Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Oytun Erbaş'da çok rahat konuşan doktorlardan ve sürekli TV'de.
Hiç sorma beyaz ırka bulaşmıyordu ya hani

Beni çok rahatsız ediyor o kadın
Kadının uzmanlık alanı ne ama her konuda bilgisi var
Şeker hastası hamilelere şeker testi yaptırmayın
Aşı olmayın dedi
70 yaşındaki koca insanlara tereyağı yiyin kuyruk yağı yiyin deyip durdu
Sonra karaciğer yağlanması yaşayan damar tıkanıklığı olan hastalarıyla davalarını anlatmıyor ama

Dediğin gibi milletin duymak istediklerini söylüyor ve acayip prim yapıyor.
İş ciddiyete binince nasıl bir açıklama yapacak çok merak ediyorum.

Dikkat ediyorum hem kendim, hem sevdiklerim hem de diğer insanlar için. Ama dün bazı beyinlerini kullanmaktan aciz insanlara denk geldikçe biran ben de kendimi sorgulamaya başladım. Ama mecburi olmadıkça evde kalmak abartı değil. Abartı olsa okullar tatil olmazdı, abartı olsa İtalya şu an bu durumda olmazdı. Abartı değil tam da olması gereken topluluktan uzak durmak, evde kalmak. Ama gel de bunu laf bilmezlere anlat. :/

Devadır demedi
Bağışıklığı güçlü tutmak için içebilirsiniz dedi
Sonuçta bu hastalıktan bağışıklığı güçlü olanlar kurtuluyor. Sürekli aynı şeyi söylüyor kadın üslubunu sevmesemde haklı olduğu yerler var, iyi beslenin vücudunuzu güçlü tutun diyor

Keske herkes bunu gorsede su zor gunlerde comak sokmaya calismasa kendini bilmezler
Bizim insanımız neyden memnunki? Cemaatle namaz kılmayın diyolar biz ölmekten korkmuyoruz kılıcaz diyorlar. Acile gelmeyin diyolar tıklım tıklım doldurdular birde hakaret ediyorlar. Yurtlarda kalanlar polislerin yüzüne tükürüyor o insanların ne suçu günahı var. Banlanmak istemiyorum ama çinliler boşuna zor kullanmıyor kurallara uymayanlara maalesef

Bir kere bu konu hakkinda tartisma programi yaratilamaz. Konuya virolog olmayanlar, onkologlar ne bilim neler dahil olamazlar. Bu toplumsal bir kriz. Yasadigim ülkede sadece bir virologa ses veriyorlar. Ve diger ülkelerden uzman doktorlar yada acil doktorlarin beyanlari basina yansiyor.

Türkiyede bu tartisma kültürü inanilmaz birsey. Konuya hakim olmayanlar, fii tarihinde alakasiz bir yerden uzmanlik aldiklarindan dolayi, torpilden dolayi tv'ye çikiyorlar. Inanilmaz ya.

Çaya şeker atmayın tereyağ atın diyor

Ben gecenin saat 4ünde kızları yurttan atıp oraya yerleştirmelerine kızıyorum. Koskoca devlet otelin birini kapatsaydı oraya yerleştirseydi keşke.
Bu sağlık bakanının görevi değil ama. O da elinden geleni yapıyor. Yurtlar bence kötü değil ama umreye giden kesimin çoğu maddi olarak iyi olduğu için beğenmiyorlar

aynen ya gecen haber turktu sanirim bir prof isyan etti bu konuda uzaman benim digerlerinin isi ne bu is tartismaya varqcak benim fikirlerimi dinlemeyecekseniz ben terk ediyorum programi dedi

bi bizdede başlasa zor kullansalar başka türlü anlamiyorlar ya bu gece zaten yurtdisindan gelenler olacakmış 3 bin 614 kisi 34 seferle gelecekmis umarim onlar bir sorun cikarmazlar istanbul ve kocaelinde karantinaya alınacaklarmış

aynen ya gecen haber turktu sanirim bir prof isyan etti bu konuda uzaman benim digerlerinin isi ne bu is tartismaya varqcak benim fikirlerimi dinlemeyecekseniz ben terk ediyorum programi dedi
Enfeksiyon uzmanı prof Dr Mehmet Ceylan di
Fizyoterapist vardı ya
Onkolog vardı
Adam gitti sonra ben ona güveniyorum illa ilacı bulancak demiyor
Hpv nin yok
AIDS in yok
Hepatit in yok

Evet haberim var. Eskide bile "nolmus, adam onkolog diye niye fikrini belirtmesin" diye beyanlar vardi. Yahu onkolog kanser uzmani. Virüs üzerine ne bilgisi var? Özelikle bu virüs ve pandemi ile ilgili.

Böyle seyler yasaklanmali. Halka yanlis mesaj veriliyor. Ve baska bir üyenin dedigi gibi, halen camiye gitmek isteyen, kyk yurdundan kaçmak isteyen bir halk var önümüzde. Herkes ayni akil seviyesinde degil. Zaten Türk insani kural felan tanimaz. Bu gibi programlarda yangina körük ile gitmek gibi oluyor. Insanin kafasini karistiriyorlar.

Insanlar daha rahat davraniyor "nolcak beaa, üsütmek gibi iste" diye insanlar ölecek! Ölecek! Herkes saglik bakani takdir ediyor da, yapilmasi gerekenin yarisini yapmiyor. Türk insanina sadece agir cezalar isler. Lockdown olmasi lazim. Disariya çikanlara agir para cezasi çekilmeli. Her yer, restoran, bar, cami HER YER kapatilmali. Yoksa Türkiye 1 ay sonra Italyadanda beter olacak.

ay kesinlikle katılıyorum iş ciddiye binince en çok yusuf yusuf olacaklar onlar olacak ay içimden ne hakaretler geçiyor onlara ama hanfendi çizgimden taşmak istemiyorum

Bir doğrusu varsa arkaya beş yanlış ekliyor
Devlet bile önlem aldığı yerde bir şey olmaz çıkın sahile dolaşın demek doğru mu

ya keske alınsak karantinaya yoksa kimse ciddiye almiyor ben olan aklimida yedim vallahi bunlar yuzunden ben evde kimseyi disari çıkarmıyorum ve onlar yuzunden bana bulasirsa gercekten çıldıracağım

Gercekten boyle bir seyi nasil yapar? o adam(!)ı
Hucreye kapatmalari lazim

Cinayete teşebbüs resmen. Hemde seri cinayet o virüs emniyet teşkilatı gibi en faal ve kalabalık yere yayılırsa vay halimize. Önünü alamayız.
Oysaki kimsenin kötülüğü için karantinaya alınmıyorlar. Yine kendi çevreleri için gerekli bu. Ama nasıl anlatırsın ki cahil cühela bir insana böyle birşeyi.
Herşeyden önce sabır diliyorum ülkemize. Cidden işimiz zor.

Kesinlikle ulusal kanalda her önüne gelen uzmanım diye ortaya çıkıyor
Her kafadan bir ses
Zaten bizim tv programları reyting getirsinde nasıl getirirse getirsin
Zamanında psikolog bile olamayan sosyoloji mezunu kadını çocuk psikoloğu diye ortaya çıkarttılar
Sırf sosyal medyada takipçisi çok diye

En çok bizim ülkemizde temizliğe dikkat ediliyor,duş alınıyor, bakim yapılıyor, abdest gusül alınıyor, taharet denilen kavra var.

Yataktan çıkıp direkt işe gidiyor Avrupadakiler , Ne duş alması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…