Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yani sinovac dan sonra biontech mi zararlı

Bugün 3. Dozumu oldum bıontech biraz pişmanlık yaşıyorum 2. Doz çok ağır geçmişti yine aynı olacak öyle hissediyorum
Ben de perşembe günü 3. doz biontech aşımı oldum. (ilk ikisi de biontech idi) ilk iki aşıda da kol ağrısı olmuştu. 2. biontech'ten sonra ise kırgınlık ve eklem ağrısıyla 3 gün yorgan döşek yatmıştım. Bu seferse hiçbir şey olmadı, kol ağrısı bile olmadı.

Kolum ağrıyor benim baya hemde birde saçma sapan bir ruh hali oldu 2. Aşıda da olmuştum aşı bana depresyon veriyor bacaklarım ağrıyor birde

Ben de 3. aşımı geçen cuma akşamı oldum . Resmen dışarda bir saat bekledik , iki hafta öncesinden randevu yaptığım halde ( İngiltere de yaşıyorum burda söylenilene göre çok artış var ) ertesi sabah sağ kolumda normal zaten agrı vardı . Sonra üşümeye ve hafif kas agrısına çevirdi , sağ kolum lenf bezi şisti ve çok sıcak hissediyordum ve tabi ki halsizlık vardı biraz.
Ertesi sabah öğlene doğru normale döndüm hatta yürüyüş yaptım .
Ama hala çocuklarıma bu aşıyı yaptırmalımıyım karar veremedim .

Siz daha önce yazmis miydiniz asi olduktan sonra pişman oldum diye? Asilar zorunlu mu orda?

Siz daha önce yazmis miydiniz asi olduktan sonra pişman oldum diye? Asilar zorunlu mu orda?
Evet ikinci aşıyı olduktan sonra pişman oldum demiştim aylar önce .. o sırada delta varyantı çıkmıştı ve ikinci aşının delta varyantına etki etmediği söyleniliyordu ve aşıların yan etkileri konusunda korkularım vardı .
Zamanla etrafımda aşı olan tanıdıklarımın hafif atlattığını gördüm ve yaşadığım yerde omicron vartantı çok fazla hızlı yayılıyor .
Hala iyi mi kötü mü tam emin olamıyoruz ama yaptırıyoruz zamanı gelince . Yoksa zorunlu değil tabi ki .

Anladım . Insallah hic uğramaz hastalık kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…