Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Değil işte. Oy oranı değil sayısıyla alakalı bişey o. Bir partinin bu kadar kısa sürede oy sayısını beş milyondan fazla arttırması çok mümkün değil.

Espri değil la vallaha verdim. Dur yarın görürsem fotoğrafını çeker atarım sana.

Dediğiniz gibi olsaydı geçen seçimde de sonuç istediği gibi olurdu.hatta bu seçim hdp yi baraj altı bırakip,anayasayı değiştirecek çoğunluk alırdı,mantıken.
Gecen secimde yaptilar. Ama sandik hilelerine yapamadilar. Gecen secim halk nasil sahip cikti sandiga.
Ama bu sefer is ciddi. 4 kolla sarildilar, herseyi goze aldilar. Bak ysk sisteme giremiyoz mesela. Ne isler donuyorsa artik!
Ayrica o hdp yi baraj altina itselerdi varya, adamlar pkk destekliler, Valla ulke simdi ates yerine donmustu. O biraz zor iste bu saatten sonra.

Değil işte. Oy oranı değil sayısıyla alakalı bişey o. Bir partinin bu kadar kısa sürede oy sayısını beş milyondan fazla arttırması çok mümkün değil.
Zaten var olan potansiyelini geri aldı,bazı sebeplerle akp ye küsmüş seçmeni tekrar kazandı,mantık dışı birşey yok bence.

Mhp yi itselerdi o zaman? Yok ya çok şükür ülke ateş yerine dönmez,dönsün diye yaptıkları hiçbirşey tutmadı.pkk çok zayıfladı artık halk desteğini de kaybetti.

Belli tabii.. Adam 7 Haziranda meydan meydan dolasiyordu, ama bu secim oncesi, kendisi icin bu kadar kritik olan bir secimde hic kilini kipirdatmayip sakince bekledi. Kendi kaderini halka birakmadi anlayacagin, rahatligi ordan geliyor..

Artik ISID durur da, PKK ne yapar bilemem.. Yakinda AKP ile el sikisirlar gene diye dusunuyorum.

Ben akpnin PKK ile el sıkışmasından sonra isidle de el sıkışır diye korkuyorum açıkçası.
Onada bi çözüm sureci gelirse vay halimize

Zaten var olan potansiyelini geri aldı,bazı sebeplerle akp ye küsmüş seçmeni tekrar kazandı,mantık dışı birşey yok bence.

Bence mantık dışı cok sey var. Sadece 2011 yılında erdoğan partinin başındayken almış olduğu oy sayısına su durumda ulaşması mümkün değil akp'nin. Siyaset bilimi diye bir bilim dalı var. Ve siyaset bilimine göre bu normallerin çok dışında.

Ben akpnin PKK ile el sıkışmasından sonra isidle de el sıkışır diye korkuyorum açıkçası.
Onada bi çözüm sureci gelirse vay halimize
ne el sıkışması yahu? IŞİD 2 yıl üst üste İstanbul'da bayram namazı kıldı. ben evden çıkayım, onlar yerleşsin olmazsa

Mhp yi itselerdi o zaman? Yok ya çok şükür ülke ateş yerine dönmez,dönsün diye yaptıkları hiçbirşey tutmadı.pkk çok zayıfladı artık halk desteğini de kaybetti.
Ay mhp zaten akepenin vagonu. Bugun akepeyi iktidar yapan kim? Mhp degilde bahceli keske kalsaydi baraj alti, ne iyi olurdu.
Ayrica Oyle deme, bak cb ne dedi, surec zamani pkk silah depoladi dedi. Adamlar burnumuzun dibinde bomba patlatsalar kimin haberin var. Pkk hala cok tehlikeli. Yada değildir bilemedim simdi akepe daha iyi biliyor. Nede olsa bir mazileri var.

yeme beni apranxx senin koalisyon zamanı ağzını da biliyoz
Heee
Sen bari yapma marlin...
Ben ağzımı bozmam...küfür etmem argo konuşmam...len men gibi değil...
En çok yaptığım tiye almak...
İddia ediyorum ağzımı hiç kimseye bozmadım
Heee yediği kaba pisleyen dediğimi mi söylüyorsun?
Eyvallah bu ağız bozmaysa en bozuk ağzım budur çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…