- 21 Eylül 2019
- 326
- 380
- 43
Aşı olanlarda bulaştırıyor, ağır geçirebiliyor, vefat edebiliyor, entübe oluyor. Bunu tanıdığım çevremde bizzat gördüm ve yazdım. Sadece akraba çevre ile örnek olmuyor dediler. Ana haberler bu söylemimi doğrulamış nasıl olduysa. Yoğun bakımda entübe olanların büyük çoğunluğu eksik aşı yaptıranlar diye.Aşı olanlar da covid bulaştırıyor neden sadece aşı olmayanlar bulaştırıyormuş gibi davranılıyor anlamıyorum
Deynep randevuyu alabilmişsin yok diyordun ya daha önce.Anne ve babam 2 doz Sinovac aşısı sonrası bugün sabah 3.doz biontech oldular. Biraz kol ağrısı, annemdede hafif ateş harici genel durumları iyi.
Bana yok diyordum. 2 doz biontech olmuştum. Aşı süreciniz tamamlanmıştır yazıyor hala. Annemler için aldım randevuyu.Deynep randevuyu alabilmişsin yok diyordun ya daha önce.
Şifa olsun onlarada.
Yoğun bakım hastalarında durum böyleymiş.
Geçen sene aşı yokken neden ölümler daha azdı sorusuna cevap sayılır mı bunu zaman gösterecek.. Eki Görüntüle 2909680
Bana yok diyordum. 2 doz biontech olmuştum. Aşı süreciniz tamamlanmıştır yazıyor hala. Annemler için aldım randevuyu.
2 biontech olduysan ondanda vermemiştir,birde 50 yaş ve üzeri için herhalde bu aşıda.Bana yok diyordum. 2 doz biontech olmuştum. Aşı süreciniz tamamlanmıştır yazıyor hala. Annemler için aldım randevuyu.
Teziniz kesinlikle doğru katılıyorum, tedavinin eksik kalması sonuçlarını etkiler.eksik doz diyor. özellikle 2. dozunu sarkıtan, zamanında gitmeyen insanlar da çok var.
2 dozu da zamanında olan ve bu duruma gelenler varsa onların da sayılarını versinler, karşılaştırma yapılsın.
yoksa idrar yolu iltihabının geçmesi için antibiyotik içerken 2. günde iyileştim sanıp antibiyotik dozunu yarım bırakmak gibi birşey bu 1 doz aşı olanların durumu.
Teziniz kesinlikle doğru katılıyorum, tedavinin eksik kalması sonuçlarını etkiler.
Sizce 20 hastadan sadece 4 tanesinin hiçbir tedavi görmemiş hasta olması biraz garip değil mi? Büyük çoğunluğu tesadüfen mi eksik doz uygulayanlar?
Çok çok geçmiş olsun.Bugun 15 gunum dum gece test verdım cok sukur negatıfe donmusum
Burda bana destek olan tum arkadaslaeıma cok teşekkür ederim
Cok sukur atessız oksuruksuz hafıf panık ataklı bıttı.. hepınıze sağlıklar dılıyorumm
Çok çok geçmiş olsunBugun 15 gunum dum gece test verdım cok sukur negatıfe donmusum
Burda bana destek olan tum arkadaslaeıma cok teşekkür ederim
Cok sukur atessız oksuruksuz hafıf panık ataklı bıttı.. hepınıze sağlıklar dılıyorumm
Bu benimde dikkatimi çekti.Bir tuhaflık var bu işdeTeziniz kesinlikle doğru katılıyorum, tedavinin eksik kalması sonuçlarını etkiler.
Sizce 20 hastadan sadece 4 tanesinin hiçbir tedavi görmemiş hasta olması biraz garip değil mi? Büyük çoğunluğu tesadüfen mi eksik doz uygulayanlar?
Birde vefatlar aşıdan sonra neden bu kadar çoğaldı soruna eksik doz yüzünden diyorlar yine televizyonlarda.
ben çok kararsızım karşıt değilim ama beni hastalıktan koruyacağı konusunda da tereddütlerim var. Trombofili hastası olduğum için aniden kalp krizi geçirme olasığım bir çok kişiden daha yüksek.
Teziniz kesinlikle doğru katılıyorum, tedavinin eksik kalması sonuçlarını etkiler.
Birde vefatlar aşıdan sonra neden bu kadar çoğaldı soruna eksik doz yüzünden diyorlar yine televizyonlarda.
ben çok kararsızım karşıt değilim ama beni hastalıktan koruyacağı konusunda da tereddütlerim var. Trombofili hastası olduğum için aniden kalp krizi geçirme olasığım bir çok kişiden daha yüksek.
çok geçmiş olsun. hangi aşı acaba?Aşı olanlarda bulaştırıyor, ağır geçirebiliyor, vefat edebiliyor, entübe oluyor. Bunu tanıdığım çevremde bizzat gördüm ve yazdım. Sadece akraba çevre ile örnek olmuyor dediler. Ana haberler bu söylemimi doğrulamış nasıl olduysa. Yoğun bakımda entübe olanların büyük çoğunluğu eksik aşı yaptıranlar diye.
benim kardeşim ilk aşıdan sonra aynı saatinde hastanelik oldu travma yaşadı bir kaç saat baygın düşmüş acilde sabahladı. hastane ona neyse ki bir daha aşıdan muafsın yazısı vermiş.
Ben aşımı oldum, aşı karşıtı değilim ama endişelerle oldum . Yalniz aşı ne kadr koruyor emin değilim.Teziniz kesinlikle doğru katılıyorum, tedavinin eksik kalması sonuçlarını etkiler.
Merhaba, çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Benim de 10.günüm ama bi 4,5 gün öncesi var.Tad kaybı benim de oldu ve 4 gün oluyor yemek yeme isteğim geldi şükür ki.Ama koku hala tam olarak gelmedi çok az bi fark var gibi.Bence bir kaç gün daha sabredin yavaş yavaş normale dönecektir.Ben bişeyler koklamaya çalışıyorum ama sirke, yumuşatıcı,mentollü krem artık sağ salim atlatalım da koku da elbet gelecektir ben öksürük yaşadım çok daha zorlayıcı.Merhaba herkese birşey sormak istiyorum pozitif çıkalı bugün 6.gunum belirti verdiğimden bu yana 8.gunum tad koku gitmişti bı kaç gündür ama dünden beri ağzımda berbat bir tad mi desem değişik bı his var midemi bulandıran zten koku alamiyorum yediklerimden birsey anlamıyorum birde bu maf etti beni böyle birşey yaşayan oldumu ne zmn geçti geçmesi için birşey yaptınız mi
Çok geçmiş olsun size de bnm de öksürüğüm var sanki dolu dolu öksürüyorum balgam çıksa sanki rahat edeceğim ama yok çıkarmıyorumMerhaba, çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Benim de 10.günüm ama bi 4,5 gün öncesi var.Tad kaybı benim de oldu ve 4 gün oluyor yemek yeme isteğim geldi şükür ki.Ama koku hala tam olarak gelmedi çok az bi fark var gibi.Bence bir kaç gün daha sabredin yavaş yavaş normale dönecektir.Ben bişeyler koklamaya çalışıyorum ama sirke, yumuşatıcı,mentollü krem artık sağ salim atlatalım da koku da elbet gelecektir ben öksürük yaşadım çok daha zorlayıcı.
Geçmiş olsunMerhaba, çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Benim de 10.günüm ama bi 4,5 gün öncesi var.Tad kaybı benim de oldu ve 4 gün oluyor yemek yeme isteğim geldi şükür ki.Ama koku hala tam olarak gelmedi çok az bi fark var gibi.Bence bir kaç gün daha sabredin yavaş yavaş normale dönecektir.Ben bişeyler koklamaya çalışıyorum ama sirke, yumuşatıcı,mentollü krem artık sağ salim atlatalım da koku da elbet gelecektir ben öksürük yaşadım çok daha zorlayıcı.
Yardımcı bi ilaç vermediler mi?Çok geçmiş olsun size de bnm de öksürüğüm var sanki dolu dolu öksürüyorum balgam çıksa sanki rahat edeceğim ama yok çıkarmıyorum
Teşekkür ederim.Moralinizi yüksek tutmaya çalışın inanın geçecek bu hastalıkta bi gün iyiysen bi gün kötüleşebiliyorsun vücut virüsle savaşıyor hiç kolay değil vede hamilelikte var tabi.D vitamini ve b 12 vitamini kullanıyorum.Ben hergün bi bardak ıhlamur içiyorum ve 1 limon sıkıyorum bi çay kaşığıda bal ekliyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim. Ayrıca bir kaşık pekmezi ve 1 kaşık zeytinyağını tavada ılıtıp içiyodum bu da öksürüğe iyi gelen bi şey.Günde 2 defa bu şekilde içerdim.Ballı zencefilde denedim o da çok iyi balgam sökücü.Bi de bol bol su.Çok geçmiş olsun size de bnm de öksürüğüm var sanki dolu dolu öksürüyorum balgam çıksa sanki rahat edeceğim ama yok çıkarmıyorum