Siz bir doktora gidin bence, saç dökülmesi hormonal de olabilir, kan değerlerinizle alakalı da olabilir, mevsimsel de olabiliryabancı forumlarda eğer okuduğunuz dil ingilizceyse biontechten bahsedilmiştir çünkü onlarda sinovac yok. biontech'de de öyle birşey yok tüm ailem oldu. benim olduğum aşı sinovac
bende kansızlık da var, zaten bu ara bembeyazım kafamı yerden kaldırınca gözüm kararıyor düşecek gibi oluyorum kesin ondan oldu
evet sinovac yok dogru.yabancı forumlarda eğer okuduğunuz dil ingilizceyse biontechten bahsedilmiştir çünkü onlarda sinovac yok. biontech'de de öyle birşey yok tüm ailem oldu. benim olduğum aşı sinovac
ben krem sevmem huylanıyorum sadece serum kullanıyorum yüzüme .arada da maskeler aha bha falan.alnımda da oldu kırmızı kırmızı .yüzümde kaşınıyor çift maske taktığım için devamlı.
Benim demir de referans değerin yarısının bile altında çıkmıştı. İlaç kullandım bayağı bir süre. Bir de epey yan etkisi var demir ilaçlarının, öldüm valla.aa valla şöyle diyim 2017de kan değerlerim atıyorum alt limit 100se ben de 5 gibi oranlarda çıkıyordu
o sene saçımın yarısı döküldü cidden
hatta kan tahlilimi inanamayıp 2 kez tekrar etmişler
doktor beni aradı araba da kullanma taksiye atla gel, gelene kadar da sakın bir yerini kesme demişti
direkt yatırıp damardan demir ilacı vermişlerdi
kansızlık adet döneminde kanamayı da inanılmaz arttırır. o da halsizlik yapar çok
Benim demir de referans değerin yarısının bile altında çıkmıştı. İlaç kullandım bayağı bir süre. Bir de epey yan etkisi var demir ilaçlarının, öldüm valla.
Zehirleniyor gibiydim ast, nasıl anlatsam. Elim ayağım kesiliyordu sanki, tuvalete çıkışım zorlaşıyordu. Bir de sağım solum kızarıp morarıyordu falan. Neyse ki atlattım ya.aslında en iyilerinden biri ferrosanol draje ama benim çok düşük olduğundan damardan ilaç ile başlamıştık.
benim midem baya sağlamdır, genelde mide sorunu yaşanıyor.
bir de ben demir ilacı alırken öncesi sonrası çay tüketimi vs gibi detaylara da dikkat ediyorum.
mesela yakın saatlerde yumurta yemek de mideyi rahatsız ediyor
Zehirleniyor gibiydim ast, nasıl anlatsam. Elim ayağım kesiliyordu sanki, tuvalete çıkışım zorlaşıyordu. Bir de sağım solum kızarıp morarıyordu falan. Neyse ki atlattım ya.
Hematolojilerde de gezdim bu uzuv morarması mevzusundan ya. Durduk yere morarıyordu bir yerlerim. Korkmaya başlamıştım artık.benim annemde de demir eksikliğine bağlı anemi vardı. çok düştüğünde el ve ayaklarında şişlikler olurdu çok. eklemleri özellikle şişerdi.
bazı kişilerde kabızlık yaptığını da duymuştum.
Hematolojilerde de gezdim bu uzuv morarması mevzusundan ya. Durduk yere morarıyordu bir yerlerim. Korkmaya başlamıştım artık.
Evet, ondan korktuk zaten. Dahiliye alan açıyor, öyle gidiyorsun zaten o bölüme. Direkt randevusu yok. İnsan bundan bile geriliyor. Çok korkutucuydu.ya allah korusun bazı kansızlık tipleri ile lösemi benzerlik gösteriyor
biliyorum çok sıkıntılı bir süreç
korkuyor insan bişey mi çıkacak diye
benim de tam kan sayımı yaptırma zamanım geçti fırsat bulup gidemedim.cumartesiye randevu alıp gideyim sabahtan.arada başım dönüyor çünkü.Evet, ondan korktuk zaten. Dahiliye alan açıyor, öyle gidiyorsun zaten o bölüme. Direkt randevusu yok. İnsan bundan bile geriliyor. Çok korkutucuydu.
Yok. Başka ülkeler var Türkiye yok.suan refah partisinin basin toplantisini izliyorum.
bu konuya denk geldim. ve sizin sorunuzu görmüstüm aklimda kalmis.
pfizer yanetki bildirim sayfasina girdim. gercekten türkiye yok baska ülkeler arasinda. sizde pfizer sitesine giris yapabilirsiniz bakabilirsiniz?
ben türkiyeyi bulamadim ..
yalniz ben yurtdisindan giris yapiyorum. türkiyeden giris yapinca varmi acaba biri bakabilir mi?
3.cü ne kadar süre sonra çıktı 2.ciden.Günaydın herkeseeee. 3 doz aşılıyım çok şükürrrrrrrbirazdan çift maske ile avm ye gidip alışveriş yapacağız .aşısızken önünden geçemiyordum . Aşı candırrrr
ilgincmis. ne gibi bir anlami var acabaYok. Başka ülkeler var Türkiye yok.
o bana özel yapıldı .ekimde başlanacakmış 3. dozlara ama3.cü ne kadar süre sonra çıktı 2.ciden.
diplomasız doktorlar var sitede.dohturrrr geldi hanımmmm diye herşeyi ben bilirim diyorlar.akrabam bu işin profu bölüm başkanı o kendi aşılandı 2 çocuğunu aşılattı antikor testlerimizi yaptırdı 3. dozdan sonra benim çok yükseldi antikorum.yoksa çocuğu okula gönderirmiydim kronik hasta halimle.gözümle gördüm antikor yükselişini 2 kere yaptırdım çünkü.bilime mi inanacağım bunlara mı pehhh.konuşsun dursunlar3.cü ne kadar süre sonra çıktı 2.ciden.