- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.254
Hpv asisi mi? Okulda miBen de korktum simdi , gecen okuldan email geldi , HPV Asisi icin Ben de normalde yapiliyor diye doldurup onay verdim .
Sonra çocuklarımdan biri dedi ki anne neden izin verdin arkadaşımın annesi izin vermemiş . Şimdi doğru mu yaptım yanlış mı yaptım anlamadım ?
Ben de ilk defa duydum . arastirdim , yapiliyormus evet ilk defa bu sene duydum. ama asi formunu doldurduktan sonra oğlum dediki ' neden izin verdin ' arkadasimin annesi izin vermedi ya bize birey olursa ' çocuklar artık 12 yasin sonlarında birbiriyle bu konuyu konuşuyorlar ve onların da korkuları var . varmış hiç bilmiyordum .Hpv asisi mi? Okulda mi
Okulda hpv asisi mi yapiliyor? Ben ilk kez duydum.
Yanlışlıkla yapıldı denmesi çok uçuk bir şey değil mi ? böyle bir açıklama varsa , insanın neye ve kime inanacağı sorgulanır .İzmir'de bir aile hekimliği biriminde yaklaşık 3 ay önce 1 aylık bebeğe Hepatit-B aşısı yerine yanlışlıkla BioNTech Kovid-19 aşısı yapıldığı iddiasına ilişkin, bebeğin ailesinin suç duyurusunda bulunduğu bildirildi
Ailenin avukatı Dilek Güzel, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir'de yaşayan ailenin, bebeklerini yenidoğan aşı takvimine göre 30'uncu günde yapılması gereken Hepatit-B aşısı için 1 Temmuz'da Aile Hekimliği birimine götürdüğünü belirtti.
Aşıdan 2 saat sonra ailenin evine gelinerek "bebeğe Hepatit B aşısı yerine yanlışlıkla BioNTech Kov-19 aşısı uygulandığı, çocuğun acil olarak hastaneye götürülmesi" gerektiğinin söylendiğini aktaran Güzel, bebeğin daha sonra Ege Üniversitesi Hastanesi Çocuk Acil Servisi'ne götürüldüğünü aktardı.
Bebeğin hastanede bir hafta süreyle takip edildiğini vurgulayan Güzel şu ifadeleri kullandı:
"Bebeğin düzenli olarak kan sayımı, kontrolleri yapılmakta olup bu kontrollerin ne kadar süreceği, aşıdan kaynaklı kalıcı bir sorun yaşanıp yaşanmayacağının belli olmadığı müvekkillerime söylenmektedir. Tıbbi müdahalenin hukuka ve meslek kurallarına aykırı olarak, gerekli özen gösterilmeksizin yapılmasında kusur ve ihmali bulunanlar hakkında gerekli soruşturmanın yapılarak cezalandırılmalarını talep ettik. Bebeğe bu işlemi yapanlarla ilgili yasal süreç başlattık."
Yanlışlıkla yapıldı denmesi çok uçuk bir şey değil mi ? böyle bir açıklama varsa , insanın neye ve kime inanacağı sorgulanır .
Yanlışlıkla bir bebeğe yapılması gereken aşıları karıştırıp , nasıl kov-19 aşısı yapılır ?
Aşıların üstünde aşı isimleri yazmıyor mu en basidi ?
Yanlışlıkla nasıl olabilir ki bu?
Soğan tarlalarındayız diye twit attı dün akşam.sağlık bakanı herhangi bir şey söyledi mi ? hiç bakamadım haberlere. çok merak ediyorum ne dediğini.. yani az çok tahmin ediyorum ama siyaset topiği değil, konuşmayayım.
Soğan tarlalarındayız diye twit attı dün akşam.
Insallah olur...doğal antibiyotik peşinde yani.
valla ben aşı olma kararımı bakana göre vermedim, daha önce de yazmıştım.
kendim araştırdım, güvendiğim yerlere ve kişilere danıştım.
bu olaya çıldırmasını beklerdim ama koltuk korkusu > herşey demek ki.
daha uzun yazmiyim, ban yemiyim.
bebeklere ailelerinden izin almadan yapılan bu hareket külliyen yanlıştır. cezai çok büyük yaptırımı olmalıdır.
Insallah olur...
Saglik Bakani'nindan gık yok, en ufak bir aciklamasi bile yok. Hicbir sey dememis.sağlık bakanı herhangi bir şey söyledi mi ? hiç bakamadım haberlere. çok merak ediyorum ne dediğini.. yani az çok tahmin ediyorum ama siyaset topiği değil, konuşmayayım.
Saglik Bakani'nindan gık yok, en ufak bir aciklamasi bile yok. Hicbir sey dememis.
Saglik Bakanligi da "maksadini aştığını tahmin ettikleri" aciklamalar icin sorusturma açmış.
Soruşturma duyurusunda bile kılıfı hazir
Ya hadisin oradan. Bal gibi kendi aciklamalari var, bir aylik bebekler, alti aylik bebekler diye. Dergide sonuc yayinlayacak kadar cok yapilmis. Pacalari tutustu kiviriyor simdi. Biz yemeyiz de yiyecek cok kisi var maalesef.İsimleri yazıyor şişeler bile farklı. Bu açıklamayı yapan doktor ilk söylediklerini yalanlayarak sadece bir bebeğe yapıldığını söyledi daha sonra. Nasılsa bizde inanacak çok kişi var.
Sonra vay efendim ulkede niye guvensizlik var.şaşırmadım.
ne yazık ki.
Dergide yayınlanacığını bende okudum.Şimdi bul deseler bulamam muhtemel nerde okuduğumu.Ya hadisin oradan. Bal gibi kendi aciklamalari var, bir aylik bebekler, alti aylik bebekler diye. Dergide sonuc yayinlayacak kadar cok yapilmis. Pacalari tutustu kiviriyor simdi. Biz yemeyiz de yiyecek cok kisi var maalesef.
Kendi soyledi yayinda ünlü bir tıp dergisinde yayinlayacagiz diye.Dergide yayınlanacığını bende okudum.Şimdi bul deseler bulamam muhtemel nerde okuduğumu.
Twitter'da çok paylaşan oldu. Ben de link verdim geçmiş sayfalarda.Dergide yayınlanacığını bende okudum.Şimdi bul deseler bulamam muhtemel nerde okuduğumu.
Şahsen suan asi caginda bebegim olsa asla götürmezdimSonra vay efendim ulkede niye guvensizlik var.
Allah Allah niye acaba.
Bebekli asilarina goturmeye bile güvenmiyor artik insanlar.
Videonun yayınlanması engellenmiş sanırım. Ya da bu sitede yayınlanması engellenmiş.Kendi soyledi yayinda ünlü bir tıp dergisinde yayinlayacagiz diye.
Tıklayınca youtubeda açılıyor. Baska sitelerde oynatilmasi engellenmis. Tiklarsaniz youtubeda acip izleyebilirsiniz.Videonun yayınlanması engellenmiş sanırım. Ya da bu sitede yayınlanması engellenmiş.