Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yıldızımız barışık değil miymiş bilmiyordum :) Yok ben gerçekten hanımefendinin neye alındığını anlayamadım, özelden yazabilir bana. Kimseyi kırmak, gücendirmek, azarlamak gibi bir niyetim yok. Asla olmadı.
Kullanıcı adı da karıştırıyor olabilirim, huyumdur :KK70:
Öyle anımsadım.
Hiçbir zaman rumuza dikkat etmem, fikirler değerlidir benim için.
Ve uzmanlığınız şuan için hepimize iyi geliyor.
Tartışmayı ya da karşıdaki arkadaşı da bilmiyorum ama lütfen, lütfen polemiğe girmeyin.

Önlemler güzel ama çok daha dışarı çıkan ve çıkmak zorunda olan insan var. Dışarı çıkma yasağı getirilmeli, eşim işte tüm gün dışarda ve bizim için bu bir tehdit sorunu.
Yarınki açıklamada buna da parmak basacaklarını düşünüyorum.
Sonumuz hayır olsun 🙏

arkadaslar resmi acıklamalar disinda lutfen kimseye inanmayin. bakin bakan hergun cikip teker teker anlatiyor. kulaktan duyma bilgiler sadece paniğe ve kaosa yol acar. bundan hepimiz zarar goruruz lutfen yapmayin

Bazi insanlar karsindakinin korkularindan besleniyor. Ben artik whatsaptan gelenleri acmiyorum. Gecen nisanda beynimle ilgili 3 operasyon gecirdim hic stres yapmamam lazim öyle msj lar geliyorki engelliyotum göndereni. Gecen hafta bir arkadas kanser hastasi birine yardim topluyormus. Bana kadinin ameliyat yerlerinin resmini atmis 3 gün kendime gelemedim.

Benim yarın disciye randevum var. Cuma gününden beri evden çıkmıyorum. Arkadaşlar ise hastanelere vs gitmeyin diyorlar ama randevum var mecburum. Bir An önce tedaviye başlamak istiyorum. Sizce hastanelere vs gitmek yanlış mı? Zaten isim çok uzun sürmez
Ben bebek beklediğim için mecbur her randevuma gidiyorum, gideceğim de.. hele önümüzdeki ay son ayım olduğu için her hafta randevum var. Size ne gidin, ne gitmeyin diyebilirim. Hastane değil de özel muayenehanesi olan temiz, güvenilir bir dişçiden mi alsanız ranevunuzu acaba daha mı iyi olur bilemedim.

Ben şu kaynım bunu dedi, eniştem doktor, diyerek olur olmadık herşeyi paylaşanlar yüzünden tüm Whatsapp gruplarından çıktım.
Buda bir çeşit dedikodu yapma isteği gibi geliyor bana karşıdaki paniğe düşmüş mü kimsenin umurumda değil.
bizim burda bir soylenti cikti. sehir calkalaniyor neymis coronali hasta cikmis. olayin aslini ogrendik. 13 gun once umreden gelmis olan bir vatandas devlet tarafindan tedbiren korumaya alinmis.

devlet koruyup kolluyor yine yaranilmiyor.

Sokağa çıkma yasağı gelmeli başka türlü zor

Belcika bugün getirdi. Almanyaya da getirmeleri lazım. Hastaneler şimdiden zorlanıyor. Milletin umrunda değil. Bakıyorsun millet disarda fink atıyor. Uyarılara uyanlar var ama bir cok kişi uymadigindan yakında Almanyada sayi tekrar artacaktir. Insanlarin aptallığın hepimiz ödeyeceğiz resmen

Kullanıcı adı da karıştırıyor olabilirim, huyumdur :KK70:
Öyle anımsadım.
Hiçbir zaman rumuza dikkat etmem, fikirler değerlidir benim için.
Ve uzmanlığınız şuan için hepimize iyi geliyor.
Tartışmayı ya da karşıdaki arkadaşı da bilmiyorum ama lütfen, lütfen polemiğe girmeyin.

Tartışmayı ben de bilmiyorum valla üzerine adam salmışım, grubum varmış bilemedim ki. Tek söylediğim lütfen teyitsiz bilgi paylaşmayın burada kaygı bozukluğu olanlar var onlar çok ciddi etkileniyor'du. Bunu da bir tek ben söylemiyorum, Sağlık Bakanı bile teyitsiz bilgilerin yayılmaması için ricada bulunuyor. Neyse, ben de hanımefendinin yoğun kaygısına veriyorum. Biraz daha sakinlediğinde mantıklı gelecektir ona da eminim.

Ben bebek beklediğim için mecbur her randevuma gidiyorum, gideceğim de.. hele önümüzdeki ay son ayım olduğu için her hafta randevum var. Size ne gidin, ne gitmeyin diyebilirim. Hastane değil de özel muayenehanesi olan temiz, güvenilir bir dişçiden mi alsanız ranevunuzu acaba daha mı iyi olur bilemedim.
Bende her hafta giriyorum dogum yakınlastı korkuyorum.hayirlisiyla atlatsak

Ay çok uzun yıllardır ilk kez bir bakanı sevdim.
Samimi geliyor bana.
Ben aşırı samimi buldum, hele kaybımızı açıklarken hastamı kaybettim deyip ses titremesi...
Sen ben gibi bir adam ve başına ne felaketler geldi.
Deprem, çığ, salgın hastalık derken adam aylardır uyku uyumuyor, böyle çalışkan olması bizleri etkiledi diye düşünüyorum.
Özlediğimiz hareketler bunlar.

Bu nasıl düşünce yahu? İsteyerek yaymadılar allah aşkına. Adamların yeme içme kültürü buysa bize laf düşmez.
Böyle ırkçı/ayrıştırıcı söylemlerde bulunmayın.

Irkcilikla ne alaka ölsünlermi dedim ama gecmisten ders almiyorlar.bu ilk degil daha oncede yarasa yedikleri icin bu tip bir virüs yaydilar. Turizm isindeyim yuzlerce cinli arkadasim var . Genc olanlari yani yeni nesil farkindayiz ama yaslilarimiza soz geciremiyoruz diyorlar

Bazi insanlar karsindakinin korkularindan besleniyor. Ben artik whatsaptan gelenleri acmiyorum. Gecen nisanda beynimle ilgili 3 operasyon gecirdim hic stres yapmamam lazim öyle msj lar geliyorki engelliyotum göndereni. Gecen hafta bir arkadas kanser hastasi birine yardim topluyormus. Bana kadinin ameliyat yerlerinin resmini atmis 3 gün kendime gelemedim.

Bana da irandan olan videolar atıldı hasta cocuklarla felan. Ölü biri vardı hatta. Böyle şeylere gerçekten hiç gerek yok

Ben aşırı samimi buldum, hele kaybımızı açıklarken hastamı kaybettim deyip ses titremesi.
Sen ben gibi bir adam ve başına ne felaketler geldi.
Deprem, çığ, salgın hastalık derken adam aylardır uyku uyumuyor, böyle çalışkan olması bizleri etkiledi diye düşünüyorum.
Özlediğimiz hareketler bunlar.
Böyle özverili bir bakana BBC muhabirinin tavrı, bakanın ona rağmen verdiği kibar cevap. Aklıma geldikçe sinirlendim bugün o muhabire.😠

Arkadaşlar resmi olarak açıklandı mı ölüm mü var Allahım sen koru :KK43:

Hala dışarda gereksiz dolaşanları ıslak odunla dövmek lazım
Buna çok içten katılıyorum.
Bugün babamın evine gittim, muhit itibari ile ya gençler vardır ya yaşlılar.
Bu yaşlılar genelde karı koca çalışan, emekli olmuş, eğitimli vs ab grubu diyebiliriz.
Yahu ne bir önlem gördüm ne bir şey.
Marketler sosyalleşme yeri olmuş, hava -2 derece, coronadan değil normal zatürreden gidecek ama senin ne işin var dışarda?
Evinde otur denilen kesim market market geziyor, ben anlamadım ki.

X