Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaşlar astımı olup biontech olan oldu mu? bir arkadaşım nefes almakta zorlandığını söyledi aşıdan sonra zaten korkuyorum iyice tavan yaptı korkum😔. Sinovac olsam korumaz diyorlar. Kafam çok karışık.
Annem bugün 2 doz Sinovac sonrası biontech oldu. Astımı var sakıncası olur mu dedim. Sinovac aşıların da rahatsız oldu mu diye sordu, her ihtimal 15 dk hastanede bekleyip öyle gidin dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Tabloda durum tıpkı bugünkü gibi devam ederse, 2 haftada en az 335.000 yeni vakamız, 4.000 yeni can kaybımız olur.​

1 Eylül Türkiye'nin güncel koronavirüs verileri açıklandı. Koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 290 kişi hayatını kaybetti, yeni vaka sayısı ise 23 bin 946 oldu.​

Durum vahim
Komşumuz vefat koronadan.1 haftadır hastanedeydi.Bir düğün vakası daha.Düğüne gitmişler

Durum vahim
Komşumuz vefat koronadan.1 haftadır hastanedeydi.Bir düğün vakası daha.Düğüne gitmişler
Benim de bir arkadaşımın 10 gün sonra düğünü var. Kız inatla aşı olmam diyor. Aşılar kanser yapıyormış göya. Bu da bundan korktuğu için aşı yaptırmayı istemiyor. 150 kişilik düğünde bakalım ne olacak.

İlk doz aşımı biontech oldum. Tabi ben olalı baya oldu ama ilk dozdan sonra o hastanede bekletilen süre içinde bayılmışım. Uyandığımda acildeydim. Tansiyonum düşmüş. Tabi ben baya bir korktum ikinci dozu hep erteledim. Nabız ve tansiyon için kardiyoloji uzmanı ile görüşün dediler gayet sağlıklı çıktım. Seyahat etmek zorunda kalma ihtimalim olduğu için ve pcr testi yaptırmak da istemediğim için ikinci dozu da olacağım nasipse. Ama hala çok korkuyorum :KK43: var mı benim gibi böyle etkilenen? :/

Yoğun bakım hastalarında durum böyleymiş.
Geçen sene aşı yokken neden ölümler daha azdı sorusuna cevap sayılır mı bunu zaman gösterecek..
B71F8E5A-E4BE-40F7-ABFB-A332B559B948.jpeg

Son düzenleme:
X