- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
2 aşızede yarın napıcaz bakalım:)Ben de yarın biontech aşısı yaptıracağım. İlk iki dozum sinovactı. Bence sinovac aşısı olmayın, etkisi az. Biz de o yüzden üçüncü doz aşı olmak zorunda kaldık. Umarım yan etki yaşamam.
Ne zaman randevu almıştınız? Bana çıkmıyor 4. doz neden acaba4 .doz aşımızda olduk biraz önce..
4. doz için mi? Bana aşılarınız tamamlanmıştır diyorKızlar yarına biontech aşı randevusu aldım.Cebe gelen mesajda sinovac yazıyor.Neden böle oldu ki?Ya da sinovac korumuyo diyolar var mı bilginiz?
Yaşınız ile alakalı olabilir.4. doz için mi? Bana aşılarınız tamamlanmıştır diyor
Umarım sorun yaşamayız:) Ateşi çıkanlar oluyormuş ondan korktum biraz.2 aşızede yarın napıcaz bakalım:)
3. doz için:)4. doz için mi? Bana aşılarınız tamamlanmıştır diyor
Aynı yaşta bir arkadaşıma çıktı. Acaba ilk açıldığında mı aldılar randevu. Artık açılmayacak mı bilen var mı?Yaşınız ile alakalı olabilir.
Bende yan etki yaşayanlar olmuş.Paçavra olduk falan diyorlar.Ondan korkdumUmarım sorun yaşamayız:) Ateşi çıkanlar oluyormuş ondan korktum biraz.
Benim kolumun altı acıdı, halen de ara sıra acıyor. Lenf bezi sanırım. ama sinovac beni sersem etmişti, 2 gün uyumuştum. biontech de daha enerjiktim, oysa daha çok korkmuştum ondan.Umarım sorun yaşamayız:) Ateşi çıkanlar oluyormuş ondan korktum biraz.
Ben de sinovac oldum ilk iki dozu. Kolum iki üç gün ağrımıştı. Başka da bi yan etki olmadı. Biontech bakalım ne yapacak :)Benim kolumun altı acıdı, halen de ara sıra acıyor. Lenf bezi sanırım. ama sinovac beni sersem etmişti, 2 gün uyumuştum. biontech de daha enerjiktim, oysa daha çok korkmuştum ondan.
Ay Allah korusun. Hiçbirşey hissetmeyiz inş.Bende yan etki yaşayanlar olmuş.Paçavra olduk falan diyorlar.Ondan korkdum
50 yaş üstü ve öncelikli gruplara açıldı diye biliyorumAynı yaşta bir arkadaşıma çıktı. Acaba ilk açıldığında mı aldılar randevu. Artık açılmayacak mı bilen var mı?
İlk açıldığında 2 doz sinovac olan herkese açılmış, 2 saat sonra geri çekmişler. O 2 saatte bir kaç arkadaşım randevu alıp vurulmuş. Şimdi sanırım yaşla sıra bekleyeceğiz.50 yaş üstü ve öncelikli gruplara açıldı diye biliyorum
3.dozu oldunuz mu?İlk açıldığında 2 doz sinovac olan herkese açılmış, 2 saat sonra geri çekmişler. O 2 saatte bir kaç arkadaşım randevu alıp vurulmuş. Şimdi sanırım yaşla sıra bekleyeceğiz.
Evet 1 ay önce oldum 3. dozu.3.dozu oldunuz mu?
Merhaba ben asi olmadım ama şuan koronayim ve alerjik astımim var nefes alırken çok yoruluyorum bazen tıkanıklık oluyor korona olup nefes alamamak daha kötü ben asi olmadım ama şuan keşke olsaydım diyorumArkadaşlar astımı olup biontech olan oldu mu? bir arkadaşım nefes almakta zorlandığını söyledi aşıdan sonra zaten korkuyorum iyice tavan yaptı korkum. Sinovac olsam korumaz diyorlar. Kafam çok karışık.
Herhalde gene 50 yaş üstü olabilir aşı durumu,yaklaşık 15 gün filan omuştu herhalde randevuyu alalı..Ne zaman randevu almıştınız? Bana çıkmıyor 4. doz neden acabaşifa olsun bu arada