- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
BennHic bir siyaset veya sosyal bilim uzmani 5 ayda % 10 a yakin oy artisini aciklayamaz, boyle bir ornek dunyada yok.. Ben bu secim sonuclarina inanmiyorum. Daha oncekilere de inanmiyordum zaten.. Her secimde YSKnin bir sureligine ortadan kaybolmasi ve SECSIS bilgisayarli seciminin bu iste buyuk parmagi oldugunu dusunuyorum. Ayni fikirde olanlar?
Anlamamışın bak .ağzına ampul sokmuş biri üzerinden akp seçmenini tahlil edip mühendislik yapan sensin.bunu benden alıntı yapan şahıs söylüyor
mühendiste mühendis diye takmış senin düşüncene göre, o vakit sende mühendis olmadığına göre
her yazdığın boş demektir
Kesinlikle aynin fikirdeyim. Son 5 ayda ulkende yuzlerde insan olsun, sinirlarin delik desik olsun, dolar euro firlasin ekonomin dibe vursun ve sen sanki ülkeye cok iyi yonetiyormus gibi oyunu %10 artir.Hic bir siyaset veya sosyal bilim uzmani 5 ayda % 10 a yakin oy artisini aciklayamaz, boyle bir ornek dunyada yok.. Ben bu secim sonuclarina inanmiyorum. Daha oncekilere de inanmiyordum zaten.. Her secimde YSKnin bir sureligine ortadan kaybolmasi ve SECSIS bilgisayarli seciminin bu iste buyuk parmagi oldugunu dusunuyorum. Ayni fikirde olanlar?
Hic bir siyaset veya sosyal bilim uzmani 5 ayda % 10 a yakin oy artisini aciklayamaz, boyle bir ornek dunyada yok.. Ben bu secim sonuclarina inanmiyorum. Daha oncekilere de inanmiyordum zaten.. Her secimde YSKnin bir sureligine ortadan kaybolmasi ve SECSIS bilgisayarli seciminin bu iste buyuk parmagi oldugunu dusunuyorum. Ayni fikirde olanlar?
Geçen seçimde hdp oylarını sürpriz bir şekilde arttırırken de aynı şeyi düşündünüz mü?Hic bir siyaset veya sosyal bilim uzmani 5 ayda % 10 a yakin oy artisini aciklayamaz, boyle bir ornek dunyada yok.. Ben bu secim sonuclarina inanmiyorum. Daha oncekilere de inanmiyordum zaten.. Her secimde YSKnin bir sureligine ortadan kaybolmasi ve SECSIS bilgisayarli seciminin bu iste buyuk parmagi oldugunu dusunuyorum. Ayni fikirde olanlar?
Anlamamışın bak .ağzına ampul sokmuş biri üzerinden akp seçmenini tahlil edip mühendislik yapan sensin.
Boş bile değilsin.ancak koyduğun foto kadarsın.
Niye?Hic bir siyaset veya sosyal bilim uzmani 5 ayda % 10 a yakin oy artisini aciklayamaz, boyle bir ornek dunyada yok.. Ben bu secim sonuclarina inanmiyorum. Daha oncekilere de inanmiyordum zaten.. Her secimde YSKnin bir sureligine ortadan kaybolmasi ve SECSIS bilgisayarli seciminin bu iste buyuk parmagi oldugunu dusunuyorum. Ayni fikirde olanlar?
Ya seçim günü satılmıyormuş yeni bişey öğrendim. Yoksa ben de başlayacaktım bugün. Bari Altıdan sonra satın[/QUOTE][QUOTE="Sephoraa, post: 43328637, member: 144822" cümleNizi...
değil mi ama? Yüzde dokuz kaç kişi yapar. Emanet oymuş. Kendi koalisyon kurmuş falan olacak şey migunnur2010 .!.:Kesinlikle aynin fikirdeyim. Son 5 ayda ulkende yuzlerde insan olsun, sinirlarin delik desik olsun, dolar euro firlasin ekonomin dibe vursun ve sen sanki ülkeye cok iyi yonetiyormus gibi oyunu %10 artir.
Yersen....
bence sayın bahçeli bu sorguyu kendine çekmeli..Mhp ve Mhpliler kendilerini bir sorguya ceksinler der giderim.!
Evet.. Bilgisayarli secim basladigindan beri ayni seyi dusunuyorum. YSK disinda baska bir denetim yok, her secimde YSK yokoluveriyor. Ayrica YSKnin de ipleri yillardir AKPnin elinde, her kurumda oldugu gibi. Adam, "ben artik fiilen Anayasayi degistirdim, is yaziya dokmeye kaldi" dedi, bu suctur, kim ne diyebildi? Yargi da onun elinde..Geçen seçimde hdp oylarını sürpriz bir şekilde arttırırken de aynı şeyi düşündünüz mü?
O zaman beyinleri kiradaydıGeçen seçimde hdp oylarını sürpriz bir şekilde arttırırken de aynı şeyi düşündünüz mü?
Geçen seçimde hdp oylarını sürpriz bir şekilde arttırırken de aynı şeyi düşündünüz mü?
Benim kendi fikrimce 2 seçenek var ya gene dalavere yaptılar bir şekilde,Hic bir siyaset veya sosyal bilim uzmani 5 ayda % 10 a yakin oy artisini aciklayamaz, boyle bir ornek dunyada yok.. Ben bu secim sonuclarina inanmiyorum. Daha oncekilere de inanmiyordum zaten.. Her secimde YSKnin bir sureligine ortadan kaybolmasi ve SECSIS bilgisayarli seciminin bu iste buyuk parmagi oldugunu dusunuyorum. Ayni fikirde olanlar?
Dusunsene, oyle bir oy artisi varki heryer %10. Ya hadi %3 olur 5 olur anlarimda hepmi % 10 landeğil mi ama? Yüzde dokuz kaç kişi yapar. Emanet oymuş. Kendi koalisyon kurmuş falan olacak şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?