- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.869
Ne demeye hala geliyorlar anlamadım gitti beğenmiyorlarda. Nerde çokluk orda şeylik demişler getirsinler dahabi bizdede başlasa zor kullansalar başka türlü anlamiyorlar ya bu gece zaten yurtdisindan gelenler olacakmış 3 bin 614 kisi 34 seferle gelecekmis umarim onlar bir sorun cikarmazlar istanbul ve kocaelinde karantinaya alınacaklarmış
Işın Karacada daha yurtdışından döner dönmez İzmire gitmişNe demeye hala geliyorlar anlamadım gitti beğenmiyorlarda. Nerde çokluk orda şeylik demişler getirsinler daha
Allah günah yazmasinda taslamayin beni konuyla da alakasız hiç sevmiyorum onu çok bencil geliyor bana hep gerçi hangisi değil kiIşın Karacada daha yurtdışından döner dönmez İzmire gitmiş
Ne 14 gün kuralı ne test yaptırma
Bence zor kullanılsın cidden özellikle bu yurtdışından gelenlere bu ne rahatlık
Toplum sağlığını tehlikeye atmaktan dava açılmalı bunlara
tabi begenmezler ama suan krizle en iyi mucadele bizde diye kosarak gelsinlerNe demeye hala geliyorlar anlamadım gitti beğenmiyorlarda. Nerde çokluk orda şeylik demişler getirsinler daha
Bir doğrusu varsa arkaya beş yanlış ekliyor
Devlet bile önlem aldığı yerde bir şey olmaz çıkın sahile dolaşın demek doğru mu
En çok bizim ülkemizde temizliğe dikkat ediliyor,duş alınıyor, bakim yapılıyor, abdest gusül alınıyor, taharet denilen kavra var.
Yataktan çıkıp direkt işe gidiyor Avrupadakiler , Ne duş alması
Ümreden gelenler beğenmeyebilir. Sorun beğenmemeleri değil. Kızlar gece gece sokakta kaldı. Otele yerleştirilselerdi hem ümredekiler oteli beğenirdi hem de kızlar yurtlarından olmazdı diyorum.Bu sağlık bakanının görevi değil ama. O da elinden geleni yapıyor. Yurtlar bence kötü değil ama umreye giden kesimin çoğu maddi olarak iyi olduğu için beğenmiyorlar
Işın Karacada daha yurtdışından döner dönmez İzmire gitmiş
Bence zor kullanılsın cidden
özellikle bu yurtdışından gelenlere bu ne rahatlık
Hayır ekmek tereyağı tatlı yiyenler değil bizzat kendisinin önerdiği şekilde diyet yapanlar yüksek kolesterolden bir şey olmaz vücut kendisine zararlı bir şeyi vermez dediği, tereyağı kuyruk yağı yedirdiği hastaları dava açıyor bu kadınaCanan Karatay cok degerli bir profesordur. Hem yurt disinda, hem de yurt icinde cok degerli faliyetlerde bulundu bu yasina kadar. Bizim yasimizdan fazla hekimlik kariyeri var kadinin. Eserleri Harvard universitesi kitapligina giren ilk Turk kendisi. 77 yasinda ve hala zehir gibi, dinç..
Lopur lopur tatlilari goturursen, ekmege bol bol tereyagi surup ustune bal koyup yersen damarin da tikanir, tahtali koyu de boylarsin. Ben seker hastasiyim o kadinin dediklerini uygulayinca hap kullanmayi birakiyorum.
Evet grip asisi olmayin dedi. Cunku ise yaramiyor. Grip her yil mutasyona ugruyor. Yani degisiyor. Gectigimiz yillarda cikan grip mikroplarinin karisimindan kokteyl yapip veriyorlar. Orneyin A - B -C mikrobunu karistirip veriyorlar ya tutarsa diye. Ama Bu yilki grip D mikrobundan olusuyorsa bosa asi olmus oluyorsunuz. Ben asiya karsi degilim ama kadinin soyledigi cok mantikli.
Ayrica Canan Karatay cocuk asilarina karsi degil.
Allah insani muntazam yaratmis. Kendi sistemimizi bozan biziz. Islenmis, paketli gidalar, sekerler, hormonlu sebzeler kisacasi copluk gibi besleniyoruz.
Kadin bagisiklik sisteminizi guclu tutmak icin dogal beslenin diyor. Hepsi bu..
Ümreden gelenler beğenmeyebilir. Sorun beğenmemeleri değil. Kızlar gece gece sokakta kaldı. Otele yerleştirilselerdi hem ümredekiler oteli beğenirdi hem de kızlar yurtlarından olmazdı diyorum.
Avrupada yaşiyormusun? Burda herkes işe gitmeden önce duşa girer. Yada hiç değilse kese ile vücüdünü temizler. Cogu her gün kiyafet değistirir.
Yinede genellemeye gerek yok. Temiz avrupali var gibi, piside var. Tipki Türklerdeki gibi. Ayirten adina güsül koyuldu diye, inanmayanmar seksten sonra duş almiyor gibi bir algi yaratmaya gerek yok. Sekste terleniyor, tabiki insan dus alir.
Valla çok ilginç can korkusuda yok hiçIşın Karacada daha yurtdışından döner dönmez İzmire gitmiş
Bence zor kullanılsın cidden
özellikle bu yurtdışından gelenlere bu ne rahatlık
Sokakta kalmadılarki onları diğer yurtlara yerleştirdiler zaten tatildi çoğu ailesinin yanına gitmişÜmreden gelenler beğenmeyebilir. Sorun beğenmemeleri değil. Kızlar gece gece sokakta kaldı. Otele yerleştirilselerdi hem ümredekiler oteli beğenirdi hem de kızlar yurtlarından olmazdı diyorum.
En çok bizim ülkemizde temizliğe dikkat ediliyor,duş alınıyor, bakim yapılıyor, abdest gusül alınıyor, taharet denilen kavra var.
Yataktan çıkıp direkt işe gidiyor Avrupadakiler , Ne duş alması
iste bu insalarin bizede zarari var sen nekadar dikkat edersen et is yerinde mecbur bir aradasın ve temas halindesin bide soylemese nereden bileceksin karantina gelsin artikÇalıştığım kurumda bir personelin Cuma günü yurtdışından kuzenleri gelmiş, tabi o zaman zorunlu karantina yoktu.Ne yaptılar dedim, 14 gün kuralı var malum.Hiç dolaşıyorlar ben de görmeye gittim dedi, inanın şok oldum.Siz niye gittiniz madem dedim e nolcak dedi adam bana pişkin pişkin.Nefret ediyorum böyle mahlukatlardan , gerizekalılar kendileri istiyorlarsa gebersinler de milletin niye haklarına giriyorlar anlamıyorum ya.
Corona virüs sebebiyle başladım, normalde evde çok telefon kurcalayan biri değildim ama şuanHa siz corona sürecinde mi öyle yapıyorsunuz, o zaman tamam.
Ben normalde, günlük hayatınızda da öyle yapıyorsunuz sandım o yüzden o kadar şaşırdım.
Bizim evde stoklar da tamam, cumartesi gününden beri evden hiç çıkmadım. Bugün bütün ev kapı kolları, duvarlar da dahil çamaşır suyu ile silindi. Yerler sirkeli su ile silindi. Tedbir bizden takdir Allah tan.sil bacim sirkeyle eve gelince.
ben bugun markete gittim. market dönüşü once burnumu tuzlu suyla yikadim. sonra icime sinmedi sirkeli su ile gargara yaptim. markete giderken de eldiven taktim, toplu tasima kullanmadim ve burnum ne kadar kasinirsa kasinsin ellemedim. bunlar alinmasi gereken cok basit bireysel onlemler. gorustugumuz insan sayisini da cok azalttim. kimse ile gorusmezsek kafayi kirariz bir sure sonra. ama gerekirse onu da yapariz tabi. bugun markete gidip bu hafta yiyecegimiz kadar yiyecek aldim. birdaha haftaya gider alisveris yaparim. haftaya kadar sadece yuruyuse cikariz.
Sadece kendilerine bir şey olsa iyi, zorunlu olarak tatil olmadığı için işe giden eşime, ondan evde oturan bana bulaşırsa bu virüs iş iyice korkunç boyuta gelecek.Çalıştığım kurumda bir personelin Cuma günü yurtdışından kuzenleri gelmiş, tabi o zaman zorunlu karantina yoktu.Ne yaptılar dedim, 14 gün kuralı var malum.Hiç dolaşıyorlar ben de görmeye gittim dedi, inanın şok oldum.Siz niye gittiniz madem dedim e nolcak dedi adam bana pişkin pişkin.Nefret ediyorum böyle mahlukatlardan , gerizekalılar kendileri istiyorlarsa gebersinler de milletin niye haklarına giriyorlar anlamıyorum ya.