Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Ya lütfen cevap verme, karşılıklı polemik olmasın. Arkadaşın sinirleri bozuldu herhalde. Sen bize gayet güzel tavsiyelerde bulunup içimizi rahatlatıyorsun en azından. Boş panik pompalamaktan daha faydalı.

Ne kadar ayıp şu yazdıklarınız
Astoria yı tanımam etmem,grup gibi arkasında da değilim ama yazdıklarını beğeniyorum.
Hastanede kaç psikolog yüzümüze bakıyor pardon?
Kaç tane dr dan böyle bilgilendirme mesajı alabiliyoruz?
Kız bıkmadan yorulmadan ne kadar faydalı şeyleri tekrar tekrar yazıyor,güzel değil mi?
Ayıp yahu

Ama karantina herkese uygulanmıyor malesef
İş arkadaşımın eşi yurt dışından dün geldi bugün evindeydi. İşyeri arkadaşıma izin verdi 14 gün. Çok şaşırdım ama durum bu
Aslında normal olan bu zaten, ilk muayeneden normal geçtiyse, evde kendini karantinaya alacak yurtdışında gelen kişi.
İnsanlarinda sorumluluk alması gerekiyor.

Bir şey duydun ama yazmaya karar verdiysen yazmayacaksin buraya. Hiç bahsetmeyeceksin.
"Duydum ama yazmayayım." nedir ? Hiç yazma o zaman yazma! Zaten herkes tedirgin. Daha neyin şüphesini düşürüyorsun insanların içine?

Yıldızımız barışık değil miymiş bilmiyordum :) Yok ben gerçekten hanımefendinin neye alındığını anlayamadım, özelden yazabilir bana. Kimseyi kırmak, gücendirmek, azarlamak gibi bir niyetim yok. Asla olmadı.

Allah size akil fikir versin evden çıkmayin diyorlar siz konser diyorsunuz

Yok kuzum, kusura bakma ama yazılan bazı şeyler bana aşırı geliyor. Tıpkı günde üç kez ateşini ölçen arkadaşım gibi. O yüzden gofreti dezenfekte etme levelına gelebileceğimi sanmıyorum. Hayırlısı artık.

Ama karantina herkese uygulanmıyor malesef
İş arkadaşımın eşi yurt dışından dün geldi bugün evindeydi. İşyeri arkadaşıma izin verdi 14 gün. Çok şaşırdım ama durum bu
İşte halka yayılırsa kendini izole etmezse durum o zaman fena.
Normal bağlantısı olmayan bir vaka görüldüğü anda yasak gelicektir zaten.

Çok boyutlu düşünmek lazım, ilk defa bu ülkeye inancım artıyor, siyasi olarak hiçbirimiz irdelemeden bakana güveniyor, şeffaf politikayı destekliyor ve hepimizin her bireyin değerli olduğuna inanıyoruz.
Bunu bozmak istemez, bile bile vatandaşına kötülük etmezler herhalde.
İşin çok yönlü boyutları var, ohal ilan edilmesi aşırı üst bir seviye ve bunun ekonomik kriz demek olduğu da aşikar.

Son düzenleme:
arkadaslar resmi acıklamalar disinda lutfen kimseye inanmayin. bakin bakan hergun cikip teker teker anlatiyor. kulaktan duyma bilgiler sadece paniğe ve kaosa yol acar. bundan hepimiz zarar goruruz lutfen yapmayin

Sorumsuzu da bilinçsizi de insan sonuçta. Bireysel değil toplumsal bakmak lazım.
Keşke tüm ülkede sokağa çıkma yasağı olsa evet. Zaten böyle artarsa olacaktır da.

Belki sokaga cikma yasagi olsa o bilincsizlerin hayatida kurtulur sayemizde.

Ay çok uzun yıllardır ilk kez bir bakanı sevdim.
Samimi geliyor bana.

Cahil cuhelaya laf anlatmak zorunda kaliyorsun astoria. Uzuluyorum. Birak ne halleri varsa gorsunler. Ben son zamanlarda sadeece senin yazdiklarini okumak icin giriyorum su foruma. Rahatlatiyorsun beni. Hic cevaplama, konussun dursunlar.

arkadaslar resmi acıklamalar disinda lutfen kimseye inanmayin. bakin bakan hergun cikip teker teker anlatiyor. kulaktan duyma bilgiler sadece paniğe ve kaosa yol acar. bundam hepimiz zarar goruruz lutfen yapmayin
Ben şu kaynım bunu dedi, eniştem doktor, diyerek olur olmadık herşeyi paylaşanlar yüzünden tüm Whatsapp gruplarından çıktım.
Buda bir çeşit dedikodu yapma isteği gibi geliyor bana karşıdaki paniğe düşmüş mü kimsenin umurumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…