Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
teori uydurmaktan kolay ne var.ben de yazarım bu silikon vadisi tehlikeli insan iş gücünü bitirecekler herşeyi robotlar yapacak bir süre sonra da bizi yönetecekler yazsam tonla katılan kişi bulurum. hatta ben seçilmiş kişiyim desem de mürid bile bulurum.insanları yönlendirmek kolay

ilk mesajlarimdan biri. baya sinirlerimi bozulmuslar foruma girdim gireli megersem

haha bak mürid bulmak en en kolayı

yooo gayet mutluyuzzz sinirlerimiz de sapasağlamm.sizinkiler bozuk mu acaba?
Kendini bu kadar önemsemek de ne bileyim...
Sevdiğim birkaç üyenin dışında nickleri aklımda bile tutmuyorum ben ya hu. Dün takıştığıma bugün şekerim diyebilirim, o kadar tanımıyorum yani.
Hayır üye olalı da 2 gün olmuş. Ne gibi bir maziniz olabilir şu sitede?

world economic forumda robotlarin ilerde cogu seyi yapacagini yaziyor zaten. bunlari gelistirme asamasindalar :)
elon musk da insansi robot üretecek.
teori degil yani bunlar :)
secilmis kisiyim deseniz sorgulmayan kisileri ancak kendinize cekersiniz ve yönlendirirsiniz..

ben 2 saat önce gördüm ilk defa mesela

eskiden okuduğum bir mizah dergisi vardı.orda öğreten adam karakteri vardı.bana sizi hatırlattı gece gece

ben 2 saat önce gördüm ilk defa mesela
Ben kimseyi görmüyorum Ceycey hanımcığım. Bakıyorum, güzel, aklı başında, imla kurallarına uygun yazılmışsa yorum, beğeniyi basıp geçiyorum. Kimin yazdığının ne önemi var? Eğer çok beğenirsem ve ekleme de yapmak istersem alıntılıyorum üyeyi, o kadar.
Sevdiğim üyeler de var tabi de koskoca forumun hepsini seviyor değilim normal olarak. Onlar dışında kimseyi takip etmiyorum, enerjim yok enerjim.

Arkadaşlar Sinovac'ın ilk dozundan beri acayip saçım dökülüyor, dün de 2.dozunu oldum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

imla kuralları
beğenme
çok beğenince alıntılama
sevme
takip etme

benden bahsediyor, dağılın

kflgklşfdkgdş

alay etmiyorum sizle.sadece ısrarla fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmanızı kabul etmiyorumm.
ben kimseye israrla fikirlerimi kabul ettirmem.
elime gecen bilgileri paylasiyorum.
israrla birilerine birsey kabul ettirmeye calissaydim ailemden hickimse asili olmazdi suan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…