Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende kan pıhtılaşma sorunu var ilac ve ignem var dün covid olduğumu öğrendim asimi doktorum olma dedi diye olmamıştım eşim görümcem hafif grip gibiler ben onlara göre bu tık daha kötüyüm bu saatte burnum tıkalı nefes alamıyorum diye uyuyamiyorum olsaydım acaba bnde mi rahat geçirirdim diye kendime sormadan edemiyorum 😔
Geçmiş olsun.Rahat atlatırsınız inş

Asılı olsakta ılk gun kı gıbı dıkkat edıp hayatımıza devam edıcez
12 gunum dun gece panık atak gecırdım sanırım bugune kadar cok ıyı gelmıstı gece sırtıma sankı agrı gırdı 112 yı aradım taksıyle hastaneye gıdın dedı cıft maske gece 1 dı
Cıktım yarım saate yakın temız havada durdum kımse yoktu zaten gec oldugu ıcın sakınledım eve geldım
Insan evde tek olunca herseyı kuruyor

12 gunum dun gece panık atak gecırdım sanırım bugune kadar cok ıyı gelmıstı gece sırtıma sankı agrı gırdı 112 yı aradım taksıyle hastaneye gıdın dedı cıft maske gece 1 dı
Cıktım yarım saate yakın temız havada durdum kımse yoktu zaten gec oldugu ıcın sakınledım eve geldım
Kıyamam ya seni anlıyorum

İnşallah çok teşekkür ederim ben hamile olduğum için biraz zorluyor beni ama eşim ve kızım iyi çok şükür kızımda bana bağımlı resmen ben yattikca o rhatsiz oluyor geliyor oynamak istiyor bende kalkıyorum yorulunca fenalasiyorum inşallah bu kadar ile atlatırız
Çok çok geçmiş olsun canım, inşallah böyle atlatırsınız..

Bugün eşimle 2. Doz Sinovac aşılarımızı olduk.
İlk doz biraz başağrısı yapmıştı bende,
bugün herhangi bir yan etki olmadı çok şükür.
Yoğun bakımda yatanların çok büyük bir kısmının aşısız hastalar olduğunu düşünürsek aşı karşıtlarının argümanlarını anlamakta zorlanıyorum.
Umarım hiç biri yoğun bakımda ‘keşke aşımı olsaydım’ diye düşünmek zorunda kalmaz.

Arkadaşlarım cevap vermis benim oglum 10 aylıkken ateslenereo gecirdi daha agir bir tablo benim cevremde yok ama bu rahatlamam icin bir kıstas degil istatistiki olarak var çünkü maalesef.
Benim çevremde olmadı, 14 ve 7 yaşında iki çocuğum var. Biz covid olduğumuzda etkilenmediler. Daha on gün önce temaslı olduk onda da bulaşmadı. Ondan merak ettim.

Genel anlamda nasıl geçirdiniz? Aşınız var mıydı? Bir de 6. gün belirti çıktı dediniz korktum. Annemi hastaneye götürdüm, 3 gün sayıp rahatlıyordum, şimdi sizi okuyunca 1 hafta saymam gerekecek 😬😔

Benim çevremde olmadı, 14 ve 7 yaşında iki çocuğum var. Biz covid olduğumuzda etkilenmediler. Daha on gün önce temaslı olduk onda da bulaşmadı. Ondan merak ettim.
Dedigim.gibi ölçütüm.kendi çevrem yada sizin cevreniz degil istatistiki veriler. Tskler

Kızlar yarına biontech aşı randevusu aldım.Cebe gelen mesajda sinovac yazıyor.Neden böle oldu ki?Ya da sinovac korumuyo diyolar var mı bilginiz?

Kızlar yarına biontech aşı randevusu aldım.Cebe gelen mesajda sinovac yazıyor.Neden böle oldu ki?Ya da sinovac korumuyo diyolar var mı bilginiz?
Eşimde randevu alırken sinovac diye almıştı ama hastanede biontech yapmışlar nedenini bilemedik

X