Çok teşekkür ederim Lale..Duygularımız karşılıklı inanın..Ah canım çok geçmiş olsun.
Pek tanışmasak da sana karşı çok sempatim var,bil istedim.
Yavrunu sağlıkla büyüt inşallah.
16 aylık..Ben hastalaninca, onada geçti ateşli, kusuyorGeçmiş olsun . Oğlumda oldu okuldan aldi. Bize geçmedi gectiysede bilmedik. Testlerimiz negatifti. Inşallah sorunsuz atlatirsiniz. Oğlumda deltaydi , detal hizli yayılıyor ama ölüm oranı az deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum.
ulasimiz bebeğiniz kac aylik. Neyi var
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsunahh işin içinde çocuk olunca daha zor
Ayy yavrum yaa kıyamam çoook geçmiş olsun çocukların hasta olması çok üzücü sizede geçmiş olsun umarım çarcabuk atlatırsınız rabbim bütün hastalara ve size şifa versin16 aylık..Ben hastalaninca, onada geçti ateşli, kusuyor
Geçmiş olsun.Yazık yavrum16 aylık..Ben hastalaninca, onada geçti ateşli, kusuyor
Çok gecmis Olsun16 aylık..Ben hastalaninca, onada geçti ateşli, kusuyor
Bizim testler 4 -5 saate cikti.Arkadaslar, Turkiyede test sonuclari nezaman cikiyor ?
Biz yurt disinda yasiyoruz kizima dun test yapti doktor 24 saati gecti hala sonuc yok
Ben büyükşehir deyim.Arkadaslar, Turkiyede test sonuclari nezaman cikiyor ?
Biz yurt disinda yasiyoruz kizima dun test yapti doktor 24 saati gecti hala sonuc yok
Allah sifa versin benim oglumda 3.5 yasinda ondada ates kusma karin agrisi oldu 3 gun surdu cok zor ama 3 . Gun uyudu uyaninca annen ben iyi oldum aciktim dedi ins bebeginizde iyi olacak ailecek gecirdik hastanelik olmadik ama zor bir surec ins en kisa zamanda iyi olacaksiniz16 aylık..Ben hastalaninca, onada geçti ateşli, kusuyor
Bogazinda enfeksiyon var dedi antibiyotik yazdi yinede test yapalim her ihtimale karsi dedi dun yapti ama hala sonuc yokBizim testler 4 -5 saate cikti.
Burdada genelde gec cikiyodu 7 kere yaptirmis biri olarak :)Ben büyükşehir deyim.
Çocuklara bana babasına vs derken yakın zamanda beş kere test verdik toplamda farklı günlerde.
10-13 saat civarı çıktı sonuçlarımız.
Varyant taramaları da yapıyorlar.Burdada genelde gec cikiyodu 7 kere yaptirmis biri olarak :)
Ama artik daha hizlanmistir diye dusunmustum yanilmisim
Ayy yavrum yaa kıyamam çoook geçmiş olsun çocukların hasta olması çok üzücü sizede geçmiş olsun umarım çarcabuk atlatırsınız rabbim bütün hastalara ve size şifa versin
Geçmiş olsun.Yazık yavrum
Çok gecmis Olsun
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Dilerim bütün hastalar şifa bulsun.Allah sifa versin benim oglumda 3.5 yasinda ondada ates kusma karin agrisi oldu 3 gun surdu cok zor ama 3 . Gun uyudu uyaninca annen ben iyi oldum aciktim dedi ins bebeginizde iyi olacak ailecek gecirdik hastanelik olmadik ama zor bir surec ins en kisa zamanda iyi olacaksiniz
Oyledir mutlakaVaryant taramaları da yapıyorlar.
Ben ondan geç çıkıyor diye düşünüyorum.
Bilemem tabi.
Kıyamam kuzum ya ...Allah sifa versin benim oglumda 3.5 yasinda ondada ates kusma karin agrisi oldu 3 gun surdu cok zor ama 3 . Gun uyudu uyaninca annen ben iyi oldum aciktim dedi ins bebeginizde iyi olacak ailecek gecirdik hastanelik olmadik ama zor bir surec ins en kisa zamanda iyi olacaksiniz
Yoktur inşallah da belirtiler bazen belli belirsiz.Oyledir mutlaka
Hayirlisi olsun bakalim.
Ben pek covid ihtimalk vermiyorum ama yinede dunden beri evden cikmiyoruz
Yarinda bi randevum vardi sonuclari oyuzden merak ettim.
Kacinci gununuzNefesi alırken zorlanıyorum bugün, yarın satürasyon cihazı aldıracağım, kaç olması lazım, cihazlar doğru ölçüm yapar mı, nefes egzersizleri ile oksijen seviyesi artar mı? Panik yapmak istemiyorum ama yalnız olunca tedirgin oluyorumhastaneye yatmak da istemiyorum
Teşekkür ederim, 7. Günüm, çok öksürük tuttu uyutmadı.Kacinci gununuz
Gecmis olsun ' bu arada