Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Az once bi video gordum.. avrupada artik isteyen herkes chip taktirabilecekmis odeme yapmak icin elin ustune deri alti kucuk bisey. Mesela diyelim 1000 tl koyacaksin chipe ve dukkanlarda cash olmadan kart olmadan odeme yapabileceksin. Turkiyeye ne zaman gelir acebaaa normal bir insan neden ister boyle birsey.. yaptiran biri diyor evde odeme kartimi unuttum bi kac kez deri alti iyi oldu yorumlar dahada efsaneydi..artik herkesin elini kolunu keserler diyorlardi…

Merhaba ;dünden beri covid belası ile uğraşmak neymiş birebir deneyimledim. Neden kalabalık ortamlara girmeyin diyorlar,neden maske mesafe temizlik diye yırtınıyolar anladım.Meğer ilk çıktığı günden bugüne değişen bir şey olmamış. Aynı tedbirlerle devam etmek gerekiyormuş.Aşı çıktı bişi olmaz demek büyük cahillikmiş.Babam kalp hastası,ananemi kaybettiğimiz cenaze ortamında geçen hafta covide yakalandı tabi annem de.İkisi de 3 aşılarını oldu.(sinovac).Annem grip gibi geçirirken babam günden güne hiç iyileşmedi ve nefes alamıyorum şikayeti ile dün akşam yoğun bakıma alındı.Elhamdülillah entübe değil.Ciğerleri inmiş dediler sadece,yarın detaylı bilgi vereceklermiş. Onun vesilesiyle bu illetle ya da başka dertlerle uğraşan kim varsa Rabbim şifalar versin.Röntgene giderken koluna giremedik,wc ye gitmek istedi refakat edemedik,şimdi yanlız başına yatıyor göremiyoruz bile. Çok zor zamanlardayız.Rabbim yardımcımız olsun...

Cok üzüldüm. Allah sifa versin

Allah acil şifalar versin. başınız sağolsun

Oy kızlar bana bişi söyleyin.Akşam üzerinden beri ani halsizlik geldi.Corona değildir mi?

Allahım acil şifalar versin inşallah.
Kaybınıza da Allahım rahmet eylesin inşallah.

Aynı şeyi düşündüm. 50 lira için adam öldürülen memlekette yaşıyoruz. Bilezik için kaç kadının kolu kesildi. Bunda da keserler eminim.

Covid ten sonra benim saçlarım aşırı dökülmeye başladı. İnce telli, zayıf saçlarım daha öncede dökülüyor du ama sonraaşırı arttı avuç avuç. Doktora gideceğim bakalım

Covid ten sonra benim saçlarım aşırı dökülmeye başladı. İnce telli, zayıf saçlarım daha öncede dökülüyor du ama sonraaşırı arttı avuç avuç. Doktora gideceğim bakalım
Geçmiş olsun
Benım de diş etlerime bişeyler oluyor koronadan sonra oldu
Renk değişikliği başladı yaralar oluyor ara ara diş sızlamaları
Koronaya bağlamak saçmamı acaba başka diş problemi yaşayan oldu mu merak ediyorum

Karantinada 2. Belirtilerde 7. Günüm. 12 saat uyumuşum. Bilim kurulunun işe yaramıyor dediği ilacı almadım. Sürekli limonlu sirkeli ballı ılık su içiyorum beslenmeye zaten dikkat ediyordum ama diyet kadar kısıtlama yapmıyorum. Meyve sebze ağırlıklı besleniyorum.. sol bacağımı çekemiyorum ayağa kalktıkça, inşallah kalıcı hasar vs olmaz. Ne zaman ne tahribat vereceği belli olmayan bu illetten insanlığı bir an önce kurtar ya Rabbim

çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.

Canan Hoca resmî İnstagram hesabından bugün paylaştı.

Geçen hafta da 40 yaşında 3 çocuklu bir komşumuz kalp krizinden vefat etti. Arkadaşımın 65 yaşında hiç bir sağlık sorunu olmayan annesi de iki ay önce kalp krizinden vefat etti. Ve bu durum beni endişelendiriyor.

Allahım acil şifalar versin en yakın zamanda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…