- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Ben universite doneminde mide problemi yasamistim. Hicbir agri o mide agrisindan ve dis agrisindan daha kotu olamaz diyordum. Beni cok aci sekilde yaniltti.geçmiş olsun. böbrek ağrısı çok zor cidden. insanın neresi ağrısa zor da böbrek çok farkı
Ben universite doneminde mide problemi yasamistim. Hicbir agri o mide agrisindan ve dis agrisindan daha kotu olamaz diyordum. Beni cok aci sekilde yaniltti.
Tansiyonum 16 17den aşağı inmiyordu.
Tasi zar zor düşürdüm de rahatladim. Ameliyat bile denmişti.
Allah kimseye yasatmasin.
Allahım acil şifalar versin inşallah canım benim.3 doz Sinovac olan kayinvalidem ve 2 doz Biontech olan eltim covid suan.
Eltim 2.dozdan sonra hastanelik olmustu. Yaklasik 1.5 ay oldu 2.dozu olali.
Kayinvalidem de 1 ay önce 3.dozu olmustu.
Suan eltim covidten hastanelik. Kayinvalidem de hastanelik olmak uzere cok agir geciriyor.
Insan ister istemez sorguluyor hani asi olununca hafif gecirilecekti, hastaneye düşülmeyecekti diye. Kaldi ki bakin eksik aşılı degil tam aşılı ikisi de.
Eltim ilk dozdan sonra cok fazla kustu. Korkarak 2.dozu oldu ve 2.dozdan sonra kalp kramplari, çarpıntı ve soguk ter atmaya başlayıp hastanelik oldu.
Çok geçmiş olsun.Şuan ailede on beş kişi pozitifiz. Sadece babannem ve bir kuzenim tek aşılıydı, geri kalan herkes iki aşısını olmuştu. Babannem haric herkes genç insanlar. Ama gelin görün ki çoğunluğu çok ağır geçiriyor. On sekiz yaşında yeğenim ağrıdan ağlıyor. Ben ve bir kişi grip gibi geçiriyoruz. Ası olunca hafif geçecek düşüncesine inancımı yitirdim. Cok zor bir hastalık, allah kimseye yasatmasin.
Sadece üşütmedir inşallah.Iyi sabahlar hanımlar. Sabah kalktım boğazım kızarmış ve zor yutkunuyorum coronada bu belirtiler oluyor mu.2 doz biontec asisida oldum. Gargara yaptim inşallah iyi gelir.
Hepatit B aşıları da mRNA aşısı.koskoca doktor olup dna'yı değiştirecek diyenler var.
biyoloji dersi gören lise öğrencisi bile bunu biliyor oysa ki.
demek ki amaç galeyana getirmek insanları.
koruyuculuğu 10 katına çıkıyor sinovac bile yaptırsanız.mutlaka yaptırın ihmal etmeyin.yan komşumda kanser tedavisi görüyor o 3 doz sinovac yaptırdıHerkese merhaba. 8 ağustosta üçüncü doz aşım tanımlanmıştı kanser hastası olduğum için. Ama ben hala yaptıramadim 2 dozum sinovac. Biontechin yan etkilerinden korkuyorum bünyesi zayıf biriyim zaten. 3.dozumu sinovac yaptırsam bosunami yaptırmış olurum yada en azından yaptirsammi diye kafam hala çok karışık. 3 doz aşı olup hepsni sinovac olan varmı yada yakınlarında olan?
Ben ortaokul mezunu olduğum için bilmiyordumkoskoca doktor olup dna'yı değiştirecek diyenler var.
biyoloji dersi gören lise öğrencisi bile bunu biliyor oysa ki.
demek ki amaç galeyana getirmek insanları.
Geçmiş olsun. Sizi takip eden doktor daha doğru cevabı verir, biz ne desek boş şimdi.Herkese merhaba. 8 ağustosta üçüncü doz aşım tanımlanmıştı kanser hastası olduğum için. Ama ben hala yaptıramadim 2 dozum sinovac. Biontechin yan etkilerinden korkuyorum bünyesi zayıf biriyim zaten. 3.dozumu sinovac yaptırsam bosunami yaptırmış olurum yada en azından yaptirsammi diye kafam hala çok karışık. 3 doz aşı olup hepsni sinovac olan varmı yada yakınlarında olan?
Herkese merhaba. 8 ağustosta üçüncü doz aşım tanımlanmıştı kanser hastası olduğum için. Ama ben hala yaptıramadim 2 dozum sinovac. Biontechin yan etkilerinden korkuyorum bünyesi zayıf biriyim zaten. 3.dozumu sinovac yaptırsam bosunami yaptırmış olurum yada en azından yaptirsammi diye kafam hala çok karışık. 3 doz aşı olup hepsni sinovac olan varmı yada yakınlarında olan?
Herkese merhaba. 8 ağustosta üçüncü doz aşım tanımlanmıştı kanser hastası olduğum için. Ama ben hala yaptıramadim 2 dozum sinovac. Biontechin yan etkilerinden korkuyorum bünyesi zayıf biriyim zaten. 3.dozumu sinovac yaptırsam bosunami yaptırmış olurum yada en azından yaptirsammi diye kafam hala çok karışık. 3 doz aşı olup hepsni sinovac olan varmı yada yakınlarında olan?
Kayinvalidemler 3 doz Sinovac oldu.Herkese merhaba. 8 ağustosta üçüncü doz aşım tanımlanmıştı kanser hastası olduğum için. Ama ben hala yaptıramadim 2 dozum sinovac. Biontechin yan etkilerinden korkuyorum bünyesi zayıf biriyim zaten. 3.dozumu sinovac yaptırsam bosunami yaptırmış olurum yada en azından yaptirsammi diye kafam hala çok karışık. 3 doz aşı olup hepsni sinovac olan varmı yada yakınlarında olan?
Çok teşekkür ederim, allah razı olsunÇok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Amin inşallah.Çok teşekkür ederim, allah razı olsunrabbim kimselere yasatmasin
Ben ortaokul mezunu olduğum için bilmiyordum
Lise okuyup bilmeyen de tembel öğrenci demek ki
Hepatit B aşıları da mRNA aşısı.
Gen men kalmadı kimsede toptan değiştik zaten çoktan.
Karma aşı koruyuculuğu yüksek oluyor diyorlar doktorlar o yüzden bekledim karar veremedim ama biontech yaptirabilecegimide hiç sanmıyorum bekledikçe sürede açılıyor. Biliyor musunuz acaba o komşunuz doktoruna sorup öylemi hareket ettikoruyuculuğu 10 katına çıkıyor sinovac bile yaptırsanız.mutlaka yaptırın ihmal etmeyin.yan komşumda kanser tedavisi görüyor o 3 doz sinovac yaptırdı