- 22 Aralık 2019
- 490
- 983
- 38
Açıklanmaması gerekiyorAçıklarlarsa bulunan şehirden toplu göç yaşanır ve taşıyıcılar başka insanlara bulaştırır. Böyle bir şey yaşanmasın diye açıklamıyorlar.
Bu ölen kişi bugün kapıp bugün ölmedi herhalde, neden Çin temaslı vaka açıklanmadı daha önce?
Yazmadım zaten yazdım mi? Astoria mesleğimi söyleyip kimi yönlendirdim bende korkuyorum ne dedim de azarliyordu bilir kişi gibi bilgi kirliliği var duydum dedim psikologsan hastanede yap yeter artık ya
acıklasınlar da millet olmayan yere mi gitsin yayılsın sonra iyice. Gizli kalmalı
Ben sizi azarlamıyorum, tam tersine burada paylaştıklarımıza dikkat etmemiz gerektiğini söylüyorum. Herkes bir şey duyup paylaşırsa halimiz ne olur? Kaos olur. Ayrıca sosyal medyalarda teyitsiz duyumlar paylaşanlar şikayet edilirlerse ceza alıyorlar. Ben sizi azarlamadım, başkalarını da düşünerek dikkatli olmanız için ricada bulundum.
Duyumunuz şehir mi yoksa hasta sayısıyla ilgili mi, yoksa tamamen farklı birşey mi?Yazmadım zaten yazdım mi? Astoria mesleğimi söyleyip kimi yönlendirdim bende korkuyorum ne dedim de azarliyordu bilir kişi gibi bilgi kirliliği var duydum dedim psikologsan hastanede yap yeter artık ya
Aman, gözünü seveyim artık dikkat etmek lazım.
Aboov ben saldım çayıra mevlam kayıra yaşıyormuşum bunları görünce.
Eldiven kullanmıyorum, marketten gelenleri alıp dolaba yerleştiriyorum, poşetleri mutfakta yere koyuyorum, aldıklarımı yerleştirdikten elimi yıkamadığımı bile şimdi size yazarken fark ettim
Allah'tan dışarı çıkmıyorum, çıksam neler yaparmışım
98 Toplam vakaKizlar ne oldu neyi kaçirdim benim kiz surekli cizgifilm ne oldu
Emin degilim ama vaka artışı hizli oldugu icin hepsi açıklanmamis olabilir. Olum hizini da kimse bilemez. Kisiden kisiye degisir.
51 yeni vaka, 47 eski. Teker teker aciklamiyorlar yani.
Keşke azarlayasaydin yazdığı cevaba bak.
Söylemedim diyor bi de hey allahım ya
Allahım ne olur milletimize birsey olmasin ve dunyada ki tum insanlara98 Toplam vaka
1 olu.malesef
Sıkıldım senden paylasmadim ben de duyuyorum dedim ben gidiyorum psikolog sen insanları sakinlestir millet i üzerime salma nişanlım Dr ben psikolog um bilmem ne bilir kişi gibi off yettin ya ben cidden cikiyorum psikolog a ihtiyacimiz olsa gideriz devlet Hastanesi'ne belki değilsin milletti yönlendiren sensin bende duydum korkuyorum dedim ne dedim herkes gibi al gidiyorum sana kalsın makale paylaş çok sinirliyim sana ama arkanda grup var üzerime salarsin ben siteyede söyledim seni yıllardır aynisin mesleğin oysa hastanede yapBen sizi azarlamıyorum, tam tersine burada paylaştıklarımıza dikkat etmemiz gerektiğini söylüyorum. Herkes bir şey duyup paylaşırsa halimiz ne olur? Kaos olur. Ayrıca sosyal medyalarda teyitsiz duyumlar paylaşanlar şikayet edilirlerse ceza alıyorlar. Ben sizi azarlamadım, başkalarını da düşünerek dikkatli olmanız için ricada bulundum.
Hele dişçiye asla gitmeyin.Benim yarın disciye randevum var. Cuma gününden beri evden çıkmıyorum. Arkadaşlar ise hastanelere vs gitmeyin diyorlar ama randevum var mecburum. Bir An önce tedaviye başlamak istiyorum. Sizce hastanelere vs gitmek yanlış mı? Zaten isim çok uzun sürmez
Bu insanlar zorunlu karantinadan kaçıyor sizce sokağa çıkma yasağını dinleyen olur mu?Elbette gitmesin. Aciklansinda yayilsin dedim mi. ama en azindan o ilde sokaga cikma yasagi gelir insanlar eve kapanir daha fazla yayilmaz. millet hala sokaklarda belki ciddiye alirlar
Artık tek tek açıklamıyorlar malesef.. Sayı çok arttı yaÇok haklısınız hani Avrupa ve Umreden dönenlerdi bu ne şimdi?
Vakalar yurt içi değil.anlamadıgım neden hala sokaga cikma yasagi gelmiyor 1 ay evde otursak daha fazla yayılmasa yoksa önlenemez hale gelcek bu durum