Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
geçmiş olsun. böbrek ağrısı çok zor cidden. insanın neresi ağrısa zor da böbrek çok farkı
Ben universite doneminde mide problemi yasamistim. Hicbir agri o mide agrisindan ve dis agrisindan daha kotu olamaz diyordum. Beni cok aci sekilde yaniltti.
Tansiyonum 16 17den aşağı inmiyordu.
Tasi zar zor düşürdüm de rahatladim. Ameliyat bile denmişti.
Allah kimseye yasatmasin.

cidden beterin beteri var

Allahım acil şifalar versin inşallah canım benim.

Çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Herkese merhaba. 8 ağustosta üçüncü doz aşım tanımlanmıştı kanser hastası olduğum için. Ama ben hala yaptıramadim 2 dozum sinovac. Biontechin yan etkilerinden korkuyorum bünyesi zayıf biriyim zaten. 3.dozumu sinovac yaptırsam bosunami yaptırmış olurum yada en azından yaptirsammi diye kafam hala çok karışık. 3 doz aşı olup hepsni sinovac olan varmı yada yakınlarında olan?

koruyuculuğu 10 katına çıkıyor sinovac bile yaptırsanız.mutlaka yaptırın ihmal etmeyin.yan komşumda kanser tedavisi görüyor o 3 doz sinovac yaptırdı

Geçmiş olsun. Sizi takip eden doktor daha doğru cevabı verir, biz ne desek boş şimdi.

Takip ettigim iki instagram hesabi 3.doz sinovac yaptirdi. Antikoruda yukselmisti. Onlarda sizinle benzer gecmise sahipti. Bende boyle dusunuyorum, biontech kaldiramam biliyorum.
Ama nolur doktorunuzla karar verin

Ben 3 doz sinovac oldumm.Yan etki,hastalık vs yok.Halbuki normal hayata döndüm.Tabi maske,vs ile

Kayinvalidemler 3 doz Sinovac oldu.

koruyuculuğu 10 katına çıkıyor sinovac bile yaptırsanız.mutlaka yaptırın ihmal etmeyin.yan komşumda kanser tedavisi görüyor o 3 doz sinovac yaptırdı
Karma aşı koruyuculuğu yüksek oluyor diyorlar doktorlar o yüzden bekledim karar veremedim ama biontech yaptirabilecegimide hiç sanmıyorum bekledikçe sürede açılıyor. Biliyor musunuz acaba o komşunuz doktoruna sorup öylemi hareket etti

5 ila 11 yaş arası çocuklarda aşıdan sonra 23 yaş üzeri gençlerde görülen antikora eş değer antikor gözlemlenmiş. Bu yüzden onay almaya çalışılıyormuş çocuklar için. Ben koşarak oldum ama çocuklar için bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…