- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Açıklarlarsa bulunan şehirden toplu göç yaşanır ve taşıyıcılar başka insanlara bulaştırır. Böyle bir şey yaşanmasın diye açıklamıyorlar.
Gittin gördün yaşadın yani sıkıntı yok o zaman .. ben gttigim için yorum. Yaptım .. anlattiklarin her yerde yok malesf ayrıca domuz kokusundan gezilmiyor kafe restoran larda avmlerde
Sıkıldım senden paylasmadim ben de duyuyorum dedim ben gidiyorum psikolog sen insanları sakinlestir millet i üzerime salma nişanlım Dr ben psikolog um bilmem ne bilir kişi gibi off yettin ya ben cidden cikiyorum psikolog a ihtiyacimiz olsa gideriz devlet Hastanesi'ne belki değilsin milletti yönlendiren sensin bende duydum korkuyorum dedim ne dedim herkes gibi al gidiyorum sana kalsın makale paylaş
Bu insanlar zorunlu karantinadan kaçıyor sizce sokağa çıkma yasağını dinleyen olur mu?
Evet olur. Mecburen işe giden bilinçli vatandaşlar evden çıkmaz. Sadece sorumsuzlara olan olur. Şimdi sorumsuzlarla bilinçli olanlar aynı otobüse biniyor malesefBu insanlar zorunlu karantinadan kaçıyor sizce sokağa çıkma yasağını dinleyen olur mu?
bişey duyup yazsam ancak 2 kişi alıntı yaparBen sizi azarlamıyorum, tam tersine burada paylaştıklarımıza dikkat etmemiz gerektiğini söylüyorum. Herkes bir şey duyup paylaşırsa halimiz ne olur? Kaos olur. Ayrıca sosyal medyalarda teyitsiz duyumlar paylaşanlar şikayet edilirlerse ceza alıyorlar. Ben sizi azarlamadım, başkalarını da düşünerek dikkatli olmanız için ricada bulundum.
Saglik bakani acikladi duydunuzmukoyacaklar her sokakbasına polisi bakalım kim çıkabiliyor saldım cayıra.İnşallah sabaha böyle bi haberle uyanırız
Arkadaslar, sakin hepimiz tedirginiz birbirimizle tartismayalim herkes ayni sey icin korkuyor ve uzuluyor
Virüs onların ülkesinin göbeğindeydi, bizde değil.Valla cindede insanlar dinlemedi demir cubuklarla evlerine kapatilip ölüme terk edildiler.insallah biz o duruma gelmeyiz
Ben mi korkuttum ben de korkuyorum milleti neler üzerime saldın herkes gibi bende duydum dedim ne dedim ben mi bulastirdim virüsü ya Astoria Allah aşkına kimsin hangi psikolog sun açıkla artık ben cidden sıkıldım ve cikiyorum çok sıkıldım birilerinin arkasına gurup toplamasindanNiye bana sinirlendiğinizi anlayamadım ama kaygınıza veriyorum. Yanlış bir şey söylemedim, sizi de ne azarladım ne de eleştirdim. Burada ben de dikkat etmeye çalışıyorum paylaştıklarıma, herkesi de buna davet ediyorum. Dikkat edebileceğinizi söylemek zor bir şey değil, yazdığınız insanları paniğe sürükleyebilecek bir şey kusura bakmayın. İnsanlar yeterince korkuyor zaten.
bişey duyup yazsam ancak 2 kişi alıntı yapar
Ama bişey duydum hadi yazmayayım şimdi desem alıntılara yetişemem.
Bu kadar basit aslında.
çinde durum çok iyi italyaya yardıma gittilerValla cindede insanlar dinlemedi demir cubuklarla evlerine kapatilip ölüme terk edildiler.insallah biz o duruma gelmeyiz
Sorumsuzu da bilinçsizi de insan sonuçta. Bireysel değil toplumsal bakmak lazım.Evet olur. Mecburen işe giden bilinçli vatandaşlar evden çıkmaz. Sadece sorumsuzlara olan olur. Şimdi sorumsuzlarla bilinçli olanlar aynı otobüse biniyor malesef
Ben mi korkuttum ben de korkuyorum milleti neler üzerime saldın herkes gibi bende duydum dedim ne dedim ben mi bulastirdim virüsü ya Astoria Allah aşkına kimsin hangi psikolog sun açıkla artık ben cidden sıkıldım ve cikiyorum çok sıkıldım birilerinin arkasına gurup toplamasindan
Ama karantina herkese uygulanmıyor malesefVakalar yurt içi değil.
Yurt dışı kaynaklı ve gelenler karantinada olduğundan gerekli görmüyorlar.
Artık sanırım zorunlu karantina her yurt dışı girişine, böylece halkı kitleyeceğine olası tehlikeyi kitliyorlar.
Sizinle yıldızımız pek barışık olmasa da rica ediyorum, polemiğe girmeyin.Ben ne grubu toplamışım, kimin üzerine ne salmışım? Benim bu dediğim uyarıyı Sağlık Bakanı her Allahın günü yapıyor yahu teyitsiz bilgi paylaşmayın diyor. Nesine alındınız bunun cidden bir anlasam. Benim psikolog olmamla bunun ne alakası var ayrıca?