Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sağlık bakanligini arayıp sorsanız 184sanirim Allah korusun olumlu düşünün öyle olsun

Cok sukur kizim iyi oldu sonra bana gecti Allahim bir daha gostermesin zordu 4 yasindaki oglumda hastalandi esimde ins gececek

Cok sukur kizim iyi oldu sonra bana gecti Allahim bir daha gostermesin zordu 4 yasindaki oglumda hastalandi esimde ins gececek
Çok çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Geçmiş olsun. Biz olmadık cok şaşırdım belkide olduk ama bilmiyorum. Aşıdan kaynaklı belkide oglum delta varyantı olmuştu. Birlikte yattik korktuğu icin olmadık.

Arkadaşlar özellikle bacak ve sırtım olmak üzere tüm vücudumda kas ağrısı, baş ağrısı, mide ve karın ağrısı ve ishal var. Bunlar covid belirtisi olabilir mi

Ateş kusma öksürük boğaz ağrısı hapşırık burun akıntısı yok

ben oldum bir sıkıntı yok.

Evet aynen belirtiler arasinda bunlar var illa akinti olmasi gerekmiyor ama bu ara çoğu kişide de bu var. Hatta twitterde bir doktor ishal kusms yaşadı , testi negatif geldi ama o tutulum bağırsakda olduğunu teste çıkmasada covidim dedi. Siz test yaptırın eğer negatif cikarsa izole olabiliyorsanız olun zaten bir ilacı yok.

Yaptırdım henüz sonuç çıkmadı
Tomografi ve kan tahlilleri de yapıldı sağolun yanıtınız için. Bağırsak tutulumu diye bişey bilmiyordum

Çok geçmiş olsun.
Önemsiz bir rahatsızlıktır inşallah sadece.

Test negatif çıktı ama kanda enfeksiyon değerim bayağı yüksek çıktı. Covid değilim şükür ama bu hastalık da çok fena
Cok sevindim olmamasına, insallah kisa sürede toplarsanız. Su kaybi icin ben şunu yapmıştım bir kere cok kötü ishal olmuştum yapmak isterseniz. 1 litre kaynamış suya 1 çorba kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı yemek tuzu ve 1 çay kaşığı da karbonat koyup karıştırılır. Soğuduktan sonra bu karışımdan hastaya sık bir şekilde verilir.

Sık Sık. Icmedim ama içmiştim

Amann tadı çok fenadır ama teşekkür ederim deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…