Canan Karatay cok degerli bir profesordur. Hem yurt disinda, hem de yurt icinde cok degerli faliyetlerde bulundu bu yasina kadar. Bizim yasimizdan fazla hekimlik kariyeri var kadinin. Eserleri Harvard universitesi kitapligina giren ilk Turk kendisi. 77 yasinda ve hala zehir gibi, dinç..
Lopur lopur tatlilari goturursen, ekmege bol bol tereyagi surup ustune bal koyup yersen damarin da tikanir, tahtali koyu de boylarsin. Ben seker hastasiyim o kadinin dediklerini uygulayinca hap kullanmayi birakiyorum.
Evet grip asisi olmayin dedi. Cunku ise yaramiyor. Grip her yil mutasyona ugruyor. Yani degisiyor. Gectigimiz yillarda cikan grip mikroplarinin karisimindan kokteyl yapip veriyorlar. Orneyin A - B -C mikrobunu karistirip veriyorlar ya tutarsa diye. Ama Bu yilki grip D mikrobundan olusuyorsa bosa asi olmus oluyorsunuz. Ben asiya karsi degilim ama kadinin soyledigi cok mantikli.
Ayrica Canan Karatay cocuk asilarina karsi degil.
Allah insani muntazam yaratmis. Kendi sistemimizi bozan biziz. Islenmis, paketli gidalar, sekerler, hormonlu sebzeler kisacasi copluk gibi besleniyoruz.
Kadin bagisiklik sisteminizi guclu tutmak icin dogal beslenin diyor. Hepsi bu..