Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
eşime de dokundu 4. aşı acillik oldu hala kötü.ilk 3 aşı da bir şey olmamıştı halbuki

Kardeşimede 3 aşı bişi yapmadı
Selam kızlar ben iyiyim şuan . Aşıdan bir gün sonra dişime dolgu için gittim . Doktor pek yapmak istemedi bağışıklığım düşük diye . Ama ben istedim eşimin izin günüydü oğlumuzla ilgileniyorken bitsin dedim . Doktor iğneyi yaparken şırıngaya kan doldu 😕 doktor vücudun çok gergin böyle yanılıyorum ben dedi . Zorda olsa dolgumu yaptı. Bir sonraki gün dudağımda aft çıktı . Neyse ki 2 günde düzeldim 2. Aşı beni çok kötü etkilemişti 1 hafta tuvalete oturamadım o derece tutulmuştum. Yanlız birde bugün regl oldum 2 gün erken olmuş oldu 26. Günmüş takvime baktım aşıdandır belki diye düşünüyorum

Selam kızlar ben iyiyim şuan . Aşıdan bir gün sonra dişime dolgu için gittim . Doktor pek yapmak istemedi bağışıklığım düşük diye . Ama ben istedim eşimin izin günüydü oğlumuzla ilgileniyorken bitsin dedim . Doktor iğneyi yaparken şırıngaya kan doldu 😕 doktor vücudun çok gergin böyle yanılıyorum ben dedi . Zorda olsa dolgumu yaptı. Bir sonraki gün dudağımda aft çıktı . Neyse ki 2 günde düzeldim 2. Aşı beni çok kötü etkilemişti 1 hafta tuvalete oturamadım o derece tutulmuştum. Yanlız birde bugün regl oldum 2 gün erken olmuş oldu 26. Günmüş takvime baktım aşıdandır belki diye düşünüyorum
iyi olmana çok sevindimmm.geçmiş olsunnn.diş işleri de zordur hepsi üst üste gelmiş

Merhabalar hanımlar. Bugün belirti var diye kızıma test yaptırdım, 9 yaşında. PCR testi negatif çıktı ama kan tahlilinde d dimer 1340 çıkmış maksimum 550 yazıyor referans olarak çok endişelendim. Yarın doktora göstereceğim ama içimi rahatlatacak aynı durumları yaşamış ama sorun yaşamamış birileri var mı diye sormak istedim. Testi negatif çıksa da pozitif olabileceğini düşünüyorum, bu d dimer bunun bir göstergesi olabilir mi? Kanda covide bakarken hangi değerlere bakıyorlar? Crp normal sınırlarda bu arada

Merhabalar hanımlar. Bugün belirti var diye kızıma test yaptırdım, 9 yaşında. PCR testi negatif çıktı ama kan tahlilinde d dimer 1340 çıkmış maksimum 550 yazıyor referans olarak çok endişelendim. Yarın doktora göstereceğim ama içimi rahatlatacak aynı durumları yaşamış ama sorun yaşamamış birileri var mı diye sormak istedim. Testi negatif çıksa da pozitif olabileceğini düşünüyorum, bu d dimer bunun bir göstergesi olabilir mi? Kanda covide bakarken hangi değerlere bakıyorlar? Crp normal sınırlarda bu arada
Annemler covid olduklarında crp uzaya doğru uçmuştu o derece 🤦🏻‍♀️

Covid e bizde yakalananlardan olduk. 2 doz biontech aşimiz var.
İlk önce büyük oğlum ateşledi öksürdü. Doktor test istedi negatif çıkti.
O sırada küçüğün öksürüğü arttı. Ateşi 38 de bir kaç gün olunca ona da test istedi doktor. Bu kez onun testi pozitif çıktı.
O arada biz kırgın yorgun günler geçiriyoruz ve çocukların hastalığına bağlıyoruz. Uykusuz kaldık yorulduk diye.
5. Gün testin de eşim pozitif ben negatif çıktık. Şu an ikimizde de belirti yok. Eşim pozitif olunca ben tekrar 5. Gün test verecekmisim.
Küçük oğlumdan bir kaç gün sonra yegenimde belirti başladı pozitif çıktı. ondan annesine babasına kardeşine geçti. Onlar bizden daha ağır geçiriyorlar süreci.
Yeğenimde belirtiler başladığı gün annemler ile görüşmüşler.
Anne ve babamda hiç belirti yok çok şükür. Çok ilginç bir hastalık çocuklar ile ben daha çok ilgileniyorum. Pozitif olan eşim. Annemler saatlerce aynı evde yeğenimle vakit geçiriyor ama onlara hiç bir şekilde bulaşmıyor. Ya da bulaştı belirti göstermiyor.
Tüm hastalara acil şifalar diliyorum...

Sadece kuru öksürük ile anlayan oldumu?
Geceden beri duramıyorum yoğun alerjim var ama geçen hafta hastahanede yattım tomografi fln çektirdim mantıksız gelmiyor.
İçim çıktı öksürmekten...

Bugün aşım var kızlar 2 saat sonra biraz kendimi halsiz hissediyorum. Acaba bir sıkıntı olur mu ?

esımın ortagı- yenı evlendı esı- esının annesı babası enıstesı ve ablası hepsı covıd oldu
aşı karsıtıydı ısrarla ası olun dedık kabul etmedıler
ortagımızın kayınbabası covıd kaynaklı agırlastı kalbınde sorunlar cıktı ,entube ettıler bugun.

dıkkat edın arkadaslar :KK43:

Ben bugün 2. Aşımı oldum ama e nabıza giriyorum 3. Aşı diye bir şey çıkmıyor bende aşılarınız tamamlanmıştır diyor . Neden öyle oldu bilen var mı acaba ?

Ben bugün 2. Aşımı oldum ama e nabıza giriyorum 3. Aşı diye bir şey çıkmıyor bende aşılarınız tamamlanmıştır diyor . Neden öyle oldu bilen var mı acaba ?
3.asinin randevusu 3 aylik sureniz dolduktan sonra acilir.
2 hafta oncesine kadar bende de öyle cikiyordu

X