Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
başlığa ciddiyet geldi artık.
ironi yasak, espri günah.
ne yazdım da şikayet etti ona şaştım astro.2 gün önce üye ol başka konudan hiç bahsetme aşı karşıtlığı yap ısrarla .ee biz de aşı bu kadar da kötü zararlı değil deyince şikayet edilelim pessss

normalde dökülme vardı da aşıyla mı arttı yoksa hiç yokken mi başladı ?
25 yaşındayım bu zamana kadar saç dökülmesi yaşamadım ilk defa görüyorum böyle bişey ondan şaşırdım. tüm aile biontech oldu ben sinovac, biontech olanlarda böyle saç dökülmesi olmadı

ben asi karsitligi yapmiyorum :) bu bir iftira.
asi karsiti degilim. asi pasaportumda cesitli asilarim mevcut.

şaşkınlığını anlıyorum ama merak etme girince alışıyorsun
gjkljfklgdl

banlanırsan anlarız şekerim, artık bekleyeceğiz raporu okumalarını

25 yaşındayım bu zamana kadar saç dökülmesi yaşamadım ilk defa görüyorum böyle bişey ondan şaşırdım. tüm aile biontech oldu ben sinovac, biontech olanlarda böyle saç dökülmesi olmadı

yabanci forumlarda okumustum birkac kisinin daha böyle yanetkisi olmus sac dökülmesi yasiyorlarmis maalesef.
direk asiyla baglantili mi bilmiyorum ama sizin gibi bu konuda yakinan elle sayilir birkac kisi vardi.
hormonlariniza baktirin bir doktora danisin bence. gecmis olsun

yabancı forumlarda eğer okuduğunuz dil ingilizceyse biontechten bahsedilmiştir çünkü onlarda sinovac yok. biontech'de de öyle birşey yok tüm ailem oldu. benim olduğum aşı sinovac

benim sinovac olan yakınlarımın hepsi 70 yaş ve üzeri
yaş sebebiyle bu sorunu görseler de önemsememiş olabilir
en yakınımdaki anneannemdi ama açıkçası kendim gözlemlemedim
bir doktora danışın bence.

yabancı forumlarda eğer okuduğunuz dil ingilizceyse biontechten bahsedilmiştir çünkü onlarda sinovac yok. biontech de tüm ailem oldu kimsenin saçı dökülmedi. benim derdim sinovac
ben ilk 2 doz biontech son dozda sinovac oldum.dökülme falan yapmadı.ama maske takmaktan ve sıcaktan yüzümde isilik gibi kırmızı benekler çıktıı.

yabancı forumlarda eğer okuduğunuz dil ingilizceyse biontechten bahsedilmiştir çünkü onlarda sinovac yok. biontech'de de öyle birşey yok tüm ailem oldu. benim olduğum aşı sinovac
Ben deli gibi saç dökülme sorunu olan biriydim, hala dökülür. Sonra doktora gittim. Pcos çıktı hem de demir eksikliğine bağlı anemim varmış. Çok erken yaşlarımdı tabi, tedavimi oldum. Şimdi iyiyim. Aslan yelesi gibi saçım yine yok tabi, genetik olarak ince maalesef, ama idare ediyorum.
Cildiyeye gidiverin bence bir.

ben ilk 2 doz biontech son dozda sinovac oldum.dökülme falan yapmadı.ama maske takmaktan ve sıcaktan yüzümde isilik gibi kırmızı benekler çıktıı.

benim cildim çok hassas zaten epey de beyazım
yıllardır yüzüme sadece bepanthen ürünleri kullanıyorum, maskeden dolayı hiç sıkıntım olmadı

bende kansızlık da var, zaten bu ara bembeyazım kafamı yerden kaldırınca gözüm kararıyor düşecek gibi oluyorum kesin ondan oldu
Kansızlık önemli bir sorun. Saç dökülmesi en hafif sonuçları olabilir. Bir an evvel tedavinize bakın. Kış da geliyor, çok üşürsünüz valla. Ben donardım hep.

benim cildim çok hassas zaten epey de beyazım
yıllardır yüzüme sadece bepanthen ürünleri kullanıyorum, maskeden dolayı hiç sıkıntım olmadı
ben krem sevmem huylanıyorum sadece serum kullanıyorum yüzüme .arada da maskeler aha bha falan.alnımda da oldu kırmızı kırmızı .yüzümde kaşınıyor çift maske taktığım için devamlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…