• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

bence sayın bahçeli bu sorguyu kendine çekmeli..

Secmen de kendini sorgulamali.
suan akp tek başına iktidara geliyorsa bunun tek sorumlusu mhp dir.
baraj altinda kalacak sandim bir an.
saka gibi
bosuna ülke sevdasindan da bahsetmesinler ciddi manada gidip polat alemdarcilik oynayabilirler.

Dusunsene, oyle bir oy artisi varki heryer %10. Ya hadi %3 olur 5 olur anlarimda hepmi % 10 lan:confused:
Evet hele bazı başka partilerin kalesi denilen yerleri gördükçe şaşkınlığım beş kat arttı. En azından hdpye oylar büyük oranda nerden kaymış gördük olduk. Allah kuru iftiradan saklasın

:KK48:devam et saçmalamalarına bunlar son demlerim tadını çıkar

yarın öbür gün böyle konuşmaya devam edersen bandan gözünü açamayacaksın

nede olsa

senin ne olduğun da üslubundan halinden tavrından fazlasıyla ortada
hoho :) gene cvp veremeyince kendine henüz yemediğim banlardan dolayı farazi sevinç bulmuşun. onu da cvp olarak yazmışın. hadi iyi gclr cnm.iyi sevinçler.
uslupmuş sen dön yüklediğin fotolara bak.
yazık size.cidden yazık.

Benim kendi fikrimce 2 seçenek var ya gene dalavere yaptılar bir şekilde,
Yada millet baktı hergün birileri ölüyor,ortalık karışık ekonomi alt üst olmuş,oyumuzu bunlara verelimde rahat bir nefes alalım demiş olabilirler.

Bu yine istanbulda 10 milyon secmenden 17 milyon oy cikmasini aciklamaz.

Benim kendi fikrimce 2 seçenek var ya gene dalavere yaptılar bir şekilde,
Yada millet baktı hergün birileri ölüyor,ortalık karışık ekonomi alt üst olmuş,oyumuzu bunlara verelimde rahat bir nefes alalım demiş olabilirler.
Tayyip icin Yuce Divan'a hazirlaniliyordu, iddianame hazirlaniyordu. Baska hic bir cikis yoktu. ya bu secimden iktidar cikacakti, ya Yuce Divan.. Butun ipler elinde olan biri bunlari neden kullanmasin? Onun icin ya istiklal ya olum gibi bir secim idi, ya kazanacakti, ya kazanacakti. Butun kozlarini oynadi. Elindeki butun imkanlari da tabii..

Siz burada konusuyorsunuz ama yarın tekrar seçilen vekiller 5 maaş birden alıcaklar.
Tebrik primi..
Yani bi çoğumuzun bi arada göremiceği bi meblağ..
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış.
HDP gibi bi parti bile mhpden fazla oy aldı..
Ne acı.
Mecliste baya bildiğin askerimize silah dogrultan adamlar var.
Ben yine hile olduğunu düşünüyorum.
2 partinin biseyler yaptiğini düşünüyorum.
Ama ALLAH büyük.
Gerçekten hile varsa bu dünyanın, toprak altı var.
İktidar kavramı bu dünyada var..
Eşitlik kavramı yalnızca var ama işlevi yok.
Eşitlik gerçek anlamda da öbür tarafta var.
Hile yoksa da bilmiyorum, sonuca inanasım gelmiyor..
Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
Bakalım kaç şehit olucak.
400 şekilde çıkartmışlardır..
Hayırlısı

Evet.. Bilgisayarli secim basladigindan beri ayni seyi dusunuyorum. YSK disinda baska bir denetim yok, her secimde YSK yokoluveriyor. Ayrica YSKnin de ipleri yillardir AKPnin elinde, her kurumda oldugu gibi. Adam, "ben artik fiilen Anayasayi degistirdim, is yaziya dokmeye kaldi" dedi, bu suctur, kim ne diyebildi? Yargi da onun elinde..
Bildiğim kadarıyla her parti kendi temsilcisini bırakabiliyor sandıkta,hatta bu secim vatandaşlar bile gidip bekledi.doğu taraflarında kadınlar okuma yazma bilmediği için,tek bir kişi aşiret adına oy kullanmak istediği için sorunlar çıkmış biraz.

Screenshot_2015-11-02-01-06-47-1.webp

Son gördüğüm şey sen ol bari başkanım :KK52:
Hadi biriniz şu ampullerin ayarını kıssın da uyuyayım...ışıl ışıl heryer gözletim kamaşıyor,uyuyamıyorum :cool:

Kazen mesaj yazdı topikte, sonrasında da telefonda konuştuk, Yarından itibaren banlama olacak dedi.
Polemik serbest, polemikten banlama olmayacak fakat üyelerin birbirine hakareti, küfürü ceza sebebi.

geceden yapılan kibler geçerli olmayacak o zaman değil mi,herşey sabahtan başlıyor o_O

Kazen mesaj yazdı topikte, sonrasında da telefonda konuştuk, Yarından itibaren banlama olacak dedi.
Polemik serbest, polemikten banlama olmayacak fakat üyelerin birbirine hakareti, küfürü ceza sebebi.

Yarın dediğimiz ne? Belirli bir saat versenize munecim. Ona göre akapeli olcaz o saatte.

Niye?
Sen kararlarını 5 ayda veremiyor musun?
Ne düşünüyorsun ki bu kadar çok?
Ben 5 ay once nerde duruyorsam hala ayni yerdeyim, AKP neyi becerdi ki 5 ayda fikrim degissin? Dolar patladi, 600 sehit verdik, bunlar mi fikrimi degistirecek? Bunlar olurken hukumette kim vardi? En fazla kararliligim ve hakliligim artti.

Hdp oylarını sürpriz bir şekilde arttırmadı. Zaten 8-9 bandında olan oylar biraz destekle 12-13 bandına çıktı. Yüzde 3-4lük bir oynama bu. Ki anletler zaten o bantta gösteriyordu seçimden önce de.

Bu seçimlerde akp'yi %45 bile gösteren anket yokken %10 sıçraması hiç inandırıcı değil. En azından kafası az çok çalışanlar inanmıyor.
Yüzde 8-9 luk partinin destekle yüzde 4 lük oy artışı yüzde 40 lık partinin yüzde 10 luk artış yapmasından daha sürpriz matematiksel olarak. 2011 seçimlerinde akp nin oyu % 50 civarındaydı zaten,kendi oyunu geri aldı bence.

Bildiğim kadarıyla her parti kendi temsilcisini bırakabiliyor sandıkta,hatta bu secim vatandaşlar bile gidip bekledi.doğu taraflarında kadınlar okuma yazma bilmediği için,tek bir kişi aşiret adına oy kullanmak istediği için sorunlar çıkmış biraz.
Sorun sandikda degil zaten, sistemde. Millet artik uyandi, sandiga sahip cikmasini ogrendi ama ya sistem!
Amaan Onadami biz sahip cikacaz yahu, muhalefet uyuyor valla.
Islerde Akepenin tekelinde, keyfi kader yuruyor gidiyor.

Eki Görüntüle 1674496
Son gördüğüm şey sen ol bari başkanım :KK52:
Hadi biriniz şu ampullerin ayarını kıssın da uyuyayım...ışıl ışıl heryer gözletim kamaşıyor,uyuyamıyorum :cool:

Ay bu cekete benzer bişey benim beyde vardı, ne zamandır dolap bekliyor. Kapıcıya verdim reisin ceketinden diye pek sevindi.

Hazmedememeye bakın ; biri beddua ediyor , biri it sürüsü diyor , biri aslan sütü için kafanız çalışsın diyor , biri insan değilsiniz diyor, biri oylar yanlış sayıldı diyor , bir diğeri ise kimse ölmesin diye yüzde 50 yi geçti diyor.

Herkes şapkasını önüne alsın ve biraz düşünsün. Mhp nin oyları neden gitti diye ? Hdp nin tehditle gelen oyları neden zevk verdi bize ve blok hesaplar neden tutmadı diye ?

Beddua edip , insan değilsiniz deyip usluptan söz edenlere bakın hele ?

geceden yapılan kibler geçerli olmayacak o zaman değil mi,herşey sabahtan başlıyor o_O
Bu gecekileri pas geçelim, yarın dendi, Yarından itibarenkilere işlem yapalım, böylece bu gece kiblenipte reddedilen bildirimler açısından da haksızlık olmaz.

Back
X