• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Hic bir siyaset veya sosyal bilim uzmani 5 ayda % 10 a yakin oy artisini aciklayamaz, boyle bir ornek dunyada yok.. Ben bu secim sonuclarina inanmiyorum. Daha oncekilere de inanmiyordum zaten.. Her secimde YSKnin bir sureligine ortadan kaybolmasi ve SECSIS bilgisayarli seciminin bu iste buyuk parmagi oldugunu dusunuyorum. Ayni fikirde olanlar?
Benn✌️

:KK53:bunu benden alıntı yapan şahıs söylüyor

mühendiste mühendis diye takmış senin düşüncene göre, o vakit sende mühendis olmadığına göre

her yazdığın boş demektir
Anlamamışın bak .ağzına ampul sokmuş biri üzerinden akp seçmenini tahlil edip mühendislik yapan sensin.
Boş bile değilsin.ancak koyduğun foto kadarsın.

Hic bir siyaset veya sosyal bilim uzmani 5 ayda % 10 a yakin oy artisini aciklayamaz, boyle bir ornek dunyada yok.. Ben bu secim sonuclarina inanmiyorum. Daha oncekilere de inanmiyordum zaten.. Her secimde YSKnin bir sureligine ortadan kaybolmasi ve SECSIS bilgisayarli seciminin bu iste buyuk parmagi oldugunu dusunuyorum. Ayni fikirde olanlar?
Kesinlikle aynin fikirdeyim. Son 5 ayda ulkende yuzlerde insan olsun, sinirlarin delik desik olsun, dolar euro firlasin ekonomin dibe vursun ve sen sanki ülkeye cok iyi yonetiyormus gibi oyunu %10 artir.
Yersen....

Kafaları karışanlar, yanlışlıkla yanlış yazanlar falan var işte. Hile mi? O da ne?

[QUOTE="Sephoraa, post: 43328637, member: 144822" cümleNizi...[/QUOTE]
Ya seçim günü satılmıyormuş yeni bişey öğrendim. Yoksa ben de başlayacaktım bugün. Bari Altıdan sonra satın

Geçen seçimde hdp oylarını sürpriz bir şekilde arttırırken de aynı şeyi düşündünüz mü?

Mhp ve Mhpliler kendilerini bir sorguya ceksinler der giderim.!

Anlamamışın bak .ağzına ampul sokmuş biri üzerinden akp seçmenini tahlil edip mühendislik yapan sensin.
Boş bile değilsin.ancak koyduğun foto kadarsın.
:KK48:devam et saçmalamalarına bunlar son demlerim tadını çıkar

yarın öbür gün böyle konuşmaya devam edersen bandan gözünü açamayacaksın

nede olsa

senin ne olduğun da üslubundan halinden tavrından fazlasıyla ortada

Niye?
Sen kararlarını 5 ayda veremiyor musun?
Ne düşünüyorsun ki bu kadar çok?

[QUOTE="Sephoraa, post: 43328637, member: 144822" cümleNizi...
Ya seçim günü satılmıyormuş yeni bişey öğrendim. Yoksa ben de başlayacaktım bugün. Bari Altıdan sonra satın[/QUOTE]

Dünden stok yaptık biz de satılmayacağını bildiğimiz için. Mahalle bakkalları da gayet güzel satıyormuş, büyük marketlerde sıkıntı.

gunnur2010 .!.:
Kesinlikle aynin fikirdeyim. Son 5 ayda ulkende yuzlerde insan olsun, sinirlarin delik desik olsun, dolar euro firlasin ekonomin dibe vursun ve sen sanki ülkeye cok iyi yonetiyormus gibi oyunu %10 artir.
Yersen....
değil mi ama? Yüzde dokuz kaç kişi yapar. Emanet oymuş. Kendi koalisyon kurmuş falan olacak şey mi

A_y8hBHCYAAhvpn.jpg:large

Geçen seçimde hdp oylarını sürpriz bir şekilde arttırırken de aynı şeyi düşündünüz mü?
Evet.. Bilgisayarli secim basladigindan beri ayni seyi dusunuyorum. YSK disinda baska bir denetim yok, her secimde YSK yokoluveriyor. Ayrica YSKnin de ipleri yillardir AKPnin elinde, her kurumda oldugu gibi. Adam, "ben artik fiilen Anayasayi degistirdim, is yaziya dokmeye kaldi" dedi, bu suctur, kim ne diyebildi? Yargi da onun elinde..

kısa ve net. it ürür kervan yürür:KK58:

Hdp oylarını sürpriz bir şekilde arttırmadı. Zaten 8-9 bandında olan oylar biraz destekle 12-13 bandına çıktı. Yüzde 3-4lük bir oynama bu. Ki anletler zaten o bantta gösteriyordu seçimden önce de.

Bu seçimlerde akp'yi %45 bile gösteren anket yokken %10 sıçraması hiç inandırıcı değil. En azından kafası az çok çalışanlar inanmıyor.

Benim kendi fikrimce 2 seçenek var ya gene dalavere yaptılar bir şekilde,
Yada millet baktı hergün birileri ölüyor,ortalık karışık ekonomi alt üst olmuş,oyumuzu bunlara verelimde rahat bir nefes alalım demiş olabilirler.

UOTE="Sephoraa, post: 43328706, member: 144822"]Ya seçim günü satılmıyormuş yeni bişey öğrendim. Yoksa ben de başlayacaktım bugün. Bari Altıdan sonra satın[/QUOTE]

Dünden stok yaptık biz de satılmayacağını bildiğimiz için. Mahalle bakkalları da gayet güzel satıyormuş, büyük marketlerde sıkıntı.[/QUOTE]
Biz büyük markete gittik işte. Neyse bir dahaki seçime. Daha güzel seçimler bekliyorum ben burdaki oran az geldi bana

Back
X