Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
aynısı anneme olmustu hastanede tekerlekli sandalye ile karsılamıslardı allahım kimseye bir daha yasatmasın.. Acil kan nakli istemişlerdi.. kan bankasından bulmustuk cok zordu.. kansızlık cok kötü bir durum

çok geçmiş olsun. benim de ramak kalmıştı kan bankasına :KK43:
çok takip edilmesi gereken önemli bir konu

Sabah 10.30 gibi aşı oldum ilk dozda. Benim yaklaşık 3 saat sonra kolum ağrımaya başladı, giderek arttı. Ertesi gün öğleden sonra azaldı ve ikindiden sonra tamamen geçti.
İkinci dozda ateş, halsizlik ve bulantı da eşlik etti.
Geçmiş olsun, bol antikor olsun inşallah.
Çok sağolun, evet benim de kolum ağrımaya başladı ama sadece dirsekten yukarısı ağrıyor o da yukarı kaldırdığımda. Amin inşaallah.

Dün oldum 3. Aşımı akşam kol ağrısı başladı bugün bel sırt baş ense ağrıları biraz ateş ve halsizlik iştahsızlık vardı şimdi alabildim teli elime. Yarına geçer umarım

ALLAHıma bin şükür kol ağrısından başka yan etkim olmadı, sadece hafif ateş var gibi. Ama aşı yerim biraz şişti ve kızardı, pazara gittim :KK73:belki zorlanmadan dolayıdır. İnşaallah da tutmuştur.

Kızlar NTV canlı yayınından bir video izledim.
Saglik ocaklarinda YANLIŞLIKLA bebeklere covid asisi yapildigindan ve sonuclarinin iyi olduğundan bahsediyor. Asi kartina covid asisi yapildigi yazilan bir asi karti gormustum 1.5 yasinda.
Bir de 6 aylik 1 aylik bebeklerde iyi antikor olustugundan bahsediyor sahis.
Sanirim bebeklere yanlışlıkla yaptiklari covid asilarini yanlışlıkla asi kartina da isleyip oluşan antikoru da yanlışlıkla yaptiklari antikor testi ile olcuyorlar.

Kızlar NTV canlı yayınından bir video izledim.
Saglik ocaklarinda YANLIŞLIKLA bebeklere covid asisi yapildigindan ve sonuclarinin iyi olduğundan bahsediyor. Asi kartina covid asisi yapildigi yazilan bir asi karti gormustum 1.5 yasinda.
Bir de 6 aylik 1 aylik bebeklerde iyi antikor olustugundan bahsediyor sahis.
Sanirim bebeklere yanlışlıkla yaptiklari covid asilarini yanlışlıkla asi kartina da isleyip oluşan antikoru da yanlışlıkla yaptiklari antikor testi ile olcuyorlar.
Evet video bu:

Şimdi burada tüm küfürler kifayetsiz kalır. Gerçi o ş...... Ocak ayında başlayacağız diye twit atmış.

Çocuk çalışması da ülkemizde, tarafımızdan, yakında başlayacak.

demiş zaten 20 Ocak tarihli kendi twitinde.

Ve İzmir Çiğli'de yoğun bakıma 2 bebek geldiği söyleniyor.

Ocak'tan bu yana çocuklarını aşılatan anne babalar dava açmalı. Sustukça bu kansızlar durmayacak.

Evet video bu:

Şimdi burada tüm küfürler kifayetsiz kalır. Gerçi o ş...... Ocak ayında başlayacağız diye twit atmış.

Çocuk çalışması da ülkemizde, tarafımızdan, yakında başlayacak.

demiş zaten kendi twitinde.

Ve İzmir Çiğli'de yoğun bakıma 2 bebek geldiği söyleniyor.

Bayilicam artik. Boyle bir sey nasil yapilabilir ya? Neyse ki ulkemize covid asilari gelmeden cocugumun asilari bitmisti. Yoksa suan guvenip olmasi gereken asilarinda yapmaya goturmezdim.

Bayilicam artik. Boyle bir sey nasil yapilabilir ya? Neyse ki ulkemize covid asilari gelmeden cocugumun asilari bitmisti. Yoksa suan guvenip olmasi gereken asilarinda yapmaya goturmezdim.
Evet. İlkokul ve ileri sınıflarda yapılan aşıları da yaptıramam. Çünkü sağlık sistemine ve çalışanlarına tüm güvenim bitti bu haberle. Normal çocukluk aşılarını bile yaptırmaktan imtina edecek çoğu aile. Ya yine yanlışlıkla diğer aşılar çocuklarımızda denenirse?

Bunun hesabını vermeli Sağlık Bakanlığı ve Fahrettin Koca. Bu adam en ağır cezaları almalı.

İlk karma aşı yani hibrit aşı denemesi (sinovac + biontech) de bizim ülkemizde yapıldı. Fahrettin Koca bunu açıkladığında kimseden ses çıkmadı. Halbuki en başından beri denek biziz. Ülkece kobay faresi yapıldık.

Son düzenleme:
Evet. İlkokul ve ileri sınıflarda yapılan aşıları da yaptıramam. Çünkü sağlık sistemine ve çalışanlarına tüm güvenim bitti bu haberle. Normal çocukluk aşılarını bile yaptırmaktan imtina edecek çoğu aile. Ya yine yanlışlıkla diğer aşılar çocuklarımızda denenirse?

Bunun hesabını vermeli Sağlık Bakanlığı ve Fahrettin Koca. Bu adam en ağır cezaları almalı.

İlk karma aşı yani hibrit aşı denemesi (sinovac + biontech) de bizim ülkemizde yapıldı. Fahrettin Koca bunu açıkladığında kimseden ses çıkmadı. Halbuki en başından beri denek biziz. Ülkece kobay faresi yapıldık.
Haberi duyduğumdan beri uykum kaçtı.Ülke de yenidoğan bebeklerin bile can güvenliği yok.Küçücük bebekleri kıbay yapmışlar. O kadar yanlışlıkla ki ünlü dergi de yayınlanacak. Böyle bilim yerin dibine batsın.

Haberi duyduğumdan beri uykum kaçtı.Ülke de yenidoğan bebeklerin bile can güvenliği yok.Küçücük bebekleri kıbay yapmışlar. O kadar yanlışlıkla ki ünlü dergi de yayınlanacak. Böyle bilim yerin dibine batsın.
Zaten herif Pfizer'ın maşasıymış. O listede kimler varsa kesinlikle onlara gidilmemesi lazım, güvenilmez o insanlara.

Prof. Dr. Levent Akın

@drleventakin
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi SB COVID-19 Bilimsel Danışma Kurulu Üyesi

17. Pfizer Bilimsel Araştırma Yarışması Bilimsel Kurulu (alfabetik sırayla):​

Prof. Dr. Levent Akın (Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı)

Prof. Dr. Balık: Koronavirüs aşılarını artık '4'üncü doz', '5'inci doz' diye düşünmemiz gerek

Prof. Dr. İsmail Balık (Ankara Üniversitesi Klinik Bakteriyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı)

O da Pfizer'ın listesinde, ne tesadüf.

Ve Mehmet Ceyhan'ın kurduğu aşı çalışma grubu ile Pfizer'ın fonladığı kişilerin neredeyse tamamı aynı. Bu da mı gol değil?

Biontech'in kendi web sitesinde yazan cümle ne kadar da manidar. Adamlar en azından Pfizer'dan insaflı çıktı diyecektim ki -bu skandaldan sonra- ikisinin ortak olduğu aklıma geldi.

COVID-19 mRNA aşısı için dünya çapında klinik geliştirme programı başlığındaki paragraf şöyle:

Faz 1/2 çalışmalarından elde edilen klinik öncesi ve klinik verilerin kapsamlı bir incelemesinden sonra ve dünya çapındaki düzenleyici makamlarla istişare içinde BioNTech ve Pfizer, lider aşı adaylarını bir faz 2/3 çalışmasına aktarmaya karar verdi. Bu küresel çalışma planı, etnik azınlıklar ve yüksek risk grupları dikkate alınarak, farklı bir popülasyondan 12 yaş ve üzeri yaklaşık 44.000 deneği içermektedir. Çalışma, Almanya, ABD, Arjantin, Brezilya, Türkiye ve Güney Afrika'daki deneme merkezleri de dahil olmak üzere dünya çapında yaklaşık 154 klinik araştırma merkezinde gerçekleştirilecek. Çalışma, güvenlik, bağışıklık tepkisi ve etkinlik hakkında veri elde etmek için bire bir aşı adayının plaseboya oranıyla randomize, gözlemci-kör bir çalışma olarak planlanmıştır.

Bildiklerimize gitmeyiz tabii ki ama ya bilmediklerimiz. Bunu yapan sağlık ocakları aile hekimi, ebeler.En kötü yanı çok kapsamlı maalesef.
Maalesef bu haber sağlık sisteminin çöküşüdür. Normal tedaviye bile gitsek bize neler dayatacaklar, serum diye ne verecekler bilemeyeceğiz. İçimizde hep bir şüphe, korku olacak.

X