Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kizlar merhaba annem ve babam sali günü 3. Doz biontech aşılarını oldular. Annem bugün burun akıntısı hapşırık ve hafif halsizlik ile uyandı, su an icin yogun burun akıntısı ara ara da oksuruk var ama, aşı yan etkisi olabilir mi? Elbette devam ederse test yaptıracağız ama hastanelerdeki o test kuyruklarından da korkuyorum acikcasi, hic evden çıkmadan evde doğal yollarla bağışıklığıni nasil destekleyebiliriz. Cok tedirginim, cevaplarınıza ihtiyacım var.

Kizlar merhaba annem ve babam sali günü 3. Doz biontech aşılarını oldular. Annem bugün burun akıntısı hapşırık ve hafif halsizlik ile uyandı, su an icin yogun burun akıntısı ara ara da oksuruk var ama, aşı yan etkisi olabilir mi? Elbette devam ederse test yaptıracağız ama hastanelerdeki o test kuyruklarından da korkuyorum acikcasi, hic evden çıkmadan evde doğal yollarla bağışıklığıni nasil destekleyebiliriz. Cok tedirginim, cevaplarınıza ihtiyacım var.
Kayinbabam da 3.doz aşıdan sonra aynı sekilde hafif grip belirtileri verdi bir kac gune geçti.

Kızlar selam
Yakınlarında veya kendi bebeğinde covid olan oldu mu?
Bebekler nasıl atlatıyor?
Oğlum 5 aylık. Onun için çok korkuyorum
Ben 3 doz biontexh oldum o da antikorlansın diye

3. doz biontech'de çevremden hiç kimsede yan etki görmedim-duymadım.
işim gereği 100lerce insanla bu konuya dahil oluyorum bir kişinin bile aşıdan sonra böyle semptomları kulağıma gelmedi.
burada okuyunca da şaşırdım gerçekten.
ben de bu hafta içi 3.yü olacağım. bakalım ne olacak.

esımın ortagı- yenı evlendı esı- esının annesı babası enıstesı ve ablası hepsı covıd oldu
aşı karsıtıydı ısrarla ası olun dedık kabul etmedıler
ortagımızın kayınbabası covıd kaynaklı agırlastı kalbınde sorunlar cıktı ,entube ettıler bugun.

dıkkat edın arkadaslar :KK43:
Diğerleri de aşısız mıydı? onlarda nasıl seyrediyor hastalık?

Diğerleri de aşısız mıydı? onlarda nasıl seyrediyor hastalık?
aşısızlardı maalesef
en ağır durumda olan ortağımızın kayınpederi
ama ortağımızın eşi (öğretmen) nefes almaya çalışırken bile yorulduğunu söyledi ,konuşamadı , nefesi yetmiyor konuşmaya ,ağırlar :KK43:

Test olmaya gidiyoruz biz de eşimle.. birkaç gündür boğaz ağrım var hafif öksürük sanki boğazıma bir sey kaçmıs gibi.. Bakalım hayırlısı..
Allahtan evden calısıyoruz dısarı ile işimiz yok bulastıysa esimin ailesinden olacak.. Temaslı oldukları halde görüştüler eşimden gizleyip

Merhaba arkadaşlar aranızda kovid olup balgamli oksurugu olan var mı? Kuru öksürük diyorlar ya genelde ondan soruyorum.
Aslında benim grip gibi baslamisti baş ağrısı bogaz ağrısı felan ama bu sabah göğsümde tutulumla uyandım balgamli öksürük oluşmuş bir gecede ki baya şiddetli sizce test vermeli miyim? Korkuyorum da cok

Çok geçmiş olsun . Bize de hep böyle dediler. Aile hekimi arayıp ilaçları için içmezseniz 9. günden sonra hastalık şiddetlenecek dedi. O öyle dedikçe nefes alamıyordum psikolojik olarak kendimi kötü hissediyordum halbuki hiçbişeyim yoktu. Velhasılı çok şükür dediği gibi olmadı. Size de olmaz inşallah.
Galiba kisiden kisiye degisiyor.
Babam da hafif baslayip sonradan kotulesmeye basladi hatta 1 haftayi atlatinca artik zor kisim gecti dedik ama 1 haftadan sonra epeyce kotulesti ve %70 saturasyonla hastaneye yatti.

Annem Almanya'da Omicron sonrasi bi varyant daha ciktigini söylemişti. Baya da oluyor soyleyeli. Adininda soyledi ama hatirlayamadim. Aynisi mi bilemiyorum.
Evet bu olmali cunku omicrondan sonra bu cikti baskada cikmadi..burda ben 8 doz asi olacak herkes dedigimde bana gulup senaryo yaziyorsun demislerdi😐

X