Yastığınızı yüksek tutun uyurken mutlaka.Teşekkür ederim, 7. Günüm, çok öksürük tuttu uyutmadı.
Cogu gitmis azi kalmis diye dusunun. Insallah oda gecer. Kekik oksurukde cok faydali. Allah sifa versinTeşekkür ederim, 7. Günüm, çok öksürük tuttu uyutmadı.
Dualarımdasınız.Ç
Çok teşekkür ederim Lale..Duygularımız karşılıklı inanın..
Amin inşallah. Dua edin bize.
Geçmişler olsun.Arkadaslar, Turkiyede test sonuclari nezaman cikiyor ?
Biz yurt disinda yasiyoruz kizima dun test yapti doktor 24 saati gecti hala sonuc yok
Panikte yapmayın öyle olunca daha kötü hissederseniz.Teşekkür ederim, 7. Günüm, çok öksürük tuttu uyutmadı.
Sagolun hala sonuc yokGeçmişler olsun.
Hayırlısıyla iyi sonuçlar gelir inşallah.
Bugün nasılsınız?Keşke hastaneye gitseniz ama bu konuda okadar söylenti var ki(İlaçların işe yaramadığı vs)Nefesi alırken zorlanıyorum bugün, yarın satürasyon cihazı aldıracağım, kaç olması lazım, cihazlar doğru ölçüm yapar mı, nefes egzersizleri ile oksijen seviyesi artar mı? Panik yapmak istemiyorum ama yalnız olunca tedirgin oluyorumhastaneye yatmak da istemiyorum
Elif abla kriz şeklinde öksürük tutuyor ama aşırı değil hemen yoruluyorum yatıyorum sürekli.. koku yok ve genzim sızlıyor devamlı.. geçecek biliyorum bir an önce geçmesini diliyorumBugün nasılsınız?Keşke hastaneye gitseniz ama bu konuda okadar söylenti var ki(İlaçların işe yaramadığı vs)
40 saat sonra sonuc négatif ciktiSagolun hala sonuc yok
Bende yeni atlattım zor geçti bayağı ambulans çağırıp hastaneye gidebilirsiniz. Bronşların tıkanıklığından da nefes kesilebilir. O zaman da antibiyotik balgam söktürücü veriyorlar. Satürasyon 90 altı riskli. Geçmiş olsunNefesi alırken zorlanıyorum bugün, yarın satürasyon cihazı aldıracağım, kaç olması lazım, cihazlar doğru ölçüm yapar mı, nefes egzersizleri ile oksijen seviyesi artar mı? Panik yapmak istemiyorum ama yalnız olunca tedirgin oluyorumhastaneye yatmak da istemiyorum
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun bir daha uğramasın inşallah. Nasıl zormuş vallahi. Burada pandemi Hastanesi'ne gidiliyor ve odalar kalabalık gitmek istemiyorum. Karantina bitimi hemen kendi göğüs doktoruma gideceğim nasip olursa uygun tedaviye başlarız..Bende yeni atlattım zor geçti bayağı ambulans çağırıp hastaneye gidebilirsiniz. Bronşların tıkanıklığından da nefes kesilebilir. O zaman da antibiyotik balgam söktürücü veriyorlar. Satürasyon 90 altı riskli. Geçmiş olsun
Nefes alma durumun nasıl?Teşekkür ederim size de geçmiş olsun bir daha uğramasın inşallah. Nasıl zormuş vallahi. Burada pandemi Hastanesi'ne gidiliyor ve odalar kalabalık gitmek istemiyorum. Karantina bitimi hemen kendi göğüs doktoruma gideceğim nasip olursa uygun tedaviye başlarız..
Nefesi alırken zorlanıyorum bugün, yarın satürasyon cihazı aldıracağım, kaç olması lazım, cihazlar doğru ölçüm yapar mı, nefes egzersizleri ile oksijen seviyesi artar mı? Panik yapmak istemiyorum ama yalnız olunca tedirgin oluyorumhastaneye yatmak da istemiyorum
Astım hastasıyım zaten abla normalde de ciğer dolusu nefes alamıyorum şimdi biraz daha zor. Triflo ile egzersiz yapıyorum devamlı..Nefes alma durumun nasıl?
Eşime söylemiştim bulamadım dedi alamadım cihazı.. yarına toparlanmış olmazsam 112 yi arayacağım. Ama çok korkuyorumGeçmiş olsun diyim önce. Bende oksimetre var dr a sordum doğru ölçer mi diye ölçer ama pilleri sık değişin dedi.
Ben covidken 98 in altına inmedi saturasyonum nadiren 96 falan sonra çıkıyodu.
Eşimin 96 dan 93-91 e indi ateş olduğu geceler sonra 95 te kaldı baya öyle öyle çıktı.
Nefes egzersizi yapınca göğsüm yandı diyodu o kadar etkili yani.
Netten alın çok kolay geliyor ha şart mı değil tabi. Nolur korkmayın tedbiri takibi bırakmayın ama korkmayın.Eşime söylemiştim bulamadım dedi alamadım cihazı.. yarına toparlanmış olmazsam 112 yi arayacağım. Ama çok korkuyorum
Çok haklısınız stres yaptıkça daha zor nefes almaya başlıyorum. Yok şükür ağrım olmuyor astım krizindeki gibi ciğer sökülür gibi öksürük oluyor ama boğazdan geliyor ciğerden değil alışığım böyle öksürüğe korona olunca işte tedirgin oluyor insanNetten alın çok kolay geliyor ha şart mı değil tabi. Nolur korkmayın tedbiri takibi bırakmayın ama korkmayın.
Korku stres düşman gibi anında bağışıklık çok düşüyor. Bunu düşünerek sakin kalmaya çalışın. Sırf korkudan nefes darlığı oluyor.
Ağrı var mı göğüste?
Yok hiç olmayın o öksürük uzun sürüyo zaten. Dut kurusu ayva kaynatın için.Çok haklısınız stres yaptıkça daha zor nefes almaya başlıyorum. Yok şükür ağrım olmuyor astım krizindeki gibi ciğer sökülür gibi öksürük oluyor ama boğazdan geliyor ciğerden değil alışığım böyle öksürüğe korona olunca işte tedirgin oluyor insan
Teşekkür ederim evet çok zormuş hiçbirimiz uğramasın inşallah. Rabbim bu illetten biran önce kurtarsın tüm insanlığı.Teşekkür ederim size de geçmiş olsun bir daha uğramasın inşallah. Nasıl zormuş vallahi. Burada pandemi Hastanesi'ne gidiliyor ve odalar kalabalık gitmek istemiyorum. Karantina bitimi hemen kendi göğüs doktoruma gideceğim nasip olursa uygun tedaviye başlarız..