Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çok mağdur edebiyatı yapıyorsun. Yalnız sen bildiklerini paylaşmıyorsun. Sen de ordan, buradan, sosyal medyadan paylaştığın şeyleri paylaşıyorsun. Ve de sen sağlıklısın, rahatsın diye bencillik yapıyorsun, virüsten ölenleri görmüyor veya kafanı kuma görmüyorsun. Peki sen sorguladın mı ya aşı doğruysa boşuna karşıysam diye.

Belki de sadece kusma olsugu icin cok ciddiye almadi bilemiyorum ama ikinci doz daha cok dokundu.
Insallah. Ben de iyi haberlerini bekliyorum

inşallah. bize de haber verirsiniz.

ben olurken hemşireler iki seferde de üstüne basa basa kusma, ishal olursa vakit kaybetmeden gelin demişlerdi. belki öyle bir uyarı almamıştır. ne yazık ki her sağlık çalışanı da çok hassas değil. belki uyarılmamıştır.

Bana da yarım saat ayrılma hastaneden dendi. Bazı antibiyotiklere alerjim var.

Benim asi olup yan etki gordugunden sonradan haberim oldu. Turkiye'nin diger ucunda yasiyorlar. Eger o an bilsem ikna ederdim gitmeye.
Insallah guzel haberler alırım, haber veririm tabi ki.

Bana da yarım saat ayrılma hastaneden dendi. Bazı antibiyotiklere alerjim var.

en 1 kez akut alerji geçirmiştim, kronik bir alerji durumum yok. ama bu detayı verince istediğiniz kadar bekleyin tabi ki demişlerdi.
her sektörde olduğu gibi bu sektörde de işini yalap şalap yapanlar olabiliyorlar malesef. bazıları da böyle en ufak bilgiye bile hassas oluyor.

Allah şifa versin. Herkesin bünyesi aynı değil maalesef. Benim 2.doz aşı da beni pers etti.
Cok gecmis olsun.
Benim anneannemin ilac alerjisi var. Kullandığı antibiyotikten sonra anafilaksi gelişmişti.
Almanya'da yasiyorlar. Dedemle ikisi de Biontech olmuşlar. Kolumuz acidi baska da bir sey olmadi diyorlar.
Bunyeden bunyeye değişiyor demek.

Benim de kalp kapagimda kacak var. Zaman zaman nabzim 170leri buluyor. O sebepten asi yaptırmadim.

Ben e nabıza girmiştim alerjim olduğunu. O yüzden girer girmez ekrandan görüp uyardılar.

sorguladim. peki sen sorguladinmi ya asi yanlissa diye?

sorguladim. peki sen sorguladinmi ya asi yanlissa diye?
Evet. Virüs te olsam ölmeyeceğimin garantisi yok. Şu ana kadar virüse yakalanmadım ama meret bitmiyor işte yakalanmamanın garantisi yok. Hafif atlayacağım şüpheli. Yoğun bakımlarda kalmaktansa, acı çekmektense, virüsten ölmektense aşı olmayı tercih ettim.

Ve de ben takip ettiğim kaynaklara, proflara daha çok güveniyorum.

Aynen oyle bana dokunmayan yilan binlerce yil yasayabilir diyor..
Bende artik laf bitti...

yogun bakimlarda asili olanlar da yatiyor yalniz.

bitchute com da bircok video mevcut. arama motoruna bu hastaligi yazarak amerikan doktorlarin konusmalarini dinleyebilirsiniz mesela. youtube da sansürlenen silinen seyler bu sayfaya yükleniyor genelde.

Peki bize pardon denilmeden virüse yakalanıp tahtalıköye gitmeyeceğimiz ne malum.
Hadi diyelim ölmedik, ama virüsün bıraktığı hasarlar var arkadaşlar. Geçirenler neyi kastettiğimi anlarlar.
Bizim aile pozitif oldu aşıdan önce. Ben negatiftim, semptom göstermedim.
Şükür, hepimiz sağ salim atlattık. Ama bazı sürprizler bıraktı virüs bizlere.
Babamın bacağına pıhtı attı, çok tehlikeli bir şey, şükrettik başka yerine bir şey olmadı diye.
Kardeşimle annem uzun süre doğru düzgün nefes alamadılar. Bir darlık var diyorlardı.
Bana da beterin beteri düştü. Yemin ediyorum, ne ateş, ne öksürük, hiçbir belirti yaşamadım, ama 3 pozitifle aynı evde kaldım. Ama bende de bir hasar bıraktı. 29 senelik ömrümde baş ağrısı nedir bilmezdim. Şimdi nur topu gibi migrenim var. Öyle nadir falan da değil, zırp pırt tutuyor. İki nörolog gördüm, sonuç bu. Bir ihtimal covidin işi diye düşünüyorum. Belki de ilgisi yoktur bilemiyorum.
Öyle covid olurum, bünyem sağlam, atlatırım demeyin. Ne yapacağını kestiremezsiniz. Astım bırakır, tansiyon bırakır ama sizi eskisi gibi bırakmaz bu virüs. öldürmeye odaklı bir şeyden bahsediyoruz. Mutlaka iz bırakıyor.

Bir de bilenlerden şunu öğrenmek isterim pfizer in sitesine Türkiye den yan etki kısmına giriş yapılıyor mu yoksa gerçekten de bu alan Türkiye'ye kapalı mı ?
suan refah partisinin basin toplantisini izliyorum.
bu konuya denk geldim. ve sizin sorunuzu görmüstüm aklimda kalmis.
pfizer yanetki bildirim sayfasina girdim. gercekten türkiye yok baska ülkeler arasinda. sizde pfizer sitesine giris yapabilirsiniz bakabilirsiniz?
ben türkiyeyi bulamadim ..
yalniz ben yurtdisindan giris yapiyorum. türkiyeden giris yapinca varmi acaba biri bakabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…