- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Arkadaşlar Sinovac'ın ilk dozundan beri acayip saçım dökülüyor, dün de 2.dozunu oldum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
normalde dökülme vardı da aşıyla mı arttı yoksa hiç yokken mi başladı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Sinovac'ın ilk dozundan beri acayip saçım dökülüyor, dün de 2.dozunu oldum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
ne yazdım da şikayet etti ona şaştım astro.2 gün önce üye ol başka konudan hiç bahsetme aşı karşıtlığı yap ısrarla .ee biz de aşı bu kadar da kötü zararlı değil deyince şikayet edilelim pessssbaşlığa ciddiyet geldi artık.
ironi yasak, espri günah.
:) Aaaa gizli bir ilan-ı aşktı oysa, ortaya çıkıverdi bak görüyor musun?imla kuralları
beğenme
çok beğenince alıntılama
sevme
takip etme
benden bahsediyor, dağılın
kflgklşfdkgdş
o da var. teşekkür ederimmevsimsel dökülüyordur bence.sonbaharda dökülme artar saçlarda.biotin alın kabak çekirdeği yiyin.
25 yaşındayım bu zamana kadar saç dökülmesi yaşamadım ilk defa görüyorum böyle bişey ondan şaşırdım. tüm aile biontech oldu ben sinovac, biontech olanlarda böyle saç dökülmesi olmadınormalde dökülme vardı da aşıyla mı arttı yoksa hiç yokken mi başladı ?
ben asi karsitligi yapmiyorum :) bu bir iftira.ne yazdım da şikayet etti ona şaştım astro.2 gün önce üye ol başka konudan hiç bahsetme aşı karşıtlığı yap ısrarla .ee biz de aşı bu kadar da kötü zararlı değil deyince şikayet edilelim pessss
Kimse size saldırmıyor bir sakin olun. Savaşta gibi davranan sizsiniz. Bakın biz gayet rahatız, gülüyoruz, eğleniyoruz birbirimizle. Gergin mesajlar atan bir tek sizsiniz.burasi asili insanlarin özel alani mi yoksa ? niye saldiriyorsunuz sürekli anlam veremiyorum :)
polemiğe girmek istemiyorum.aşı karşıtlığı yazarken pekala covid aşıları olduğunu anladınız.ben asi karsitligi yapmiyorum :) bu bir iftira.
asi karsiti degilim. asi pasaportumda cesitli asilarim mevcut.
ne yazdım da şikayet etti ona şaştım astro.2 gün önce üye ol başka konudan hiç bahsetme aşı karşıtlığı yap ısrarla .ee biz de aşı bu kadar da kötü zararlı değil deyince şikayet edilelim pessss
25 yaşındayım bu zamana kadar saç dökülmesi yaşamadım ilk defa görüyorum böyle bişey ondan şaşırdım. tüm aile biontech oldu ben sinovac, biontech olanlarda böyle saç dökülmesi olmadı
:) Aaaa gizli bir ilan-ı aşktı oysa, ortaya çıkıverdi bak görüyor musun?
yabancı forumlarda eğer okuduğunuz dil ingilizceyse biontechten bahsedilmiştir çünkü onlarda sinovac yok. biontech'de de öyle birşey yok tüm ailem oldu. benim olduğum aşı sinovacyabanci forumlarda okumustum birkac kisinin daha böyle yanetkisi olmus sac dökülmesi yasiyorlarmis maalesef.
direk asiyla baglantili mi bilmiyorum ama sizin gibi bu konuda yakinan elle sayilir birkac kisi vardi.
hormonlariniza baktirin bir doktora danisin bence. gecmis olsun
25 yaşındayım bu zamana kadar saç dökülmesi yaşamadım ilk defa görüyorum böyle bişey ondan şaşırdım. tüm aile biontech oldu ben sinovac, biontech olanlarda böyle saç dökülmesi olmadı
ben ilk 2 doz biontech son dozda sinovac oldum.dökülme falan yapmadı.ama maske takmaktan ve sıcaktan yüzümde isilik gibi kırmızı benekler çıktıı.yabancı forumlarda eğer okuduğunuz dil ingilizceyse biontechten bahsedilmiştir çünkü onlarda sinovac yok. biontech de tüm ailem oldu kimsenin saçı dökülmedi. benim derdim sinovac
Ben deli gibi saç dökülme sorunu olan biriydim, hala dökülür. Sonra doktora gittim. Pcos çıktı hem de demir eksikliğine bağlı anemim varmış. Çok erken yaşlarımdı tabi, tedavimi oldum. Şimdi iyiyim. Aslan yelesi gibi saçım yine yok tabi, genetik olarak ince maalesef, ama idare ediyorum.yabancı forumlarda eğer okuduğunuz dil ingilizceyse biontechten bahsedilmiştir çünkü onlarda sinovac yok. biontech'de de öyle birşey yok tüm ailem oldu. benim olduğum aşı sinovac
ben ilk 2 doz biontech son dozda sinovac oldum.dökülme falan yapmadı.ama maske takmaktan ve sıcaktan yüzümde isilik gibi kırmızı benekler çıktıı.
Kansızlık önemli bir sorun. Saç dökülmesi en hafif sonuçları olabilir. Bir an evvel tedavinize bakın. Kış da geliyor, çok üşürsünüz valla. Ben donardım hep.bende kansızlık da var, zaten bu ara bembeyazım kafamı yerden kaldırınca gözüm kararıyor düşecek gibi oluyorum kesin ondan oldu
ben krem sevmem huylanıyorum sadece serum kullanıyorum yüzüme .arada da maskeler aha bha falan.alnımda da oldu kırmızı kırmızı .yüzümde kaşınıyor çift maske taktığım için devamlı.benim cildim çok hassas zaten epey de beyazım
yıllardır yüzüme sadece bepanthen ürünleri kullanıyorum, maskeden dolayı hiç sıkıntım olmadı