• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye'de en fazla yoksul İstanbul'da

hayal yok ben anlatamıyorum.
burda günlerdir profil mesajlarında, topiklerde, insanların söylediklerine resmen alay ediliyor.
üstelik söz sahibini alıntılamadan. grup oluşturularak bi nevi arkasından dedikodu yapılıyor.
ben burda desemki türkiye dört dörtlük kimsenin bi sıkıntısı yok ozaman bana bu verilerle gel kabul
ben neden insanların altın çağı yaşıyoruz dediklerine açıklama getiriyorum,yaşadıımı gördüğümü aktarıyorum diyorum ki bu bu sebeplerle insanlar altın çağı diyor, bu verileri onlara sunsan bişi değişmez yaşadıklarını biliyor insanlar. insanlar farklı şeyleri değerlendirip böyle diyorlar diyorum sen bana ekonomik veri sunuyosun.
Evet anlatamıyosun.

hayal yok ben anlatamıyorum.
burda günlerdir profil mesajlarında, topiklerde, insanların söylediklerine resmen alay ediliyor.
üstelik söz sahibini alıntılamadan. grup oluşturularak bi nevi arkasından dedikodu yapılıyor.
ben burda desemki türkiye dört dörtlük kimsenin bi sıkıntısı yok ozaman bana bu verilerle gel kabul
ben neden insanların altın çağı yaşıyoruz dediklerine açıklama getiriyorum,yaşadıımı gördüğümü aktarıyorum diyorum ki bu bu sebeplerle insanlar altın çağı diyor, bu verileri onlara sunsan bişi değişmez yaşadıklarını biliyor insanlar. insanlar farklı şeyleri değerlendirip böyle diyorlar diyorum sen bana ekonomik veri sunuyosun.
Valla sare herkes herkesin yazdigiyla dalga geciyor burada. Ama sen sanirim sadece "bazilarini" görüyorsun .:KK66:

evet "işime" öyle geliyor :KK66:

Isine oyle gelmiyorsa da gozune o batiyor olabilir.Burda su lgbt yuruyus basligi zamaninda dillendirdigimiz "hosgoru "kelimesiyle kac baslikta ne kadar ti 'ye alindigini alttan alttan dalga gecildigini gormedin mi? Sen bile yazdin belki sare...Bu siyaset platformunda siz soyle yaptiniz biz yapmadik diye birsey yok.O yuzden hakaret olmadikca(ki en alasi bana edildi diye dusunuyorum) bu tarz seyler hep oluyor burda.

Profiller BBG evine donmus demek ki vay canına sayın seyirciler :KK53:

Sare kusura bakma ama biz verilerle lale devri değil Fetret devri yaşandığını one sürerken birisi çıkıp ayol olur mu altın çağ bu hatta lale devri diyorsa ben onunla dalga geçerim çok da gulerim.

Ayrıca senin nickimi7 nin profiline yazdığın şey nedir?kim onun acısı ile dalga geçmiş buna bir açıklık getirir misin? Bu konudan yola çıkarak yazdığını var sayıyorum o msji çünkü.
Burada bir çocuğun hayatını kaybetmesini diline dolayip dalga geçecek lafı kim söyledi hayyal mi ben mi karanfil mi o mu bu mu?

Altın çağ cümlesi ile gecilen dalgayı kızın profiline girip acisina baglamissin ya daha ne diyim ben.

Türkiye açlık sınırında o_O
Malesef çok kötü durumdayız:KK17:
Artık düzelmeli :KK20:
Bu ülke ferah günlere gelmeliEn Büyük TÜRKİYE

Biz pembe gözlükleri takmayi dünden beri altın çağ cümlesi için kullanırken sanki bir çocuğun kaybı için kullanmisiz gibi pembe gözlükleri mi taktım geldim Acını yine de gördüm gibi bi şey yazmış ya.pes.

Işte, çevir kazı yanmasın...
hiç alakasız şeyle suçlayıp kendilerince birileri üstünden ahkam kesmek.
Önce Tarafsızlık maskesini takıp sonra bahsettiğin mevzuyu alt edemeyince anlamıyorsun deyip başlıyorlar Saldırmaya.
Bunun Sloganı da bu olsun:
'İşimize geldiği gibi davranmayı sizden öğrenecek değiliz!'

Pembe gözlüğü ben de söylemiştim. Akp li bir arkadaşın altın çağını yaşıyoruz demesi üzerine yazdım bunu. Altın çağ olarak görebilmek için pembe gözlük takmak lazım hem de 5-10 tane falan demiştim. Kimsenin acısı kaybı üzerine yazmadım ben bunu. Ama biriniz kalkıp bunu kardeş acısının üzerinden atıfta bulunuyorsanız o sizin içinizin kötülüğü maalesef. Düne kadar siyasi görüş farklılığı olarak gördüğüm bir durumdu bu. Ama artık içi kötü insan diyorum bunu bu şekilde kullanan biri için. Nedir yani ajitasyon mu yaptı şimdi bu arkadaş. Akp li olmanız demek hayatınızın bütünü mü demek nedir bu kadar içselleştirmek yahu. Bu neyin hırsıdır. Tamamen kendinizi ayrı bir kefede görüyorsunuz demek ki... Çok sinir oldum bak şimdi. Ne ayıp yaw. Kardeş acısını yaşayan arkadaşa da Allah sabır versin...

Işte, çevir kazı yanmasın...
hiç alakasız şeyle suçlayıp kendilerince birileri üstünden ahkam kesmek.
Önce Tarafsızlık maskesini takıp sonra bahsettiğin mevzuyu alt edemeyince anlamıyorsun deyip başlıyorlar Saldırmaya.
Bunun Sloganı da bu olsun:
'İşimize geldiği gibi davranmayı sizden öğrenecek değiliz!'
Ne siyasi tartışmalar ne şu ne bu umrumda değil şu anda bu üye gelip açıklama yapacak kim vefaat eden bir minik ile dalga geçti yada ablasının acısı ile dalga geçti.bunu açıklayacak çok ciddiyim.ben nickimin msjini bile o profil yazısını gördükten sonra okudum yine bile bağlantı kurmadım.bu kadar olmaz artık.

Orada dalga gecilen ülke süper denilmesi idi sinirim alt üst oldu ya.

Ne siyasi tartışmalar ne şu ne bu umrumda değil şu anda bu üye gelip açıklama yapacak kim vefaat eden bir minik ile dalga geçti yada ablasının acısı ile dalga geçti.bunu açıklayacak çok ciddiyim.ben nickimin msjini bile o profil yazısını gördükten sonra okudum yine bile bağlantı kurmadım.bu kadar olmaz artık.

Ben de sen yazinca okudum. Sacmaligin daniskasi

Ekliyorum terbiyesizligin de daniskasi. Burada kimse kimsenin acisiyla dalga gececek tiynette degil. Ayip ya cok sinirlendim

Son düzenleme:

Boşver. Depresif in de dediği gibi olayı içselleştirmek bu.
Benim nickimin Kardeşini kaybettiğinden haberim bike yoktu.
Tamamen dünkü bir mesaj üzerine (senin ve office in Mesajı) bu muhabbet başladı.
Bunu neden hırs haline getirdi insanlar anlamıyorum.
Alt tarafı parti bu. Hayatın Anlamı değil.
Ölümüne savunulacak mecra değil.
Yok yani anlaşılmaz bir durum bu. Boşuna canını sıkma.

Ben de sen yazinca okudum. Sacmaligin daniskasi
Karanfil Allah aşkına var mı bir dalga bi şey? Nickimden de Özür diliyorum kardesini bir kaç kez yazdığım için basi sag olsun ama o msja sessiz kalmam ben.bugüne kadar böyle bir durum yaşamadım kk da.ya kızın profiline gitmis yazmış.yok böyle bi şey.

Bak ezan okunuyor Allah şahit ben nickimin o vefaat msjini bile daha 20 dk önce falan okudum.ki yine de dalga geçmeli bir msj görmedim.

Karanfil Allah aşkına var mı bir dalga bi şey? Nickimden de Özür diliyorum kardesini bir kaç kez yazdığım için basi sag olsun ama o msja sessiz kalmam ben.bugüne kadar böyle bir durum yaşamadım kk da.ya kızın profiline gitmis yazmış.yok böyle bi şey.

Bak ezan okunuyor Allah şahit ben nickimin o vefaat msjini bile daha 20 dk önce falan okudum.ki yine de dalga geçmeli bir msj görmedim.
Yok tabiki . Bir de ona hic yakistiramadim.

Kendi yaşadıklarından yola çıkıp koca bir siyasi dönemi değerlendirmek vizyonsuzluğun daniskasıdır,bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktır.Ben de hayatım boyunca,yani 30 yıla yakın bir süre hiç yokluk çekmedim o zaman 30 yıldır bütün iktidarlar çok süperdi,altın devrini yaşattı bu ülkeye diyebilirim:KK14:

Back