Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Açıklarlarsa bulunan şehirden toplu göç yaşanır ve taşıyıcılar başka insanlara bulaştırır. Böyle bir şey yaşanmasın diye açıklamıyorlar.

Bilmiyorum benim yasadigim sehirde olsa bilmek isterdim. Kacmak icin degil ama en azindan esimi işe göndermezdim . Bende oğlumda riskli gruptayiz. Insanlar hala sokaklarda hala gevsek gevsek ev gezmelerinde belki korkup eve kapanirlarda yayilmaz

Sıkıldım senden paylasmadim ben de duyuyorum dedim ben gidiyorum psikolog sen insanları sakinlestir millet i üzerime salma nişanlım Dr ben psikolog um bilmem ne bilir kişi gibi off yettin ya ben cidden cikiyorum psikolog a ihtiyacimiz olsa gideriz devlet Hastanesi'ne belki değilsin milletti yönlendiren sensin bende duydum korkuyorum dedim ne dedim herkes gibi al gidiyorum sana kalsın makale paylaş

Niye bana sinirlendiğinizi anlayamadım ama kaygınıza veriyorum. Yanlış bir şey söylemedim, sizi de ne azarladım ne de eleştirdim. Burada ben de dikkat etmeye çalışıyorum paylaştıklarıma, herkesi de buna davet ediyorum. Dikkat edebileceğinizi söylemek zor bir şey değil, yazdığınız insanları paniğe sürükleyebilecek bir şey kusura bakmayın. İnsanlar yeterince korkuyor zaten.

Ben sizi azarlamıyorum, tam tersine burada paylaştıklarımıza dikkat etmemiz gerektiğini söylüyorum. Herkes bir şey duyup paylaşırsa halimiz ne olur? Kaos olur. Ayrıca sosyal medyalarda teyitsiz duyumlar paylaşanlar şikayet edilirlerse ceza alıyorlar. Ben sizi azarlamadım, başkalarını da düşünerek dikkatli olmanız için ricada bulundum.
bişey duyup yazsam ancak 2 kişi alıntı yapar
Ama bişey duydum hadi yazmayayım şimdi desem alıntılara yetişemem.
Bu kadar basit aslında.

Valla cindede insanlar dinlemedi demir cubuklarla evlerine kapatilip ölüme terk edildiler.insallah biz o duruma gelmeyiz
Virüs onların ülkesinin göbeğindeydi, bizde değil.

Arkadaşlar, yurt dışı bağlantılı ve bu sayı hep artacak.
Ülkeye günde binden fazla insan giriyor ve bence hala vaka sayısı çok az.
Çoğalsa bile onlardan olacak zaten, bizler evimizde tüm tedbirlerle yaşıyoruz.
Paniklemeyelim lütfen.

Niye bana sinirlendiğinizi anlayamadım ama kaygınıza veriyorum. Yanlış bir şey söylemedim, sizi de ne azarladım ne de eleştirdim. Burada ben de dikkat etmeye çalışıyorum paylaştıklarıma, herkesi de buna davet ediyorum. Dikkat edebileceğinizi söylemek zor bir şey değil, yazdığınız insanları paniğe sürükleyebilecek bir şey kusura bakmayın. İnsanlar yeterince korkuyor zaten.
Ben mi korkuttum ben de korkuyorum milleti neler üzerime saldın herkes gibi bende duydum dedim ne dedim ben mi bulastirdim virüsü ya Astoria Allah aşkına kimsin hangi psikolog sun açıkla artık ben cidden sıkıldım ve cikiyorum çok sıkıldım birilerinin arkasına gurup toplamasindan

bişey duyup yazsam ancak 2 kişi alıntı yapar
Ama bişey duydum hadi yazmayayım şimdi desem alıntılara yetişemem.
Bu kadar basit aslında.

Yani ben burada sadece insanlar daha da paniğe sürüklenmesin diye minik bir uyarı yaptım. Arkanda grup var üzerime salarsın falan nedir, neyin kavgasını yapıyoruz? Hoş şeyler değil bunlar.

Evet olur. Mecburen işe giden bilinçli vatandaşlar evden çıkmaz. Sadece sorumsuzlara olan olur. Şimdi sorumsuzlarla bilinçli olanlar aynı otobüse biniyor malesef
Sorumsuzu da bilinçsizi de insan sonuçta. Bireysel değil toplumsal bakmak lazım.
Keşke tüm ülkede sokağa çıkma yasağı olsa evet. Zaten böyle artarsa olacaktır da.

Ben mi korkuttum ben de korkuyorum milleti neler üzerime saldın herkes gibi bende duydum dedim ne dedim ben mi bulastirdim virüsü ya Astoria Allah aşkına kimsin hangi psikolog sun açıkla artık ben cidden sıkıldım ve cikiyorum çok sıkıldım birilerinin arkasına gurup toplamasindan

Ben ne grubu toplamışım, kimin üzerine ne salmışım? Benim bu dediğim uyarıyı Sağlık Bakanı her Allahın günü yapıyor yahu teyitsiz bilgi paylaşmayın diyor. Nesine alındınız bunun cidden bir anlasam. Benim psikolog olmamla bunun ne alakası var ayrıca?

Vakalar yurt içi değil.
Yurt dışı kaynaklı ve gelenler karantinada olduğundan gerekli görmüyorlar.
Artık sanırım zorunlu karantina her yurt dışı girişine, böylece halkı kitleyeceğine olası tehlikeyi kitliyorlar.
Ama karantina herkese uygulanmıyor malesef
İş arkadaşımın eşi yurt dışından dün geldi bugün evindeydi. İşyeri arkadaşıma izin verdi 14 gün. Çok şaşırdım ama durum bu

Ben ne grubu toplamışım, kimin üzerine ne salmışım? Benim bu dediğim uyarıyı Sağlık Bakanı her Allahın günü yapıyor yahu teyitsiz bilgi paylaşmayın diyor. Nesine alındınız bunun cidden bir anlasam. Benim psikolog olmamla bunun ne alakası var ayrıca?
Sizinle yıldızımız pek barışık olmasa da rica ediyorum, polemiğe girmeyin.
Bilgileriniz önemli, mesleki olarak yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.
Biraz daha cevap verirseniz polemik banı gelecek.
Eminim ki yazılarınızla çok insana faydanız olacak, lütfen cevap vermeyin.

X