bence sayın bahçeli bu sorguyu kendine çekmeli..
Evet hele bazı başka partilerin kalesi denilen yerleri gördükçe şaşkınlığım beş kat arttı. En azından hdpye oylar büyük oranda nerden kaymış gördük olduk. Allah kuru iftiradan saklasınDusunsene, oyle bir oy artisi varki heryer %10. Ya hadi %3 olur 5 olur anlarimda hepmi % 10 lan
hoho :) gene cvp veremeyince kendine henüz yemediğim banlardan dolayı farazi sevinç bulmuşun. onu da cvp olarak yazmışın. hadi iyi gclr cnm.iyi sevinçler.devam et saçmalamalarına bunlar son demlerim tadını çıkar
yarın öbür gün böyle konuşmaya devam edersen bandan gözünü açamayacaksın
nede olsa
senin ne olduğun da üslubundan halinden tavrından fazlasıyla ortada
Benim kendi fikrimce 2 seçenek var ya gene dalavere yaptılar bir şekilde,
Yada millet baktı hergün birileri ölüyor,ortalık karışık ekonomi alt üst olmuş,oyumuzu bunlara verelimde rahat bir nefes alalım demiş olabilirler.
Tayyip icin Yuce Divan'a hazirlaniliyordu, iddianame hazirlaniyordu. Baska hic bir cikis yoktu. ya bu secimden iktidar cikacakti, ya Yuce Divan.. Butun ipler elinde olan biri bunlari neden kullanmasin? Onun icin ya istiklal ya olum gibi bir secim idi, ya kazanacakti, ya kazanacakti. Butun kozlarini oynadi. Elindeki butun imkanlari da tabii..Benim kendi fikrimce 2 seçenek var ya gene dalavere yaptılar bir şekilde,
Yada millet baktı hergün birileri ölüyor,ortalık karışık ekonomi alt üst olmuş,oyumuzu bunlara verelimde rahat bir nefes alalım demiş olabilirler.
Kazen mesaj yazdı topikte, sonrasında da telefonda konuştuk, Yarından itibaren banlama olacak dedi.banlar geldimi mune
Bildiğim kadarıyla her parti kendi temsilcisini bırakabiliyor sandıkta,hatta bu secim vatandaşlar bile gidip bekledi.doğu taraflarında kadınlar okuma yazma bilmediği için,tek bir kişi aşiret adına oy kullanmak istediği için sorunlar çıkmış biraz.Evet.. Bilgisayarli secim basladigindan beri ayni seyi dusunuyorum. YSK disinda baska bir denetim yok, her secimde YSK yokoluveriyor. Ayrica YSKnin de ipleri yillardir AKPnin elinde, her kurumda oldugu gibi. Adam, "ben artik fiilen Anayasayi degistirdim, is yaziya dokmeye kaldi" dedi, bu suctur, kim ne diyebildi? Yargi da onun elinde..
Kazen mesaj yazdı topikte, sonrasında da telefonda konuştuk, Yarından itibaren banlama olacak dedi.
Polemik serbest, polemikten banlama olmayacak fakat üyelerin birbirine hakareti, küfürü ceza sebebi.
Kazen mesaj yazdı topikte, sonrasında da telefonda konuştuk, Yarından itibaren banlama olacak dedi.
Polemik serbest, polemikten banlama olmayacak fakat üyelerin birbirine hakareti, küfürü ceza sebebi.
Ben 5 ay once nerde duruyorsam hala ayni yerdeyim, AKP neyi becerdi ki 5 ayda fikrim degissin? Dolar patladi, 600 sehit verdik, bunlar mi fikrimi degistirecek? Bunlar olurken hukumette kim vardi? En fazla kararliligim ve hakliligim artti.Niye?
Sen kararlarını 5 ayda veremiyor musun?
Ne düşünüyorsun ki bu kadar çok?
Yüzde 8-9 luk partinin destekle yüzde 4 lük oy artışı yüzde 40 lık partinin yüzde 10 luk artış yapmasından daha sürpriz matematiksel olarak. 2011 seçimlerinde akp nin oyu % 50 civarındaydı zaten,kendi oyunu geri aldı bence.Hdp oylarını sürpriz bir şekilde arttırmadı. Zaten 8-9 bandında olan oylar biraz destekle 12-13 bandına çıktı. Yüzde 3-4lük bir oynama bu. Ki anletler zaten o bantta gösteriyordu seçimden önce de.
Bu seçimlerde akp'yi %45 bile gösteren anket yokken %10 sıçraması hiç inandırıcı değil. En azından kafası az çok çalışanlar inanmıyor.
Sorun sandikda degil zaten, sistemde. Millet artik uyandi, sandiga sahip cikmasini ogrendi ama ya sistem!Bildiğim kadarıyla her parti kendi temsilcisini bırakabiliyor sandıkta,hatta bu secim vatandaşlar bile gidip bekledi.doğu taraflarında kadınlar okuma yazma bilmediği için,tek bir kişi aşiret adına oy kullanmak istediği için sorunlar çıkmış biraz.
Yarın dediğimiz ne? Belirli bir saat versenize munecim. Ona göre akapeli olcaz o saatte.
Eki Görüntüle 1674496
Son gördüğüm şey sen ol bari başkanım
Hadi biriniz şu ampullerin ayarını kıssın da uyuyayım...ışıl ışıl heryer gözletim kamaşıyor,uyuyamıyorum
Kız bari az şopluyu koysaydın sanarsın adam böyleEki Görüntüle 1674496
Hadi biriniz şu ampullerin ayarını kıssın da uyuyayım...ışıl ışıl heryer gözletim kamaşıyor,uyuyamıyorum
Eki Görüntüle 1674496
Bu gecekileri pas geçelim, yarın dendi, Yarından itibarenkilere işlem yapalım, böylece bu gece kiblenipte reddedilen bildirimler açısından da haksızlık olmaz.geceden yapılan kibler geçerli olmayacak o zaman değil mi,herşey sabahtan başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?