- 21 Eylül 2019
- 326
- 380
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burada hic bir ulkede duymadim en azindan avrupa ulkelerinde kullanildigini duymadim yazdigimda linc edilmistim.Eki Görüntüle 2957177 Prf dr. Osman Müftüoğlunun bugünkü köşe yazısıdır..
Bilimin geldiği son noktadır ; “belki biraz faydası olur” diye hiçbir işe yaramayan ilaçları halka aylarca yutturdular.
Bana filyasyon ekibi kapıya kadar getirmişti, “içmesen sanki daha iyi” diyerek…
Eki Görüntüle 2957177 Prf dr. Osman Müftüoğlunun bugünkü köşe yazısıdır..
Bilimin geldiği son noktadır ; “belki biraz faydası olur” diye hiçbir işe yaramayan ilaçları halka aylarca yutturdular.
Bana filyasyon ekibi kapıya kadar getirmişti, “içmesen sanki daha iyi” diyerek…
Ne güzel size içmeseniz daha iyi demişler. Bize mutlaka için yoksa kötüleşirsiniz diye hem filyasyon ekibi söyledi hem de kaö kere aile hekimi tarafından arandık.
Ben burada hic bir ulkede duymadim en azindan avrupa ulkelerinde kullanildigini duymadim yazdigimda linc edilmistim.
Ben ve ailem hatta yakinlarim hatta koskoca butun okul korona olduk hic birimize ne oldugu belirsiz ilaclae verilmedi gunde 8 tane
Aspirin hafif degilki, yasadigim ulkede kolay kolay verilmez.En hafif aspirini bile günde 16 tane alan kişi herhalde intihar ediyor diyor düşünürdüm.
16 aspirin mideyi napar yaEn hafif aspirini bile günde 16 tane alan kişi herhalde intihar ediyor diyor düşünürdüm.
Aylarca halkın sağlığı ile oynayıp şimdi olayı “başka çare yoktu” diyerek duygusal bağlamak nedir?
Bana geçen sene sağlık çalışanı bir arkadaşım söylemişti bu ilacın faydası olmayacağını.
Annesi geçen sene yoğun bakıma düşünce çalıştığı hastanenin başhekimi ; “bu ilacı sana da vermek zorundayız, sen annene kullandırma, kimse görmeden çöpe at” demiş. Bunu alanen söylemek bile suçtu. Şimdi hepsi itiraf ediyorlar . Bir özür bile yok. Hakkınızı aramanın ne mümkün. Ölen öldü, kalan sağlar bizimdir mantığıyla yaşıyoruz memlekette maalesef.
Bu favi... ilaçları ne yaptı peki. Hiç mi vicdanlı cesur hekim yoktu çıkıp almayın bu ilaçları diyemezler miydi. Aa pardon var var olmasına da onlara da türlü çamurlar attılar. Hadi yukardaki arkadaşın doktoru tanıdıkmış ilaçları içirmemiş. Ya içirdikleri onca insana ne oldu hiç merak ediyorlar mi acaba?16 aspirin mideyi napar ya
Bana da telefonda ilacı içmeniz faydanıza olur astım hastasısınız zaten dediler. İlscı getiren kişi de kullanırsan iyi olur dedi. Kime sorduysam aman mutlaka kullan ciğere inmesin diyordu. Prof olan doktoruma yazmıştım gündüz cevap bekliyordum. Akşam olmadan dönüş yaptı sağolsun, lütfen içme bilim kurulu ilacın işe yaramadığını açıkladı zaten dedi. Vitamin alıyorum bol su içiyorum ilk iki gün sirkeli içtim sürekli tat almıyorum rahat içiyordum ama gecesine midem aşırı yandı mideyi delecektim nerdeyse şimdi limonlu ballı su içiyorum devamlı. Evet zorlu bir süreç sanki birkaç dk içinde herşey değişecek gibi. Grip gibiyim enerjim bi var bi yok. Göğsüm koltuk altıma doğru ağrıyor sol bacağım ağrıyordu şimdi daha iyi. Sırtımın orta kısımlarında ve böbrek kısımlarım zaman zaman ağrıyor. Burun ve geniz sızlamam hiç geçmedi günlerdir. Ama bugünlerde geçecek. Tüm insanlık olarak şifa bulup kurtulalım inşallah
Bana da telefonda ilacı içmeniz faydanıza olur astım hastasısınız zaten dediler. İlscı getiren kişi de kullanırsan iyi olur dedi. Kime sorduysam aman mutlaka kullan ciğere inmesin diyordu. Prof olan doktoruma yazmıştım gündüz cevap bekliyordum. Akşam olmadan dönüş yaptı sağolsun, lütfen içme bilim kurulu ilacın işe yaramadığını açıkladı zaten dedi. Vitamin alıyorum bol su içiyorum ilk iki gün sirkeli içtim sürekli tat almıyorum rahat içiyordum ama gecesine midem aşırı yandı mideyi delecektim nerdeyse şimdi limonlu ballı su içiyorum devamlı. Evet zorlu bir süreç sanki birkaç dk içinde herşey değişecek gibi. Grip gibiyim enerjim bi var bi yok. Göğsüm koltuk altıma doğru ağrıyor sol bacağım ağrıyordu şimdi daha iyi. Sırtımın orta kısımlarında ve böbrek kısımlarım zaman zaman ağrıyor. Burun ve geniz sızlamam hiç geçmedi günlerdir. Ama bugünlerde geçecek. Tüm insanlık olarak şifa bulup kurtulalım inşallah
Sürekli, gayet iyiydi başta 5. Gün 8. Gün karantinanın son günü fenalaştı gibi öyküleri çok duydum o yüzden tedirginim. Evde de yalnız kalıyorum bu da etkiliyor sanırım beni. Gece bir anda bir şey olur mu yardım isteyemem gibisinden.. inşallah sorunsuz atlatmak nasip olsunGeçmiş olsun bende geçen ay başlarında atlattım. Delta vartantı dediler . Astım bende de var , sadece öksürük yaşadım ilk günler. Bol bol dinlenin kendinizi yormayın , başta korkutuyor adı bile. Ama geçiyor, çok şükür ailece sıkıntısız atlattık.
Ben günde 3 4 sefer içtim tat da alamıyorum diye rahat rahat içtim ama sorun oldu artık içmiyorum limonlu su içiyorumGeçmiş olsun sirkeyi çok mu koydunuz acaba. Ben 1 su bardağına 1 yemek kaşığı günde 1 sefer içiyordum O nu da. sirke sürekli içilmemeli.
Mümkün olduğunca bu tarz şeyleri limonlu su dahil aç karınla içmeyin. Sadece suyu midemiz boşken içebiliriz. Diğerleri hepsi mideye zarar verir. Bu arada çok geçmiş olsun. Bende şu an kovitliyim 5. Günüm ve süreci bilemiyorum. Bebeğim hastalandı şu an ayağımda onu sallıyorum.Ben günde 3 4 sefer içtim tat da alamıyorum diye rahat rahat içtim ama sorun oldu artık içmiyorum limonlu su içiyorum
Çok geçmiş olsun ahh işin içinde çocuk olunca daha zorMümkün olduğunca bu tarz şeyleri limonlu su dahil aç karınla içmeyin. Sadece suyu midemiz boşken içebiliriz. Diğerleri hepsi mideye zarar verir. Bu arada çok geçmiş olsun. Bende şu an kovitliyim 5. Günüm ve süreci bilemiyorum. Bebeğim hastalandı şu an ayağımda onu sallıyorum.
Bu hastalık yüzünden çaresiz kaldık o kadar zor ki
Sürekli, gayet iyiydi başta 5. Gün 8. Gün karantinanın son günü fenalaştı gibi öyküleri çok duydum o yüzden tedirginim. Evde de yalnız kalıyorum bu da etkiliyor sanırım beni. Gece bir anda bir şey olur mu yardım isteyemem gibisinden.. inşallah sorunsuz atlatmak nasip olsun
Geçmiş olsun . Oğlumda oldu okuldan aldi. Bize geçmedi gectiysede bilmedik. Testlerimiz negatifti. Inşallah sorunsuz atlatirsiniz. Oğlumda deltaydi , detal hizli yayılıyor ama ölüm oranı az deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum.Mümkün olduğunca bu tarz şeyleri limonlu su dahil aç karınla içmeyin. Sadece suyu midemiz boşken içebiliriz. Diğerleri hepsi mideye zarar verir. Bu arada çok geçmiş olsun. Bende şu an kovitliyim 5. Günüm ve süreci bilemiyorum. Bebeğim hastalandı şu an ayağımda onu sallıyorum.
Ah canım çok geçmiş olsun.Mümkün olduğunca bu tarz şeyleri limonlu su dahil aç karınla içmeyin. Sadece suyu midemiz boşken içebiliriz. Diğerleri hepsi mideye zarar verir. Bu arada çok geçmiş olsun. Bende şu an kovitliyim 5. Günüm ve süreci bilemiyorum. Bebeğim hastalandı şu an ayağımda onu sallıyorum.
İlaçların hepsi zarar ki.Bi yanı yaparken bi yanı yıkıyorlarBu favi... ilaçları ne yaptı peki. Hiç mi vicdanlı cesur hekim yoktu çıkıp almayın bu ilaçları diyemezler miydi. Aa pardon var var olmasına da onlara da türlü çamurlar attılar. Hadi yukardaki arkadaşın doktoru tanıdıkmış ilaçları içirmemiş. Ya içirdikleri onca insana ne oldu hiç merak ediyorlar mi acaba?