Kardeşim oldu bir şikayeti olmadı.Ama ilaç kullanıyorArkadaşlar astımı olup biontech olan oldu mu? bir arkadaşım nefes almakta zorlandığını söyledi aşıdan sonra zaten korkuyorum iyice tavan yaptı korkum. Sinovac olsam korumaz diyorlar. Kafam çok karışık.
Annem bugün 2 doz Sinovac sonrası biontech oldu. Astımı var sakıncası olur mu dedim. Sinovac aşıların da rahatsız oldu mu diye sordu, her ihtimal 15 dk hastanede bekleyip öyle gidin dedi.Arkadaşlar astımı olup biontech olan oldu mu? bir arkadaşım nefes almakta zorlandığını söyledi aşıdan sonra zaten korkuyorum iyice tavan yaptı korkum. Sinovac olsam korumaz diyorlar. Kafam çok karışık.
geçmiş olsun şifa olsunMerhaba dün 2. doz biontech oldum.bütün kemiklerim agriyor, belim kopuyor. Ilki cok daha kotuydu atesler icinde yatirdi.Esimde hic bisey yok
Geçmiş olsun.Tez zamanda atlatın inşMerhaba dün 2. doz biontech oldum.bütün kemiklerim agriyor, belim kopuyor. Ilki cok daha kotuydu atesler icinde yatirdi.Esimde hic bisey yok
Amin insallah tesekkurler. Genelde 2. agir geciyo diye yorumlar yapiliyo. Ben ilkinde bu kadar kotu olduysam 2.de hastanelik olurum heralde diye dusunuyodumgeçmiş olsun şifa olsun
Benim de ilki rahat ikincis zor geçti
sanki kafamın içi patlayacak gibiydi
TesekkurlerGeçmiş olsun.Tez zamanda atlatın inş
Ya dimi insan onu düşünmeden edemiyorAmin insallah tesekkurler. Genelde 2. agir geciyo diye yorumlar yapiliyo. Ben ilkinde bu kadar kotu olduysam 2.de hastanelik olurum heralde diye dusunuyodum
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Tabloda durum tıpkı bugünkü gibi devam ederse, 2 haftada en az 335.000 yeni vakamız, 4.000 yeni can kaybımız olur.
Durum vahim1 Eylül Türkiye'nin güncel koronavirüs verileri açıklandı. Koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 290 kişi hayatını kaybetti, yeni vaka sayısı ise 23 bin 946 oldu.
şifa olsun. galiba ben de sinovac olacağım.Ben sinovac oldum gene. Bayan sinovac almışsın diyor. Ben biontech aldığımdan emin gibiyim ama vardır bunda da bir hayır
Benim de bir arkadaşımın 10 gün sonra düğünü var. Kız inatla aşı olmam diyor. Aşılar kanser yapıyormış göya. Bu da bundan korktuğu için aşı yaptırmayı istemiyor. 150 kişilik düğünde bakalım ne olacak.Durum vahim
Komşumuz vefat koronadan.1 haftadır hastanedeydi.Bir düğün vakası daha.Düğüne gitmişler
Kanseri ilk defa duydumBenim de bir arkadaşımın 10 gün sonra düğünü var. Kız inatla aşı olmam diyor. Aşılar kanser yapıyormış göya. Bu da bundan korktuğu için aşı yaptırmayı istemiyor. 150 kişilik düğünde bakalım ne olacak.
Ağrı oluyor da şişliği bilmiyorumKızlar dün biontech oldum. Aşı vurulan yerde şişlik var normal mi sizce? Ağrı da var kolumda baya.