Çok mağdur edebiyatı yapıyorsun. Yalnız sen bildiklerini paylaşmıyorsun. Sen de ordan, buradan, sosyal medyadan paylaştığın şeyleri paylaşıyorsun. Ve de sen sağlıklısın, rahatsın diye bencillik yapıyorsun, virüsten ölenleri görmüyor veya kafanı kuma görmüyorsun. Peki sen sorguladın mı ya aşı doğruysa boşuna karşıysam diye.ben bu foruma bildiklerimi paylasma amacli üye oldum. kendi adima en azindan bende birseyler duyurabilirim diye.
kimseyle kisisel bir tartismaya girmeye niyetim olmayarak üye oldum.
insanlar gülebilir eglenebilir hic sorun degil.
ama bu durumda komik birsey göremiyorum. olur tabiki komik gelen bazi seyler dogaldir. bana da komik geliyor bazen önümüze sunulan seyler.
ama suanki yasadigimiz sürec de bunlari dillendirmek hos degil. cunki sorgulayan insanlari bu sekilde psikolojik olarak sindirmeye calisiyorlar yani sonuc olarak öyle gelisebilir.
sonra insanlar yasadiklarini veya bildiklerini paylasmaya cekinecek susacak. bunun gelismemesi adina tepki veriyorum.
kisiye degil yaptiklarina kizarim en fazla.
bunu bilincli bir sekilde yapmayan yine de iyi niyetli insanlar varsa ozaman yapmamaya calissalar daha iyi olur.
en azindan bu konular icin.
bir bilgi var bakin bunu arastirin diyen insani herkesin önünde dalgaya alirsan onu belirli bir cerceveye sokarsan ozaman buna sahit olan insanlarda o bilgiyi sunan kisiyi ciddiye almamaya baslayabilir ve ne varmis nasil bilgiymis diye kendi adina arastirmaz bile.
avrupada bir parti baskani cevrenizdeki herkesi uyarin ikna edin asilanmalari icin gerekirse biraz baski yapin dedi mesela. ve asi olanlar dahi neoluyoruz ne alaka dedi bu sözlere tepki verdi. asi olan olsun ama sorgulama yetenegini kimse kaybetmesin bence.
Belki de sadece kusma olsugu icin cok ciddiye almadi bilemiyorum ama ikinci doz daha cok dokundu.
Insallah. Ben de iyi haberlerini bekliyorum
Allah şifa versin. Herkesin bünyesi aynı değil maalesef.Belki de sadece kusma olsugu icin cok ciddiye almadi bilemiyorum ama ikinci doz daha cok dokundu.
Insallah. Ben de iyi haberlerini bekliyorum
Bana da yarım saat ayrılma hastaneden dendi. Bazı antibiyotiklere alerjim var.inşallah. bize de haber verirsiniz.
ben olurken hemşireler iki seferde de üstüne basa basa kusma, ishal olursa vakit kaybetmeden gelin demişlerdi. belki öyle bir uyarı almamıştır. ne yazık ki her sağlık çalışanı da çok hassas değil. belki uyarılmamıştır.
Benim asi olup yan etki gordugunden sonradan haberim oldu. Turkiye'nin diger ucunda yasiyorlar. Eger o an bilsem ikna ederdim gitmeye.inşallah. bize de haber verirsiniz.
ben olurken hemşireler iki seferde de üstüne basa basa kusma, ishal olursa vakit kaybetmeden gelin demişlerdi. belki öyle bir uyarı almamıştır. ne yazık ki her sağlık çalışanı da çok hassas değil. belki uyarılmamıştır.
Bana da yarım saat ayrılma hastaneden dendi. Bazı antibiyotiklere alerjim var.
Cok gecmis olsun.Allah şifa versin. Herkesin bünyesi aynı değil maalesef.Benim 2.doz aşı da beni pers etti.
Ben e nabıza girmiştim alerjim olduğunu. O yüzden girer girmez ekrandan görüp uyardılar.en 1 kez akut alerji geçirmiştim, kronik bir alerji durumum yok. ama bu detayı verince istediğiniz kadar bekleyin tabi ki demişlerdi.
her sektörde olduğu gibi bu sektörde de işini yalap şalap yapanlar olabiliyorlar malesef. bazıları da böyle en ufak bilgiye bile hassas oluyor.
Çok mağdur edebiyatı yapıyorsun. Yalnız sen bildiklerini paylaşmıyorsun. Sen de ordan, buradan, sosyal medyadan paylaştığın şeyleri paylaşıyorsun. Ve de sen sağlıklısın, rahatsın diye bencillik yapıyorsun, virüsten ölenleri görmüyor veya kafanı kuma görmüyorsun. Peki sen sorguladın mı ya aşı doğruysa boşuna karşıysam diye.
Ben e nabıza girmiştim alerjim olduğunu. O yüzden girer girmez ekrandan görüp uyardılar.
Bir hafta sonu planı bile yapamıyoruz artık. Maskeyle gezmektense ev daha cazip geliyor.
Evet. Virüs te olsam ölmeyeceğimin garantisi yok. Şu ana kadar virüse yakalanmadım ama meret bitmiyor işte yakalanmamanın garantisi yok. Hafif atlayacağım şüpheli. Yoğun bakımlarda kalmaktansa, acı çekmektense, virüsten ölmektense aşı olmayı tercih ettim.sorguladim. peki sen sorguladinmi ya asi yanlissa diye?
Ve de ben takip ettiğim kaynaklara, proflara daha çok güveniyorum.Evet. Virüs te olsam ölmeyeceğimin garantisi yok. Şu ana kadar virüse yakalanmadım ama meret bitmiyor işte yakalanmamanın garantisi yok. Hafif atlayacağım şüpheli. Yoğun bakımlarda kalmaktansa, acı çekmektense, virüsten ölmektense aşı olmayı tercih ettim.
Çok mağdur edebiyatı yapıyorsun. Yalnız sen bildiklerini paylaşmıyorsun. Sen de ordan, buradan, sosyal medyadan paylaştığın şeyleri paylaşıyorsun. Ve de sen sağlıklısın, rahatsın diye bencillik yapıyorsun, virüsten ölenleri görmüyor veya kafanı kuma görmüyorsun. Peki sen sorguladın mı ya aşı doğruysa boşuna karşıysam diye.
Evet. Virüs te olsam ölmeyeceğimin garantisi yok. Şu ana kadar virüse yakalanmadım ama meret bitmiyor işte yakalanmamanın garantisi yok. Hafif atlayacağım şüpheli. Yoğun bakımlarda kalmaktansa, acı çekmektense, virüsten ölmektense aşı olmayı tercih ettim.
güvenebilirsin kendi tercihin tabiki. beni baglayan birsey yok. bende kendi takip ettigim kaynaklara ve proflara güveniyorum. prof dr bhakdi gibi mesela..Ve de ben takip ettiğim kaynaklara, proflara daha çok güveniyorum.
Hadi diyelim ölmedik, ama virüsün bıraktığı hasarlar var arkadaşlar. Geçirenler neyi kastettiğimi anlarlar.Peki bize pardon denilmeden virüse yakalanıp tahtalıköye gitmeyeceğimiz ne malum.
suan refah partisinin basin toplantisini izliyorum.Bir de bilenlerden şunu öğrenmek isterim pfizer in sitesine Türkiye den yan etki kısmına giriş yapılıyor mu yoksa gerçekten de bu alan Türkiye'ye kapalı mı ?