Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben de yarın biontech aşısı yaptıracağım. İlk iki dozum sinovactı. Bence sinovac aşısı olmayın, etkisi az. Biz de o yüzden üçüncü doz aşı olmak zorunda kaldık. Umarım yan etki yaşamam.

Annem ve babam 2 doz Sinovac oldu. Yarın 3.doz için randevu aldım. Kardeşim Sinovac oldular öncesi aynen devam etsinler, ağır gelir belki dedi. Ben de varyantı için etkili olmadığını, yetkililerin biontech yaptırın dediğini söyledim. Israr etti. Ben de annemi aradım hangisine alayım diye. Benim gibi düşünüyorlar Onlar Biontech istediler. İnşallah yan etkisiz atlatırlar.

Benim kolumun altı acıdı, halen de ara sıra acıyor. Lenf bezi sanırım. ama sinovac beni sersem etmişti, 2 gün uyumuştum. biontech de daha enerjiktim, oysa daha çok korkmuştum ondan.
Ben de sinovac oldum ilk iki dozu. Kolum iki üç gün ağrımıştı. Başka da bi yan etki olmadı. Biontech bakalım ne yapacak :)

Arkadaşlar astımı olup biontech olan oldu mu? bir arkadaşım nefes almakta zorlandığını söyledi aşıdan sonra zaten korkuyorum iyice tavan yaptı korkum. Sinovac olsam korumaz diyorlar. Kafam çok karışık.

Merhaba ben asi olmadım ama şuan koronayim ve alerjik astımim var nefes alırken çok yoruluyorum bazen tıkanıklık oluyor korona olup nefes alamamak daha kötü ben asi olmadım ama şuan keşke olsaydım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…