Ben ne grubu toplamışım, kimin üzerine ne salmışım? Benim bu dediğim uyarıyı Sağlık Bakanı her Allahın günü yapıyor yahu teyitsiz bilgi paylaşmayın diyor. Nesine alındınız bunun cidden bir anlasam. Benim psikolog olmamla bunun ne alakası var ayrıca?
Ne kadar ayıp şu yazdıklarınızSıkıldım senden paylasmadim ben de duyuyorum dedim ben gidiyorum psikolog sen insanları sakinlestir millet i üzerime salma nişanlım Dr ben psikolog um bilmem ne bilir kişi gibi off yettin ya ben cidden cikiyorum psikolog a ihtiyacimiz olsa gideriz devlet Hastanesi'ne belki değilsin milletti yönlendiren sensin bende duydum korkuyorum dedim ne dedim herkes gibi al gidiyorum sana kalsın makale paylaş çok sinirliyim sana ama arkanda grup var üzerime salarsin ben siteyede söyledim seni yıllardır aynisin mesleğin oysa hastanede yap
Aslında normal olan bu zaten, ilk muayeneden normal geçtiyse, evde kendini karantinaya alacak yurtdışında gelen kişi.Ama karantina herkese uygulanmıyor malesef
İş arkadaşımın eşi yurt dışından dün geldi bugün evindeydi. İşyeri arkadaşıma izin verdi 14 gün. Çok şaşırdım ama durum bu
Sizinle yıldızımız pek barışık olmasa da rica ediyorum, polemiğe girmeyin.
Bilgileriniz önemli, mesleki olarak yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.
Biraz daha cevap verirseniz polemik banı gelecek.
Eminim ki yazılarınızla çok insana faydanız olacak, lütfen cevap vermeyin.
Allah size akil fikir versin evden çıkmayin diyorlar siz konser diyorsunuzÖnlemimizi alıyoruz, dikkat ediyoruz ama endişe içinde yaşamayı gerektirecek bir durum da yok bence. Riskli grupta değilim, bağışıklığım tavan kendim için zerre endişelenmiyorum. Ama bağışıklığı sıfırlanan bir ablam var organ nakilli, tek endişem o. Bana bulaşır da ona bulaştırır mıyım diye endişe ediyorum sadece.
Tee aralık ayında yarın akşam için konser bileti almıştık. Dünden beri karar veremedik gitsek mi gitmesek mi diye. İptal de olmadı, gidicez heralde. Hayat devam ediyor.
Yok kuzum, kusura bakma ama yazılan bazı şeyler bana aşırı geliyor. Tıpkı günde üç kez ateşini ölçen arkadaşım gibi. O yüzden gofreti dezenfekte etme levelına gelebileceğimi sanmıyorum. Hayırlısı artık.Aman, gözünü seveyim artık dikkat etmek lazım.
Benim düşünceme göre 1 hafta sonra 4 hanelilere ulaşacağız ve o vakalar nereden bilinmez.
Senin marketine gitmiş olabilir, binanda oturuyor olabilir vs.
Normalde hiç titiz bir insan değilim beden temizliği hariç, evi b.k götürse (ki öyledir) umrumda olmaz.
Bu başka bir durum.
Eldiven, dezanfektan, antibakteriyel mendil olmadan bu süreç geçmez.
Sprey ya da mendil edin en azından, eldivenle her şeyi tutup mendille silip koy.
neyi??Saglik bakani acikladi duydunuzmu
çinde durum çok iyi italyaya yardıma gittiler
Mesajın geçen hafta yazıldığına baksaydınız keşke.Allah size akil fikir versin evden çıkmayin diyorlar siz konser diyorsunuz
İşte halka yayılırsa kendini izole etmezse durum o zaman fena.Ama karantina herkese uygulanmıyor malesef
İş arkadaşımın eşi yurt dışından dün geldi bugün evindeydi. İşyeri arkadaşıma izin verdi 14 gün. Çok şaşırdım ama durum bu
Sorumsuzu da bilinçsizi de insan sonuçta. Bireysel değil toplumsal bakmak lazım.
Keşke tüm ülkede sokağa çıkma yasağı olsa evet. Zaten böyle artarsa olacaktır da.
Ay çok uzun yıllardır ilk kez bir bakanı sevdim.Çok boyutlu düşünmek lazım, ilk defa bu ülkeye inancım artıyor, siyasi olarak hiçbirimiz irdelemeden bakana güveniyor, şeffaf politikayı destekliyor ve hepimizin her bireyin değerli olduğuna inanıyoruz.
Bunu bozmak, bile bile vatandaşına kötülük etmezler herhalde.
İşin çok yönlü boyutları var, ohal ilan edilmesi aşırı üst bir seviye ve bunun ekonomik kriz demek olduğu da aşikar.
Cahil cuhelaya laf anlatmak zorunda kaliyorsun astoria. Uzuluyorum. Birak ne halleri varsa gorsunler. Ben son zamanlarda sadeece senin yazdiklarini okumak icin giriyorum su foruma. Rahatlatiyorsun beni. Hic cevaplama, konussun dursunlar.Ben ne grubu toplamışım, kimin üzerine ne salmışım? Benim bu dediğim uyarıyı Sağlık Bakanı her Allahın günü yapıyor yahu teyitsiz bilgi paylaşmayın diyor. Nesine alındınız bunun cidden bir anlasam. Benim psikolog olmamla bunun ne alakası var ayrıca?
89 yasinda biri öldûgûnûneyi??
Ben şu kaynım bunu dedi, eniştem doktor, diyerek olur olmadık herşeyi paylaşanlar yüzünden tüm Whatsapp gruplarından çıktım.arkadaslar resmi acıklamalar disinda lutfen kimseye inanmayin. bakin bakan hergun cikip teker teker anlatiyor. kulaktan duyma bilgiler sadece paniğe ve kaosa yol acar. bundam hepimiz zarar goruruz lutfen yapmayin
Son 4-5 sayfadır onu konuşuyoruz zaten.89 yasinda biri öldûgûnû