Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kronik hastalıkları çok fazla ama yok bir yeri arayıp başvurmak gerekir mi acaba kalp doktorumuz üçüncü hatırlatma dozu açıldı ise mutlaka teyze asi olsun dedi çok zaman geçmiş üstünden bir daha yakalanırsa çok sıkıntılarımız olur dedi ama asi yok açılmamış korktuğum da hep başıma gelir zaten benim bir an önce bu hatırlatma dozunu vurdurmaliyim
Sağlık bakanligini arayıp sorsanız 184sanirim Allah korusun olumlu düşünün öyle olsun

Şükür iyi hastalığın 4 -5 günü ara ara baş ağrısı, halsizlik ve bas dönmesi oldu. Kendini iyi hissedince koşturuyordu sonra başı dönüyordu. Sonraları daha iyi oldu. SIzin kızınız nasıl oldu? Size geçti mi hastalık
Cok sukur kizim iyi oldu sonra bana gecti Allahim bir daha gostermesin zordu 4 yasindaki oglumda hastalandi esimde ins gececek

Şükür iyi hastalığın 4 -5 günü ara ara baş ağrısı, halsizlik ve bas dönmesi oldu. Kendini iyi hissedince koşturuyordu sonra başı dönüyordu. Sonraları daha iyi oldu. SIzin kızınız nasıl oldu? Size geçti mi hastalık

Cok sukur kizim iyi oldu sonra bana gecti Allahim bir daha gostermesin zordu 4 yasindaki oglumda hastalandi esimde ins gececek
Çok çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Geçmiş olsun. Biz olmadık cok şaşırdım belkide olduk ama bilmiyorum. Aşıdan kaynaklı belkide oglum delta varyantı olmuştu. Birlikte yattik korktuğu icin olmadık.

Arkadaşlar özellikle bacak ve sırtım olmak üzere tüm vücudumda kas ağrısı, baş ağrısı, mide ve karın ağrısı ve ishal var. Bunlar covid belirtisi olabilir mi

Ateş kusma öksürük boğaz ağrısı hapşırık burun akıntısı yok

Arkadaşlar merhaba covit aşısının 4. Dozunu yaptıran varmı cevrenizdé eşim iki doz sinovac aşısı olmuştu üstünden epey geçti üç ay öncede bir doz biontec oldu hiçbirinde yan etki yaşamadi şimdi 4. Dozu olsam mi diye düşünüyor ama ben tereddutteyim korkuyorum bişey olur diye
ben oldum bir sıkıntı yok.

Arkadaşlar özellikle bacak ve sırtım olmak üzere tüm vücudumda kas ağrısı, baş ağrısı, mide ve karın ağrısı ve ishal var. Bunlar covid belirtisi olabilir mi

Evet aynen belirtiler arasinda bunlar var illa akinti olmasi gerekmiyor ama bu ara çoğu kişide de bu var. Hatta twitterde bir doktor ishal kusms yaşadı , testi negatif geldi ama o tutulum bağırsakda olduğunu teste çıkmasada covidim dedi. Siz test yaptırın eğer negatif cikarsa izole olabiliyorsanız olun zaten bir ilacı yok.

Evet aynen belirtiler arasinda bunlar var illa akinti olmasi gerekmiyor ama bu ara çoğu kişide de bu var. Hatta twitterde bir doktor ishal kusms yaşadı , testi negatif geldi ama o tutulum bağırsakda olduğunu teste çıkmasada covidim dedi. Siz test yaptırın eğer negatif cikarsa izole olabiliyorsanız olun zaten bir ilacı yok.
Yaptırdım henüz sonuç çıkmadı
Tomografi ve kan tahlilleri de yapıldı sağolun yanıtınız için. Bağırsak tutulumu diye bişey bilmiyordum

Çok geçmiş olsun.
Önemsiz bir rahatsızlıktır inşallah sadece.

Test negatif çıktı ama kanda enfeksiyon değerim bayağı yüksek çıktı. Covid değilim şükür ama bu hastalık da çok fena
Cok sevindim olmamasına, insallah kisa sürede toplarsanız. Su kaybi icin ben şunu yapmıştım bir kere cok kötü ishal olmuştum yapmak isterseniz. 1 litre kaynamış suya 1 çorba kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı yemek tuzu ve 1 çay kaşığı da karbonat koyup karıştırılır. Soğuduktan sonra bu karışımdan hastaya sık bir şekilde verilir.

Sık Sık. Icmedim ama içmiştim

Cok sevindim olmamasına, insallah kisa sürede toplarsanız. Su kaybi icin ben şunu yapmıştım bir kere cok kötü ishal olmuştum yapmak isterseniz. 1 litre kaynamış suya 1 çorba kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı yemek tuzu ve 1 çay kaşığı da karbonat koyup karıştırılır. Soğuduktan sonra bu karışımdan hastaya sık bir şekilde verilir.

Sık Sık. Icmedim ama içmiştim
Amann tadı çok fenadır :KK43: ama teşekkür ederim deniycem

X