Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahçeli yine çıkıp millet koalisyondan kaçan AKP'ye tek başına iktidar şansı vermiştir falan dedi.Secmen de kendini sorgulamali.
suan akp tek başına iktidara geliyorsa bunun tek sorumlusu mhp dir.
baraj altinda kalacak sandim bir an.
saka gibi
bosuna ülke sevdasindan da bahsetmesinler ciddi manada gidip polat alemdarcilik oynayabilirler.
Yapmadıkları iş değil işte. Yaparlar yani 3 gündür tv de çıkıyor "sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun kabulümüzdür" diyor rte. Babam 3 gün önce dedi bu böyle konuşuyorsa kesin iktidardır diye. Herşey belliydi demekki.Tayyip icin Yuce Divan'a hazirlaniliyordu, iddianame hazirlaniyordu. Baska hic bir cikis yoktu. ya bu secimden iktidar cikacakti, ya Yuce Divan.. Butun ipler elinde olan biri bunlari neden kullanmasin? Onun icin ya istiklal ya olum gibi bir secim idi, ya kazanacakti, ya kazanacakti. Butun kozlarini oynadi. Elindeki butun imkanlari da tabii..
Bu rees varya cok uyanik haaa. Normal zamanlarda marka giyer. Secim zamani fakir fukara uyutmak icin cizgili ceketini giyor.Ay bu cekete benzer bişey benim beyde vardı, ne zamandır dolap bekliyor. Kapıcıya verdim reisin ceketinden diye pek sevindi.
Hazmedememeye bakın ; biri beddua ediyor , biri it sürüsü diyor , biri aslan sütü için kafanız çalışsın diyor , biri insan değilsiniz diyor, biri oylar yanlış sayıldı diyor , bir diğeri ise kimse ölmesin diye yüzde 50 yi geçti diyor.
Herkes şapkasını önüne alsın ve biraz düşünsün. Mhp nin oyları neden gitti diye ? Hdp nin tehditle gelen oyları neden zevk verdi bize ve blok hesaplar neden tutmadı diye ?
Beddua edip , insan değilsiniz deyip usluptan söz edenlere bakın hele ?
Bahçeli kendini sorguya çekmek yerine suçluyu bulmuş bilebence sayın bahçeli bu sorguyu kendine çekmeli..
Tüüüü Allah seniAy bu cekete benzer bişey benim beyde vardı, ne zamandır dolap bekliyor. Kapıcıya verdim reisin ceketinden diye pek sevindi.
Yüzde 8-9 luk partinin destekle yüzde 4 lük oy artışı yüzde 40 lık partinin yüzde 10 luk artış yapmasından daha sürpriz matematiksel olarak. 2011 seçimlerinde akp nin oyu % 50 civarındaydı zaten,kendi oyunu geri aldı bence.
Siz burada konusuyorsunuz ama yarın tekrar seçilen vekiller 5 maaş birden alıcaklar.
Tebrik primi..
Yani bi çoğumuzun bi arada göremiceği bi meblağ..
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış.
HDP gibi bi parti bile mhpden fazla oy aldı..
Ne acı.
Mecliste baya bildiğin askerimize silah dogrultan adamlar var.
Ben yine hile olduğunu düşünüyorum.
2 partinin biseyler yaptiğini düşünüyorum.
Ama ALLAH büyük.
Gerçekten hile varsa bu dünyanın, toprak altı var.
İktidar kavramı bu dünyada var..
Eşitlik kavramı yalnızca var ama işlevi yok.
Eşitlik gerçek anlamda da öbür tarafta var.
Hile yoksa da bilmiyorum, sonuca inanasım gelmiyor..
Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.
Bakalım kaç şehit olucak.
400 şekilde çıkartmışlardır..
Hayırlısı
Ay bu cekete benzer bişey benim beyde vardı, ne zamandır dolap bekliyor. Kapıcıya verdim reisin ceketinden diye pek sevindi.
yok onlar %49 oy fazla alamadıkları için mağdurE karşısıda ekmek atıyor sanki![]()
Dediğiniz gibi olsaydı geçen seçimde de sonuç istediği gibi olurdu.hatta bu seçim hdp yi baraj altı bırakip,anayasayı değiştirecek çoğunluk alırdı,mantıken.Sorun sandikda degil zaten, sistemde. Millet artik uyandi, sandiga sahip cikmasini ogrendi ama ya sistem!
Amaan Onadami biz sahip cikacaz yahu, muhalefet uyuyor valla.
Islerde Akepenin tekelinde, keyfi kader yuruyor gidiyor.
Yav ben daha hakaretimi edecegidum..Kazen mesaj yazdı topikte, sonrasında da telefonda konuştuk, Yarından itibaren banlama olacak dedi.
Polemik serbest, polemikten banlama olmayacak fakat üyelerin birbirine hakareti, küfürü ceza sebebi.
Bahçeli yine çıkıp millet koalisyondan kaçan AKP'ye tek başına iktidar şansı vermiştir falan dedi.
7 Haziran'da daha sandıkların tamamı açılmadan yaptığı cengaverliği yapıp seçime gidelim diyemedi, tek başına iktidarı elleriyle teslim etti AKP'ye.
yanyana gelmem dediği HDP yaklaşık 15-17 arası vekil fazla olacak ondan.
parti neredeyse baraj altı kalıyordu.
yine 2002 yılında yaptığı "erken seçime gidelim" atarı yüzünden.
şimdi yeni yasama dönemi başlayacak, 17-25 Aralık falan diyecek ya, demesin.
inandırıcı değil çünkü. Bahçeli resmen bir AKP'li gibi davrandı. isteyerek ya da istemeyerek fark etmez. tarihten ders almadığının kanıtı.
AKP terörün de artmasıyla hem milliyetçi oylara oynadı hem "bize oy vermezseniz, koalisyon olur, halimiz nice olur" kozunu da kullanıp zaten MHP-AKP arasında gidip gelen %5'lik kesimi kendisine çekti.
çözüm sürecinin durması da HDP'ye oy verip 7 Haziran'da terörist olan 1 Kasım 21:00 itibariyle yine vatan evladı statüsüne geri dönmüş Kürt seçmen de AKP'ye oy verince, AKP uçtu gitti.
bu durumda 3 parti oturup düşünecek
MHP varlığına AKP Çankaya teşkilatı olarak mı devam edecek, yoksa Bahçeli gidip yerine muhalefeti iktidara yapması gerektiğini bilen biri mi gelecek, ona karar verecek.
HDP artık PKK ile bağını kesmesi gerektiğini anlamalı.
ve
CHP niye %25'i bir türlü geçemiyor, neden %30'a varamıyor, neden eski statükocu kadroyu tamamen temizleyemiyor, neden imajı ne söylerse söylesin düzelmiyor, bunları araştırmak ve bulmak zorunda.
AKP'ye gelince ben olsam Türkeş'i yollar, Bahçeli'ye teklif götürürdüm, değme AKP'liden daha iyi çalıştı AKP için.
Bahçeli'nin vatan sevgisine de, iyi bir insan olmasına da, dürüstlüğüne de lafım yok.
MHP'yi içindeki eşkıyalardan temizleyerek çok da büyük bir iş başardı ama.
bu kez de genel başkanlığa hayır demesi icap ediyor. hayır derken zorlanmayacağını düşünüyorum
o halde senin de haddin değil. bu halk gökten zembille inmedi bu ülkeye. ya kabul edersiniz ya da tahammül edersiniz bu kadar basit. ya tahammül ya sefer demiş şair.o zaman ilkönce ülkemizi yönetenler gitmeli
ne de olsa beğenmedikleri ve hakaret ettikleri atatürkün öncülüğinde kuruldu bu memleket,bu cumhuriyet
onun sayesinde siz seçtiniz onlar seçildi
kimsenin haddi değil birilerini memleketten kovmak veya bu konuda fikir beyan etmek
Aklı başında insan nasıl buluyor bak %10 artışını....Bahçeli yine çıkıp millet koalisyondan kaçan AKP'ye tek başına iktidar şansı vermiştir falan dedi.
7 Haziran'da daha sandıkların tamamı açılmadan yaptığı cengaverliği yapıp seçime gidelim diyemedi, tek başına iktidarı elleriyle teslim etti AKP'ye.
yanyana gelmem dediği HDP yaklaşık 15-17 arası vekil fazla olacak ondan.
parti neredeyse baraj altı kalıyordu.
yine 2002 yılında yaptığı "erken seçime gidelim" atarı yüzünden.
şimdi yeni yasama dönemi başlayacak, 17-25 Aralık falan diyecek ya, demesin.
inandırıcı değil çünkü. Bahçeli resmen bir AKP'li gibi davrandı. isteyerek ya da istemeyerek fark etmez. tarihten ders almadığının kanıtı.
AKP terörün de artmasıyla hem milliyetçi oylara oynadı hem "bize oy vermezseniz, koalisyon olur, halimiz nice olur" kozunu da kullanıp zaten MHP-AKP arasında gidip gelen %5'lik kesimi kendisine çekti.
çözüm sürecinin durması da HDP'ye oy verip 7 Haziran'da terörist olan 1 Kasım 21:00 itibariyle yine vatan evladı statüsüne geri dönmüş Kürt seçmen de AKP'ye oy verince, AKP uçtu gitti.
bu durumda 3 parti oturup düşünecek
MHP varlığına AKP Çankaya teşkilatı olarak mı devam edecek, yoksa Bahçeli gidip yerine muhalefeti iktidara yapması gerektiğini bilen biri mi gelecek, ona karar verecek.
HDP artık PKK ile bağını kesmesi gerektiğini anlamalı.
ve
CHP niye %25'i bir türlü geçemiyor, neden %30'a varamıyor, neden eski statükocu kadroyu tamamen temizleyemiyor, neden imajı ne söylerse söylesin düzelmiyor, bunları araştırmak ve bulmak zorunda.
AKP'ye gelince ben olsam Türkeş'i yollar, Bahçeli'ye teklif götürürdüm, değme AKP'liden daha iyi çalıştı AKP için.
Bahçeli'nin vatan sevgisine de, iyi bir insan olmasına da, dürüstlüğüne de lafım yok.
MHP'yi içindeki eşkıyalardan temizleyerek çok da büyük bir iş başardı ama.
bu kez de genel başkanlığa hayır demesi icap ediyor. hayır derken zorlanmayacağını düşünüyorum
Ay Saraylimmm ilahi sen adamı öldürürsünYav ben daha hakaretimi edecegidum..![]()
aynen öyle. Allah bilir, siz bilmeseniz de olur. hoş öyle bir niyetiniz de yok maksat üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek olduğu için.Sen kendini nasil anlatirsan biz oyle anliyoruz grill. Kendi problemlerini bize yükleme rica ederim.
Orasini da Allah bilir.
Yani ben iki tarafında birbirine saldırmasına karşıyım ama sanki tek taraf saldırıyor dersen olmazyok onlar %49 oy fazla alamadıkları için mağduro yüzden o tarafın çirkeflikler saylanmıyor
![]()