En azından düzgün anlatıyor konuyu, eveleyip gevelemeden iki lafı bir araya getiriyor. Sorulara düzgün yanıt veriyor. Aktif de davranıyor, daha ne olsun.Ben aşırı samimi buldum, hele kaybımızı açıklarken hastamı kaybettim deyip ses titremesi...
Sen ben gibi bir adam ve başına ne felaketler geldi.
Deprem, çığ, salgın hastalık derken adam aylardır uyku uyumuyor, böyle çalışkan olması bizleri etkiledi diye düşünüyorum.
Özlediğimiz hareketler bunlar.
Kafeler kapatılmadı mı?Bugün bizim üniversiteden bir çocuk instagramda fotoğraf paylaştı kafede!
Yahu benim öğretmen arkadasım basmış gitmiş Çeşme’ye ordan foto atıyor . Ben taaa Ekim ayında Bodrum’a bilet almıştım haftaya gidecektim onu bile iptal ettimBugün bizim üniversiteden bir çocuk instagramda fotoğraf paylaştı kafede!
Biz klinik olarak hasta kabul etmiyoruz. Hem kendimiz hem de hastaların sağlığı açısından. Çok çok ağrı hasta ise öyle kabul edebiliyoruz. Sizide doktorunuz yarın Bilgilendirir. Diş hekimleri odasından yazı geldi zaten. Çok gerekli olmadıkça hasta kabul etmeyiniz diye. Ne kadar korunsakta maskede taksak suyla beraber üstümüze sıçrayıp yapışıyor virüsler bakteriler.Benim yarın disciye randevum var. Cuma gününden beri evden çıkmıyorum. Arkadaşlar ise hastanelere vs gitmeyin diyorlar ama randevum var mecburum. Bir An önce tedaviye başlamak istiyorum. Sizce hastanelere vs gitmek yanlış mı? Zaten isim çok uzun sürmez
Yasaklara bile uyulmuyor gerçekten devlet gerekeni adım adım yapıyor ama bu insanlara pes artık Bugün dışarda çok az insan vardı inşallah böyle devam eder Bende mecburen çıkıyorum bi iki kereBelcika bugün getirdi. Almanyaya da getirmeleri lazım. Hastaneler şimdiden zorlanıyor. Milletin umrunda değil. Bakıyorsun millet disarda fink atıyor. Uyarılara uyanlar var ama bir cok kişi uymadigindan yakında Almanyada sayi tekrar artacaktir. Insanlarin aptallığın hepimiz ödeyeceğiz resmen
Bilmiyorum. Elinde kahveyle paylaşım yapmış.Kafeler kapatılmadı mı?
Ya zaten bu olayı idrak edemeyen çoğunluk, yaşlılar ve gençler.Buna çok içten katılıyorum.
Bugün babamın evine gittim, muhit itibari ile ya gençler vardır ya yaşlılar.
Bu yaşlılar genelde karı koca çalışan, emekli olmuş, eğitimli vs ab grubu diyebiliriz.
Yahu ne bir önlem gördüm ne bir şey.
Marketler sosyalleşme yeri olmuş, hava -2 derece, coronadan değil normal zatürreden gidecek ama senin ne işin var dışarda?
Evinde otur denilen kesim market market geziyor, ben anlamadım ki.
Allah akıl fikir versinYahu benim öğretmen arkadasım basmış gitmiş Çeşme’ye ordan foto atıyor . Ben taaa Ekim ayında Bodrum’a bilet almıştım haftaya gidecektim onu bile iptal ettim
AhahahaBöyle özverili bir bakana BBC muhabirinin tavrı, bakanın ona rağmen verdiği kibar cevap. Aklıma geldikçe sinirlendim bugün o muhabire.
Yahu benim öğretmen arkadasım basmış gitmiş Çeşme’ye ordan foto atıyor . Ben taaa Ekim ayında Bodrum’a bilet almıştım haftaya gidecektim onu bile iptal ettim
En azından düzgün anlatıyor konuyu, eveleyip gevelemeden iki lafı bir araya getiriyor. Sorulara düzgün yanıt veriyor. Aktif de davranıyor, daha ne olsun.
Hanımlar sakin olun lütfen içerikli genel uyarımı yazdıktan sonra, ülkece başımız sağolsun diyorum, umarım ilk ve tek ölüm haberi olur, diğer 98 vaka sağsalim bu hastalıktan kurtulur.Ben şu kaynım bunu dedi, eniştem doktor, diyerek olur olmadık herşeyi paylaşanlar yüzünden tüm Whatsapp gruplarından çıktım.
Buda bir çeşit dedikodu yapma isteği gibi geliyor bana karşıdaki paniğe düşmüş mü kimsenin umurumda değil.
Evet 1 günde yeni 57 vaka sadece yurtdışından gelenler midir kesinlikle hayır.. Onunla teması olanın da teması olduğu belki yurtdışından geleni hiç tanımayan kişiler de olabilir
O yüzden salgın olmadan ohal olsun diyoruz
Keşke geç kalınmasa
Buna babam da dahil, ben evini temizlerken markete gitmiş, bir ekmek için yarım saat kuyruk bekledim diyor bir deYa zaten bu olayı idrak edemeyen çoğunluk, yaşlılar ve gençler.
Yaşlılar neyine güveniyor onu da anlamıyorum, asıl risk grubu kendileri değilmiş gibi davranıyorlar.
Dün gece buradan bir arkadaşla konuşurken yukardaki mesajda yarın muhtemelen ilk ölümü açıklayacaklar, yolunu şimdiden yapıyorlar demiştim ve maalesef haklı çıktım. O kadar alıştık ki artık hep aynı şey. Önden alıştırıyorlar arkadan resmi açıklama geliyor. Vaka sayısı da 98 olmuş. Arkadaşlar panik yapmayın ama lütfen dikkatli olun. Yaşananlar şaka değil daha virüs bulunalı 1 hafta oldu. Ben bir bu kadar insanın da karantinadan korkup belirti gösterdiği halde hastaneye gitmediğini düşünüyorum çünkü haberlerde karantinadan kaçanları duyuyoruz, görüyoruz.Umarım öyledirözellikle çok gezenti programının sunucusunun olayı beni çok üzdü 5 gündür hastalığını saklamışlar kendisinden bile. Sosyal medyaya video koymasa belki hala saklanacaktı. Maalesef çin de yüzde yüz şeffaf olmayan ülkelerden biri..
Bugün bakanımız ölü yok ancak her an olabilir de demiş. Yakında ölü vakası açıklayacak sanıyorum. Corona için de şu an yok ama olmayacağı anlamına gelmez dedikten bir gün sonra vaka açıklamıştı.
Zaten şeffaf olsa da olmasa da devletin yapabileceği şeyler sınırlı. Yapabileceği en büyük şey sağlık hizmeti ve denetim. Gerisi bizlere kalmış. Umarım halkımız önlemini alır. İtalya da okullar tatil olduktan sonra vaka arttı insanlar grup halinde toplandığından, tatil yaptığından. Biz de malum italyanlar gibi sosyal bir milletiz oturamıyorız yerimizde. Herkes biraz sabırlı olup şeker, kalp, tansiyon hastalarını, yaşlıları düşünsün. Ülkemiz en az hasarla atlatsın bu günleri inş
Link vermeyeyim yeni bandan çıktım korkuyorum :)) karantina gunlerinde kadınlar kulübü olmasan yapamam :))Linki var mı bende alayım yıkanabilir olması avantaj