Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
5 ila 11 yaş arası çocuklarda aşıdan sonra 23 yaş üzeri gençlerde görülen antikora eş değer antikor gözlemlenmiş. Bu yüzden onay almaya çalışılıyormuş çocuklar için. Ben koşarak oldum ama çocuklar için bilmiyorum 🙄
Kendim olmadim. Bi sekilde olmak zorunda kalsam bile cocugum icin onay vermem. Mayista 5 olacak.

Karma aşı koruyuculuğu yüksek oluyor diyorlar doktorlar o yüzden bekledim karar veremedim ama biontech yaptirabilecegimide hiç sanmıyorum bekledikçe sürede açılıyor. Biliyor musunuz acaba o komşunuz doktoruna sorup öylemi hareket etti
Evet doktor önermiş 3 doz sinovaclı şu an. Halen tedavi görüyor risk alamaz virüse yakalanmak gibi. Vücudu zayıf düştü ondan biontech yerine sinovac önermiş doktoru

Evet doktor önermiş 3 doz sinovaclı şu an. Halen tedavi görüyor risk alamaz virüse yakalanmak gibi. Vücudu zayıf düştü ondan biontech yerine sinovac önermiş doktoru
Ben doktoruma danismadim biontech derse 3.doz için korktum açıkçası 😬 teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Kizlar 3 gundur tuhaf bir halsizlik yasiyordum en onemlisi hic bir ilac ise yaramadi aksam test verdim
Covidse beter bsy degilse ne celiskisi icindeyim. Insallah gece sonuc cikar.
Esila bende halsizdim uyusam da uyumasam da üzerime yapışmıştı resmen . Bugün check upa girdim. Kan değerlerimde magnezyum b12 d vitaminim düşükmüş . İnşallah negatif çıkarsın

Esila bende halsizdim uyusam da uyumasam da üzerime yapışmıştı resmen . Bugün check upa girdim. Kan değerlerimde magnezyum b12 d vitaminim düşükmüş . İnşallah negatif çıkarsın

Hepsini duzenli kullaniyorum kuzum yoksa cok ugrasiyorum ztn bitek vitamin gozumu aciyor belki idrar yolu iltihabi fln olabilir onuda yeni kontrol etmislerdi.

Bilmiyorum canim bi an once ciksa iyi olur
Saglik ocagina gitmistim cok fenaydi zor kactim
Bende bugün hastaneyede öyle oldum kalabalıktı tahlillerimi telefonda konuştuk doktorumla ilaçlarımı öyle yazdı bekleyecek hiç durum yoktu. Bizde Siirt’te geri dönüşte test vereceğiz eşim işe başlamadan

Bende bugün hastaneyede öyle oldum kalabalıktı tahlillerimi telefonda konuştuk doktorumla ilaçlarımı öyle yazdı bekleyecek hiç durum yoktu. Bizde Siirt’te geri dönüşte test vereceğiz eşim işe başlamadan
Sana msj atiyorum dur magnezyumu yukseltmek cok zor

X