- 23 Mart 2015
- 249
- 196
- 43
Ben asi olmakdanda korkuyordum korona olmaktanda asi olmayi hep erteliyordum korona oldum iki ay oldu atlataliMerhaba aşısız olup covid geçiren oldu mu acaba aranızda ?
Merhaba aşısız olup covid geçiren oldu mu acaba aranızda ?
Geçmiş olsun Nasıl atlattınız acaba zor muydu ?ben eşim ve çocuklarım. Çocuklarım 12 yaş altı.
Geçmiş olsun Nasıl atlattınız acaba zor muydu ?
Ben de aşı karşıtı değilim ancak bir vitamin hapı bile içemeyen anksiyeteli biri olduğum için aşı olamadım ama içim içimi de yiyor .. Size gelmiş geçmiş olsun şükür geçmiş, herkese de Allah tez zamanda şifa versin inşallah ne diyelimSağolun. Ben çok zorlanmadım . Sırt ağrısı ile başladı eklem ağrıları oldu 1 gün sürdü. 1 kez de baş ağrım oldu parol içtim geçti.
Böbrek ağrısı oldu o da sanırım enfeksiyon yapıyormuş covid. Günde 3 lt. su içerek geçti o ağrılar ayrıca kuru dut çayı içtim . o da enfeksiyonu düşürüyor. Bir kaç gün sonra normal gribe dönüştü. Koku tat gitti. İki ay geçti koku yeni yeni geliyor. Hatta yoğun bir şekilde alamıyorum hala.
Eşimde bir kaç gün ateş ve baş ağrısı oldu dayanılmaz olunca 1 parol içti sadece. Sağlık bakanlığının gönderdiği ilaçları içmedik çünkü tarihleri geçmişti. Açıkçası ben tarihi geçmemiş bile olsa içmezdim. ilk gün 16 tane hapı içmeye cesaret edemezdim.
Ben de aşı karşıtı değilim ancak bir vitamin hapı bile içemeyen anksiyeteli biri olduğum için aşı olamadım ama içim içimi de yiyor .. Size gelmiş geçmiş olsun şükür geçmiş, herkese de Allah tez zamanda şifa versin inşallah ne diyelim
Bende aşı olmadım Eylül ayında delta geçirdim eve getirdikleri o hapları da içmedim. Astım hastasıyım normalde, bende yoğun etki yaratmadı ayakta geçirdim bir iki gün kuru öksürük yaptı ondan şüphelenip test yapmıştım birde tat koku tamamen gitti birkaç hafta.Merhaba aşısız olup covid geçiren oldu mu acaba aranızda ?
Geçmiş olsun. Bakanlığın verdiği ilacın faydası yok diyorlar . Benim oğlumda oldu bize geçmedi. Eşimde 5 ay önce olmuştu oğlumuz olduğunda ikimizde olmadık. Benim gördüğüm çoğu kişide ağır başlayıp oyle devam ediyor. Iyi başlayan orta seyirde devam ediyor.Herkese merhaba.
Mutlu saglikli yillar olsun insallah.
Oglum anasinifina gidiyor cumartesi gunu cok hastalandi ve pazartesi sonucu pozitif idi.
Salı gunu ben ve 8 aylik kizim semptom gostermeye basladi ikimizinde sonuci tabii ki pozitif.
Emzirdigim icin ilac almadim.
Son asimi 5 ay once olmustum iki doz biontechliyim.
3. Doz icin randevum vardi pozitif olunca kaldi.
Arkadaslar benim gibi boyle uzun zaman once aşı yaptırmis olup ilaclari kullanmayip bu virusu atlatan var mi?
Bugun baya kotuyum psikolojik mi bilmiyorum oksuruk basladi.
Moral olarakta cok kotuyum.
Cunku cocuklarimda tam gecti diyorum degisik seyler oluyor.
Bir bakiyorum alni sismis inmis.
Bir bakiyorum gozu kizarmis ama saniyeler icinde gecmism
Bie bakiyorum ishaller..
Acile hep onlar icin gidiyorum onlar icin kostururken kendime hic bakamadim.
Gecelerce gozumu kirpmadim atesleri cok fazlaydi hep islak havlularla durdular..
Cok tesekkurler cevabin icin.Geçmiş olsun. Bakanlığın verdiği ilacın faydası yok diyorlar . Benim oğlumda oldu bize geçmedi. Eşimde 5 ay önce olmuştu oğlumuz olduğunda ikimizde olmadık. Benim gördüğüm çoğu kişide ağır başlayıp oyle devam ediyor. Iyi başlayan orta seyirde devam ediyor.
Korkmayın lütfen, kötü bir şey olmadan atlatacaksınız inşallah.Cok tesekkurler cevabin icin.
Biz hepimiz kapmis durumdayiz suan.
Benim sirt agrim ve ara ara gelen oksuruk disinda suan bir seyim yok ama bu hastalik 5 gunden sonra kotu yapiyorlar dedikleri icin cok korkuyorum.
Insallah cocuklarimdan ayrilmak zorunda kalmam insallah onlara bir sey olmaz.
Cok kotu bir psikolojideyim.
Öyle düşünmeyin kötü şeyler gelmesin aklinza, neden kötü olsun ki, yolu yarılamış sayılırsınız. Iyi düşünün iyi olsun.kötü. şeyler getirmeyin aklınızaCok tesekkurler cevabin icin.
Benim sirt agrim ve ara ara gelen oksuruk disinda suan bir seyim yok ama bu hastalik 5 gunden sonra kotu yapiyorlar dedikleri icin cok korkuyorum.
Cok tesekkurler cevabin icin.
Allah sifa versin moralinizi lutfen yuksek tutun biz de ailece kovid olduk ben asili degildim korktugum zamnlar oldu ama hemn kendimi toparladim kovide dair hicbir haber beni olumsuz etkileyecek tv fln bakmadim cok fazla halsizlik mide blantisi agrisiyla gecirdik gecmeyeck dedigimiz zamnlar oldu ama gecti bitti Allahim kimseye vermesin kendinizi kotu hissederseniz doktora gidin ben midem icin gittigimde covid polikilinigide vardi ben sadece acil var zannediyordum doktorlar cok ilgiliydi ins gerek kalmaz ama daha kotu olacigimdusuncesini akliniza getirmeyin derdi veren dermaninida vermistirHerkese merhaba.
Mutlu saglikli yillar olsun insallah.
Oglum anasinifina gidiyor cumartesi gunu cok hastalandi ve pazartesi sonucu pozitif idi.
Salı gunu ben ve 8 aylik kizim semptom gostermeye basladi ikimizinde sonuci tabii ki pozitif.
Emzirdigim icin ilac almadim.
Son asimi 5 ay once olmustum iki doz biontechliyim.
3. Doz icin randevum vardi pozitif olunca kaldi.
Arkadaslar benim gibi boyle uzun zaman once aşı yaptırmis olup ilaclari kullanmayip bu virusu atlatan var mi?
Bugun baya kotuyum psikolojik mi bilmiyorum oksuruk basladi.
Moral olarakta cok kotuyum.
Cunku cocuklarimda tam gecti diyorum degisik seyler oluyor.
Bir bakiyorum alni sismis inmis.
Bir bakiyorum gozu kizarmis ama saniyeler icinde gecmism
Bie bakiyorum ishaller..
Acile hep onlar icin gidiyorum onlar icin kostururken kendime hic bakamadim.
Gecelerce gozumu kirpmadim atesleri cok fazlaydi hep islak havlularla durdular..
Insallah ya aslinda ben oglumda oldugunu bilmesem suan ki durumumda zaten hastaneye gitme ihtiyacı duymazdim o sekilde kendimi rahatlatmaya calisiyorum.Korkmayın lütfen, kötü bir şey olmadan atlatacaksınız inşallah.
Ayrıca kötüyü düşünüp kendinizi üzerek bagisikliginizi düşürmeyin. Psikoloji her şeydir. On gün sonra, neden o kadar üzdüm kendimi diyeceksiniz eminim. Çok geçmiş olsun.
Evet oglumu goturuyoruz covid poliklinige sagolsunlar cok ilgileniyorlar.Allah sifa versin moralinizi lutfen yuksek tutun biz de ailece kovid olduk ben asili degildim korktugum zamnlar oldu ama hemn kendimi toparladim kovide dair hicbir haber beni olumsuz etkileyecek tv fln bakmadim cok fazla halsizlik mide blantisi agrisiyla gecirdik gecmeyeck dedigimiz zamnlar oldu ama gecti bitti Allahim kimseye vermesin kendinizi kotu hissederseniz doktora gidin ben midem icin gittigimde covid polikilinigide vardi ben sadece acil var zannediyordum doktorlar cok ilgiliydi ins gerek kalmaz ama daha kotu olacigimdusuncesini akliniza getirmeyin derdi veren dermaninida vermistir
Insallah ya bende iste su zamandan sonra kotuleseceksiniz diye okudukca hasta oluyorum.Çok geçmiş olsun . Bize de hep böyle dediler. Aile hekimi arayıp ilaçları için içmezseniz 9. günden sonra hastalık şiddetlenecek dedi. O öyle dedikçe nefes alamıyordum psikolojik olarak kendimi kötü hissediyordum halbuki hiçbişeyim yoktu. Velhasılı çok şükür dediği gibi olmadı. Size de olmaz inşallah.
Dus aliyorum sac bakimi yapiyorum cilt bakimi yapiyorum.Öyle düşünmeyin kötü şeyler gelmesin aklinza, neden kötü olsun ki, yolu yarılamış sayılırsınız. Iyi düşünün iyi olsun.kötü. şeyler getirmeyin aklınıza
başınız sağolsunBugün akraba bir amcamız kovidden vefat etti. Salı hastaneye yatmıstı. Dün yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Bugün de vefat etti. Hepsi beş gün içinde oldu.