- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 33
Siz aşı oldunuz mu ?Asi dusmani ilan edildik vallaoyle olsa hic bir asiyi olmazdik, cocuklarimiza yaptirmazdik zaten. Hic bir asida zorunluluk yokken bunda bu kadar baski olmasi, zaten suphe uyandiriciydi.
Hayir olmadim… ertelemistim aslinda biraz gidisata bakmakSiz aşı oldunuz mu ?
Ben de yeni olmuştumHayir olmadim… ertelemistim aslinda biraz gidisata bakmak
Icin.. suan bu sacma tutumdan sonra olmak istemiyorum acikcasi.
1. Yi oldun oyleyse? Gercwkten ortalik cok karisikBen de yeni olmuştum
Evet 1. Yi oldum çin aşısı olmuştum .1. Yi oldun oyleyse? Gercwkten ortalik cok karisik
Hayirlisi artik birde yan etkileri varmis, o da ayri dusunceEvet 1. Yi oldum çin aşısı olmuştum .
Sinovacta bir yan etki yaşamadım. Diğerini bilmiyorum. Uzun sürede ne gösterir bilinmez tabi ama herhalde bi şekilde vicuttan atılıyordur ya öyle olmasa iki üç doz fln olmazdı diye tahmin ediyorumHayirlisi artik birde yan etkileri varmis, o da ayri dusunce
Evet 4-6 ay arasi etkisi azaliyormusSinovacta bir yan etki yaşamadım. Diğerini bilmiyorum. Uzun sürede ne gösterir bilinmez tabi ama herhalde bi şekilde vicuttan atılıyordur ya öyle olmasa iki üç doz fln olmazdı diye tahmin ediyorum
Suan cocukluk asilari bile zorunlu olmaktan cikti bu asiya bu kadar zorlamalari bana hic mantikli gelmiyor.Asi dusmani ilan edildik vallaoyle olsa hic bir asiyi olmazdik, cocuklarimiza yaptirmazdik zaten. Hic bir asida zorunluluk yokken bunda bu kadar baski olmasi, zaten suphe uyandiriciydi.
Evet cocuklar icin olan asilarin cogunu ister yaptiriyosun ister yapmiyosun sanirim.. ben zaten yaptirmistim.. sorguladigim anlar olsada hepsini yaptirdim.. ama suan asi olanlarida salak yerine koydular gibi bi his olustu herkeste… verilen bilgiler ya eksik ya yanlis ya belirsiz…herkes saniyodu 2 doz olcaz eski ozgurlugumuz geri gelecek.. ama herkes bikti artik bu durumdan..Suan cocukluk asilari bile zorunlu olmaktan cikti bu asiya bu kadar zorlamalari bana hic mantikli gelmiyor.
Ben de hepsini yaptirdim oglumun asilarini. Rota ve menenjit haric.Evet cocuklar icin olan asilarin cogunu ister yaptiriyosun ister yapmiyosun sanirim.. ben zaten yaptirmistim.. sorguladigim anlar olsada hepsini yaptirdim.. ama suan asi olanlarida salak yerine koydular gibi bi his olustu herkeste… verilen bilgiler ya eksik ya yanlis ya belirsiz…herkes saniyodu 2 doz olcaz eski ozgurlugumuz geri gelecek.. ama herkes bikti artik bu durumdan..
Hele hele bir cok kez dile getirdim
Burda.. yazlari bu kadar gevsek olup kis mevsiminde insanlari bogmanin mantigi nedir? Eskiden grip filan vardi mesela.. artik hic duymuyoruz nedense.. bu korona butun hastaliklari silip supurdu bizim mi haberimiz yok
Herhangi bir yan etki oldu mu peki ilkinden 4 e kadar ablacimBugün 4, doz sinovac oldum
Yok sadece kol ağrısı hafif:)Herhangi bir yan etki oldu mu peki ilkinden 4 e kadar ablacim
Yaş yönünü bilmiyorum.Ama dün bana sinovac mı biontech mi diye sordular.Herhalde oluyorarkadaslar, 3 doz sinovac olan birisi 4. dozu biontech olabilir mi?
( 75 yas ustu birisinden bahsediyorum bu arada )
ben zararlı olduğunu kalp krizi riskine yol açtığını uzmanlardan daha önce dinledim açıkcası ama o kadar görüs varki birbirine karışmış, birde sizin yorumlarınızı almak istedim tesekkur ederimYaş yönünü bilmiyorum.Ama dün bana sinovac mı biontech mi diye sordular.Herhalde oluyor
Olmaz inşBugün 3. Dozumu oldum bıontech biraz pişmanlık yaşıyorum2. Doz çok ağır geçmişti yine aynı olacak öyle hissediyorum