Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
alıntılama cevap bile verme esila.görmezden gelmek tavsiye edildi bana .aynen onu yapıyorum ben de

Ayrica devletler korkuyorsa maskeyi kaldirmayacak mesafeyi kaldirmayacak simdilik..cogu yer maskeyi kaldirdi..hoşşş saatlerce kucucuk cocuklara maske taktirmak
Ne kadar saglikli o da tartisilir

esila hanim birkac sayfa öncesinde paylastigim vitamin ve enzimler vardi. doktorunuza danisarak onlari belki kullanabilirsiniz izni cikarsa.

maske cok iyi birsey bence. ucaga binsem kullanirim oh miss. yanliz zorunlu olmasi kötü. kücücük cocuklar okulda mesafeli oturduklari halde 8 saat boyunca maske takmalarina üzülüyorum mesela. istedigim zaman zaten bir yetiskin olarak nerde takip takmayacagimi kendim bilir ve karar veririm cocugum icin de ayni kural gecerli.

Topluma uymam kuralsizlik en buyuk kuralim diyorsunuz.
Insan yasamadigi acinin kahramani olurmus. Biraz empati herseyi cozer ama malesef.
Ayrica salgin oncesi veya sonrasi ne kullandigimi kendime nasil baktigimi size anlatacak degilim.

Hanımlar biz sizinle ne yapacağız?
Aşıyı birbirinizi yargılamadan yaftalamadan konuşabilmelisiniz, yan etkilerini, neden olduğunuz veya olmadığınızı konuşabilecek olgunlukta insanlar olduğunuzu düşünüyorum.

Konuşamıyorsanız da her birinizin profilinde göz ardı et butonu var, ona basar göz ardı edersiniz, böylece göz ardı ettiğiniz kişi veya kişilerin mesajlarını görmezsiniz ama böyle alıntılamıyorum lakin yazdıklarınızı görüyorum, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla kıvamındaki mesajlarla bir yere varamazsınız, olup olacağı tek şey tartışma çıkar, tartışan herkes banlanır, gerek var mı sizce?

Buarada bu sitede bastan beri asililar asisizlara vebali
Gibi davraniyor biz alistik sende alisirsin

alismakta sorun yok da. insan üzülüyor haliyle.
baya baya psikolojik terör uygulandi insanlara.
o yüzden kizamiyorum da..
sorgulama yeteneklerini kaybetmisler.

alıntılama cevap bile verme esila.görmezden gelmek tavsiye edildi bana .aynen onu yapıyorum ben de

Artik yapacak bsy yok biraz empati hissettirmeye calistim ama yok olmuyor.
en garibi de akilli telefonla bunu yapiyor olmak. Ztn evimizde her an kac telefon bilgisayarla yasiyoruz. Olanlar oldu haberimiz yok

yogun bakimlarda asili olanlar da yatiyor yalniz.
Aşının yoğun bakım yoğunluğunu azalttığı, devede kulak olduğu defalarca paylaşıldı paylaşılan verilerle.
güvenebilirsin kendi tercihin tabiki. beni baglayan birsey yok. bende kendi takip ettigim kaynaklara ve proflara güveniyorum. prof dr bhakdi gibi mesela..
Geçen gün söylediğin profun instagram adresine baktım. 7 kişi aynı masada maske, mesafe olmadan resim çektirmişlerdi. Yazısını okumaya gerek görmeden geri çıktım. . Ve de ödül olayını öğrendik nasıl aldığı hakkında...

Aylarca koku almayan kişi de çok.

alismakta sorun yok da. insan üzülüyor haliyle.
baya baya psikolojik terör uygulandi insanlara.
o yüzden kizamiyorum da..
sorgulama yeteneklerini kaybetmisler.
O zaman bu sacmaligi biri aciklasin.. neden ayni sekilde bulastirma riski olan asililardan test istenmiyor? Sacma bir sistem degil mi? Sirf yildirma politikasi degil bu nedir? Asili biri bunu aciklasin bakalim.. ne kadar mantikliymis.. kaldi ki bu benim sordugum soruyu realdeki asili olanlar bile soruyor, onlarda farkinda isin sacmaliginin..

Asili insanlara karantina ve kurallar kalkiyor.
Bunu ben demiyorum devletler diyor.

Buna bir aciklama yapsaniz?

Salginin ilk gunlerinde ben abdestle korunuyorum diyip programlarina devam eden bir unlu anne babasini kaybetti gunlerce yogun bakim. Sonra yogun bakim hemsirelerine tesekkur etti cok iyi bakmislar. Onu gorup bsy yok diyip soylesilere katilanlarin hali noldu cok merak ediyorum.

ayni seyi düsünmüsüz :)
cevaplayamazlar bence. cunki travma icindeler ve takilip kalmislar .. üzücü gercekten.

ayni seyi düsünmüsüz :)
cevaplayamazlar bence. cunki travma icindeler ve takilip kalmislar .. üzücü gercekten.
Ben asi karsiti degilim.. ama insanlara yaklasim
Ve sistem yanlis.. her yeri actilar suan sonra kisa dogru diyecekler yine cogaldi diye..ve suan asililardan test istenmemesi sadece asi olunmasi icin.. baska bir aciklamasi olamaz

Ben asi karsiti degilim.. ama insanlara yaklasim
Ve sistem yanlis.. her yeri actilar suan sonra kisa dogru diyecekler yine cogaldi diye..ve suan asililardan test istenmemesi sadece asi olunmasi icin.. baska bir aciklamasi olamaz
olabilir. mantikli bir yaklasim olmus.
en basindan beri sacmaliklarla yönetildi hersey zaten..
insanlarin mantikli sorularina cevap veren kimse de yok.

benim arkadaslarim tatile gitti geldi. maskesiz eglendi sonra tatil dönüsü testsiz is hayatlarina devam etti. bu insanlar lokantaya gitti ucaga bindi insanlarla kaynasti. sonra topluca calisilan bir sirkete geri döndü.

ayrica sirf tatilini yapsin ve hayati eskiye dönsün diye asi olan insan sayisi okadar cok ki..

sorgulayan insanlari kendi zihinlerinizde sacma sapan biryere oturtmak yerine bu kurallari ortaya koyan kisileri sorgulayin bence. odak nokta biz degiliz.
kurallari da biz koymuyoruz.

Ve kis
Mevsiminde koyduklari karantina yok hic bir ulkede yani yaz gelince bulasmiyor mu bu meret hastalik? Bunu devletler yapiyor, gene ayni devlet seni yildirmaya calisiyor.
Hep dediler cocuklara etkisi yok, simdi nerdeyse kundaktakini asilayacaklar.. yani bende guvensizlik var sorun bu.. sorgusuz sualsiz sartsiz itaat etmen bekleniyor.. once tam bi bilgi vermeyi becersinler ve daha onemliside mantikli seyler yapsinlar.. herkesten test istesinler ya da istemesinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…