Guya pozitif olanlar ayri sinifta gireceklerdi...
Gerci ayri sinifta girseler bile karantinada olmalari gerekirken sinavda ne isleri var o da ayrı bir muamma...
Zaten bu haberlerde asi oldu da kalp krizi gecirdi denmiyor. Asidan sonra bu derece arttigi icin benim kendi cikarimim.
1 kisi soylemiyor zaten bir cok kadindan duydum..ayrica bilimsel
Neymis degil, onu yazanlar gercegi yazmiyor her zaman
Malesef yokBilimsel kanit nerde? Onu goster
Aşı olup kalp krizi geçiren tanidigim benim de yok. Ama asi olup ayni gece ölen tanıdığım var. Aşıdan sonra kalp sorunu yasamaya baslayan tanidigim da var. Illa asidan diye diretemem. Ama hicbir kalp sorunu olmayip asi olunca kalp sorunu yaşıyorsa bunu ona baglamamiz anormal degil bence.yani şöyle söyliyim kısaca, her sene ülkenin çeşitli hastalıklara istinaden ölüm oranları çalışılıyor. örneğin kolestrol, kalp, kanser, diyabet, vs vs.
her ülkenin kendi genetik yapısına istinaden belirlenmiş oranları var.
o sene şayet bu oranın üzerine çıkıldıysa o zaman hangi faktör devreye girdi de bu oran arttı diye araştırılıyor.
fakat oranda belirgin bir artış olmadıysa bu durum normal kabul ediliyor.
bu da şu demek: o kişi aşı olmasa da kalp krizinden, tansiyondan vs her ne ise zaten ölecekti.
bahsettiğim çalışma bu.
şu ana kadar da aşı uygulamasından sonra oranında artış olmuş bir ölüm nedeni yok.
ha çıkarsa elbette araştırılsın. ona karşı değilim asla.
misal sizin çevrenizde aşı sonrası artmış benim çevremde aşıdan sonra kriz vs gibi nedenlerle ölümünü duyduğum tek kişi olmadı.
bunu nasıl açıklayalım o zaman ?
ki ben işim gereği sadece iş çevremde belki ikamet ettiğiniz yerdeki kadar insanı tanıyor ve haberlerini alıyorum.
daha arkadaşlarımı, komşularımı, akrabalarımı saymadım.
o nedenle diyorum bireysel gözlemlerimize dayanarak kesin bir kanıya varamayız diye.
Duydum diyorum okudummeslek ve eğitiminizi çok merak ettim bu kadar emin olduğunuz için yalan yanlış yazıldığından.
Aşı olup kalp krizi geçiren tanidigim benim de yok. Ama asi olup ayni gece ölen tanıdığım var. Aşıdan sonra kalp sorunu yasamaya baslayan tanidigim da var. Illa asidan diye diretemem. Ama hicbir kalp sorunu olmayip asi olunca kalp sorunu yaşıyorsa bunu ona baglamamiz anormal degil bence.
Duydum diyorum okudum
Yorum yapanlari diyorum
Meslek ve egitim diyorsunne alaka? Bunlari okumak duymak icin saglikci olmaya gerek yok
Agri kesici alirken bile dikkat ediyorum ben. Ama cocuk isterken hormon almisligim vardir mesela..Ayrica dalga gecmiyirum hemen carpitin okduyduğunuz bir çok kadın kaç kişi ?
100bin kişi üzerinde yapılan çalışma sonucu mu duydunuz da eminsiniz ?
evet bazı bilgileri doğru anlamak ve değerlendirmek için sağdan soldan değil bizzat bununla ilgili çalışıp araştırandan bilgi almak gerekir.
bence uzatmayalım, siz kendinizce dalga geçin bilimmiş vs diyin.
ama sonra gidip ağrı kesici içmeyin tamam mı ? onu da bilim yapıyor çünkü :)
Merhaba konuyla alakası yokta çocuk isterken ne hormonu aldınızAgri kesici alirken bile dikkat ediyorum ben. Ama cocuk isterken hormon almisligim vardir mesela..Ayrica dalga gecmiyirum hemen carpitin oksuan is bilimsel olmaktan cikti diyorum.. ayrica sayi vermedim ben vermek
Zorundada degilim.. duydugumu okudugumu yaziyorum.. anladik saglikcisin ya da ailen herneyse ama yazdigim seyle senin yazdiklarinin alalasi yok
Evet gelecek bence eşim asker sürekli aşı geldikçe oluyorlar 3 ay da bir 6,7 ,8 Allah sonumuzu hayır eylesin5. Doz geldiyse 8 de gelir bence..
Ismini unuttum canim ama gobekten igne oluyodumMerhaba konuyla alakası yokta çocuk isterken ne hormonu aldınız
Hımm anladım canım bende tsh ile ilgili hormon ilacı sandımIsmini unuttum canim ama gobekten igne oluyodum
Yumurta gelistirmek icindi benimkisi..yani hem yumurta olussun hemde yeterince buyutsun diyeHımm anladım canım bende tsh ile ilgili hormon ilacı sandım
Anlıyorum ancak canimizi da sokakta bulmadik.düşünülebilir ama körü körüne inanıp buna göre ben asla aşı olmam demek hatalı bir yaklaşım bence diyorum.
güzel dalgasını geçtiğiniz bilimi biraz kullansanız en azından daha farkındalıklı kararlar verebilirsiniz, şahsi fikrim.
kısıtlı çevrelerdeki 1-2 kişi üzerinden ya olursa demek nasreddin hocanın göle maya çalıp ya tutarsa demekle aynı.
neyse, daha fazla tartışacak bir şey yok bence.
Kiz bana diyor onuAnlıyorum ancak canimizi da sokakta bulmadik.
Ben kalp kapaginda kacak rahatsizligi olan biriyim. Bunun üzerine neden o ihtimali eklemek isteyeyim ki?
Ustelik anksiyetem de bu kadar yuksekken...
Ayrica ben hicbir mesajimda bilimle dalga gecmedim. Kendi cikarimim olduğunu belirttim.
Anlıyorum ancak canimizi da sokakta bulmadik.
Ben kalp kapaginda kacak rahatsizligi olan biriyim. Bunun üzerine neden o ihtimali eklemek isteyeyim ki?
Ustelik anksiyetem de bu kadar yuksekken...
Ayrica ben hicbir mesajimda bilimle dalga gecmedim. Kendi cikarimim olduğunu belirttim.
Ben 2 doz biontech 1 doz sinovac oldum eşim 3 doz biontech oldu 2 kez korona geçirdi ben 1 kez geçirdim