Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Secmen de kendini sorgulamali.
suan akp tek başına iktidara geliyorsa bunun tek sorumlusu mhp dir.
baraj altinda kalacak sandim bir an.
saka gibi
bosuna ülke sevdasindan da bahsetmesinler ciddi manada gidip polat alemdarcilik oynayabilirler.
Bahçeli yine çıkıp millet koalisyondan kaçan AKP'ye tek başına iktidar şansı vermiştir falan dedi.
7 Haziran'da daha sandıkların tamamı açılmadan yaptığı cengaverliği yapıp seçime gidelim diyemedi, tek başına iktidarı elleriyle teslim etti AKP'ye.
yanyana gelmem dediği HDP yaklaşık 15-17 arası vekil fazla olacak ondan.
parti neredeyse baraj altı kalıyordu.
yine 2002 yılında yaptığı "erken seçime gidelim" atarı yüzünden.
şimdi yeni yasama dönemi başlayacak, 17-25 Aralık falan diyecek ya, demesin.
inandırıcı değil çünkü. Bahçeli resmen bir AKP'li gibi davrandı. isteyerek ya da istemeyerek fark etmez. tarihten ders almadığının kanıtı.
AKP terörün de artmasıyla hem milliyetçi oylara oynadı hem "bize oy vermezseniz, koalisyon olur, halimiz nice olur" kozunu da kullanıp zaten MHP-AKP arasında gidip gelen %5'lik kesimi kendisine çekti.
çözüm sürecinin durması da HDP'ye oy verip 7 Haziran'da terörist olan 1 Kasım 21:00 itibariyle yine vatan evladı statüsüne geri dönmüş Kürt seçmen de AKP'ye oy verince, AKP uçtu gitti.
bu durumda 3 parti oturup düşünecek
MHP varlığına AKP Çankaya teşkilatı olarak mı devam edecek, yoksa Bahçeli gidip yerine muhalefeti iktidara yapması gerektiğini bilen biri mi gelecek, ona karar verecek.
HDP artık PKK ile bağını kesmesi gerektiğini anlamalı.
ve
CHP niye %25'i bir türlü geçemiyor, neden %30'a varamıyor, neden eski statükocu kadroyu tamamen temizleyemiyor, neden imajı ne söylerse söylesin düzelmiyor, bunları araştırmak ve bulmak zorunda.
AKP'ye gelince ben olsam Türkeş'i yollar, Bahçeli'ye teklif götürürdüm, değme AKP'liden daha iyi çalıştı AKP için.
Bahçeli'nin vatan sevgisine de, iyi bir insan olmasına da, dürüstlüğüne de lafım yok.
MHP'yi içindeki eşkıyalardan temizleyerek çok da büyük bir iş başardı ama.
bu kez de genel başkanlığa hayır demesi icap ediyor. hayır derken zorlanmayacağını düşünüyorum

Yapmadıkları iş değil işte. Yaparlar yani 3 gündür tv de çıkıyor "sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun kabulümüzdür" diyor rte. Babam 3 gün önce dedi bu böyle konuşuyorsa kesin iktidardır diye. Herşey belliydi demekki.

E karşısıda ekmek atıyor sanki

Ay bu cekete benzer bişey benim beyde vardı, ne zamandır dolap bekliyor. Kapıcıya verdim reisin ceketinden diye pek sevindi.
Tüüüü Allah seni
Espiriye gelllll
Ahahaaa ablanı çağır da kulağımı da çeksin bari

Değil işte. Oy oranı değil sayısıyla alakalı bişey o. Bir partinin bu kadar kısa sürede oy sayısını beş milyondan fazla arttırması çok mümkün değil.

Artik ISID durur da, PKK ne yapar bilemem.. Yakinda AKP ile el sikisirlar gene diye dusunuyorum.

Sorun sandikda degil zaten, sistemde. Millet artik uyandi, sandiga sahip cikmasini ogrendi ama ya sistem!
Amaan Onadami biz sahip cikacaz yahu, muhalefet uyuyor valla.
Islerde Akepenin tekelinde, keyfi kader yuruyor gidiyor.
Dediğiniz gibi olsaydı geçen seçimde de sonuç istediği gibi olurdu.hatta bu seçim hdp yi baraj altı bırakip,anayasayı değiştirecek çoğunluk alırdı,mantıken.

Kazen mesaj yazdı topikte, sonrasında da telefonda konuştuk, Yarından itibaren banlama olacak dedi.
Polemik serbest, polemikten banlama olmayacak fakat üyelerin birbirine hakareti, küfürü ceza sebebi.
Yav ben daha hakaretimi edecegidum..

Yuregine sağlık. O kadar yorgunum ki nedenini açıklayacak kafayi toparlayamadim kisa kestim.
Bana neden diye sorarlarsa okusunlar.
Bosa cengaverlik yapmakla olmuyor anlasinlar.

Iyi geceler.

o halde senin de haddin değil. bu halk gökten zembille inmedi bu ülkeye. ya kabul edersiniz ya da tahammül edersiniz bu kadar basit. ya tahammül ya sefer demiş şair.

Aklı başında insan nasıl buluyor bak %10 artışını....
Yok bilgisayar yok kedi diye dellenmeyin hiç

Sen kendini nasil anlatirsan biz oyle anliyoruz grill. Kendi problemlerini bize yükleme rica ederim.

Orasini da Allah bilir.
aynen öyle. Allah bilir, siz bilmeseniz de olur. hoş öyle bir niyetiniz de yok maksat üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…