bu nasil bir uslup. sizin adiniza utandim..diplomasız doktorlar var sitede.dohturrrr geldi hanımmmm diye herşeyi ben bilirim diyorlar.akrabam bu işin profu bölüm başkanı o kendi aşılandı 2 çocuğunu aşılattı antikor testlerimizi yaptırdı 3. dozdan sonra benim çok yükseldi antikorum.yoksa çocuğu okula gönderirmiydim kronik hasta halimle.gözümle gördüm antikor yükselişini 2 kere yaptırdım çünkü.bilime mi inanacağım bunlara mı pehhh.konuşsun dursunlar
diplomasız doktorlar var sitede.dohturrrr geldi hanımmmm diye herşeyi ben bilirim diyorlar.akrabam bu işin profu bölüm başkanı o kendi aşılandı 2 çocuğunu aşılattı antikor testlerimizi yaptırdı 3. dozdan sonra benim çok yükseldi antikorum.yoksa çocuğu okula gönderirmiydim kronik hasta halimle.gözümle gördüm antikor yükselişini 2 kere yaptırdım çünkü.bilime mi inanacağım bunlara mı pehhh.konuşsun dursunlar
biz de de 3 çocuk bir öğretmen pozitif.henüz kapanan sınıf olmadı ama yakındır.camlar açık şu an.ama havalar soğuyunca artar vakalarrbu kış çok çetin geçecek şimdiden 3 sınıf karantinada oğlumun okulunda benimkinin sınıfında da bir pozitif var.
kuzum 10 gündür ben dede aynısı vardı.koku kaybı ateş burun akıntısı vs olmadı ama endişelendim cuma günü doktora gittim covid değilmiş.bitkisel şurup alabilirsin eczaneden ben onu kullanıyorum şimdi.çok sıcak şeylerde artırır içme.ılık şeyler iç.başka belirtilerin var mı gözlemleKızlar boğazım çok kötü bir hâlde, yutkunurken acıyor, hep bir şey takılı, sanki bir şey takılmış gibi. Temizlemeye çalışıyorum olmuyor, ılık su, sıcak su, çay, meyve vs fayda etmiyor. Acaba yine covid miyimdir? Bu yeni varyantta var mı böyle bir belirti? Sanki hafiften gribimsi belirtiler de oluşuyor gibi.
Günaydın herkeseeee. 3 doz aşılıyım çok şükürrrrrrrbirazdan çift maske ile avm ye gidip alışveriş yapacağız .aşısızken önünden geçemiyordum . Aşı candırrrr
Evet, ondan korktuk zaten. Dahiliye alan açıyor, öyle gidiyorsun zaten o bölüme. Direkt randevusu yok. İnsan bundan bile geriliyor. Çok korkutucuydu.
teşekkürler.tam izole 1.5 yıla yakın yaşadım ama böyle de olmuyor psikoloji bozuluyor bu seferde.çocuk marttan beri okula gitmedi daha ne kadar gitmeyecekti.bu sene gönderiyorum okula.eşimi de devlet tekrardan işe başlattı aşı sonrası.vitaminler alıyorum aşılarıma da güveniyorum kalabalık yerlerde de çift maske takıyorum.gerisini allaha bıraktımmŞifa olsun. Senin çok korkup çekindiğini biliyordum, artık kendini daha güvende hissedeceksin, bak buna çok seviniyorum.
Bizim ülkede yan etkiler dikkate alınmıyor. Çünkü o bir aşı değil ab-ı hayat olarak görülüyor.ilgincmis. ne gibi bir anlami var acaba
benim suan bulundugum ülkedeki asili kisiler yanetkilerini bildiriyor hatta birbirlerini uyariyorlar bildir hemen diye. ki önemli bu bence..
teşekkürler.tam izole 1.5 yıla yakın yaşadım ama böyle de olmuyor psikoloji bozuluyor bu seferde.çocuk marttan beri okula gitmedi daha ne kadar gitmeyecekti.bu sene gönderiyorum okula.eşimi de devlet tekrardan işe başlattı aşı sonrası.vitaminler alıyorum aşılarıma da güveniyorum kalabalık yerlerde de çift maske takıyorum.gerisini allaha bıraktımm
iki kere antikor testi yaptırıldı bana gözümle gördüm nasıl yükseldiğini 3. doz sonrası.gözüme inanacağım tabiki.Zaten artık normalleşememek beni de delirten. Daha doğrusu bir kısım "virüs mü o da ne?" tadında yaşarken bir kısmın böyleleri yüzünden nerdeyse 2 yıldır hapis hayatı yaşaması çok üzücü.
Geçen sene en baştaki yasaklarda bile insanlar hem çıkıyorum hem covid olmadım diye storyler atıyolardı.
Marjinallik bu değil.
Bizim ülkede yan etkiler dikkate alınmıyor. Çünkü o bir aşı değil ab-ı hayat olarak görülüyor.
Pfizer kendi web sitesinde 16 yaş altına önermiyor ama bizim ülkede 6 aylık bebeklere bile yapacaklar. Öyle görünüyor gidişat.
bir de şunu yazıp gideyimm.aşı olunca hastalık kapmayacağımızı iddia etmiyoruz.hastaneye de düşebiliriz taşıyıcı da olabiliriz gayet doğal.ama daha hafif geçirme şansımız çok yükseliyor ölüm riskimiz minimuma iniyor.hayattan daha önemli ne var bu dünyada.ben öldükten sonra banane para sisteminin değişmesinden banane dünya düzeninin değişmesindenZaten artık normalleşememek beni de delirten. Daha doğrusu bir kısım "virüs mü o da ne?" tadında yaşarken bir kısmın böyleleri yüzünden nerdeyse 2 yıldır hapis hayatı yaşaması çok üzücü.
Geçen sene en baştaki yasaklarda bile insanlar hem çıkıyorum hem covid olmadım diye storyler atıyolardı.
Marjinallik bu değil.
bir de şunu yazıp gideyimm.aşı olunca hastalık kapmayacağımızı iddia etmiyoruz.hastaneye de düşebiliriz taşıyıcı da olabiliriz gayet doğal.ama daha hafif geçirme şansımız çok yükseliyor ölüm riskimiz minimuma iniyor.hayattan daha önemli ne var bu dünyada.ben öldükten sonra banane para sisteminin değişmesinden banane dünya düzeninin değişmesinden
bir kaç saate çıkıyor artık.Hanımlar merhaba test sonuçları kaç saatte belli oluyor? En son 1 yıl önce test yaptırmıştım ve ertesi gün belli olmuştu hala o şekilde mi acaba
Bunu gecenlerde ben yazdim.. suan tum ulkeler yavas yavas normallesiyor..asi olmayanlardAn pcr testi isteniyor ama asi olanlar bir QR koduyla heryere elini kolunu sallayarak girecekler.. halbuki asi olanlarda hastalik kapabilir ve yayabilirler bulastirabilirler…ama onlardan test istenmeyecek!!! Yani bu kadar sacma bir sekilde cifte standart var. Asi karsiti olmak baska birsey ama burda bariz asi olanlar istedigini yapar olmayanlar test yaptiracaklar deniyor. Ki dedigim gibi risk yine risk bulasmaysa yine bulasma covid olmaysa covid olma.. bu kadar oyun oynaniyorsa insanlarin olacagi varsada olmuyorYalniz asili insanlara daha önce tasiyici olabilirsiniz denildi artik degilmissiniz tarzindan yeni uygulamalar getirildi.
Bunu yabanci forumdaki insanlarda sorguluyor. Hani bizde tasiyiciydik niye karantina zorunlulugu kalkti gibi gibi..
Simdi asili insanlarin bazilari hersey bitti diyerek hayatina devam ediliyor. Cunki ilk zamanlar öyle lanse edildi.
Sonra sizde tasiyici olabilirsiniz denildi. Simdi ise tasiyici degilmissiniz gibisinden hemen hemen hersey serbest gibisinden yeni uygulamalar geliyor tekrar.
Bunlari niye sorgulamiyor kimse?
Yakinda maske kalkinca bazi insanlar maske takmayi devam eder diye düsünüyorum. Psikolojik olarak hasta ettiler bazilarini.. üzücü.
Yalniz asili insanlara daha önce tasiyici olabilirsiniz denildi artik degilmissiniz tarzindan yeni uygulamalar getirildi.
Bunu yabanci forumdaki insanlarda sorguluyor. Hani bizde tasiyiciydik niye karantina zorunlulugu kalkti gibi gibi..
Simdi asili insanlarin bazilari hersey bitti diyerek hayatina devam ediliyor. Cunki ilk zamanlar öyle lanse edildi.
Sonra sizde tasiyici olabilirsiniz denildi. Simdi ise tasiyici degilmissiniz gibisinden hemen hemen hersey serbest gibisinden yeni uygulamalar geliyor tekrar.
Bunlari niye sorgulamiyor kimse?
Yakinda maske kalkinca bazi insanlar maske takmayi devam eder diye düsünüyorum. Psikolojik olarak hasta ettiler bazilarini.. üzücü.