- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Değil işte. Oy oranı değil sayısıyla alakalı bişey o. Bir partinin bu kadar kısa sürede oy sayısını beş milyondan fazla arttırması çok mümkün değil.
Sayın sivri zekaBu rees varya cok uyanik haaa. Normal zamanlarda marka giyer. Secim zamani fakir fukara uyutmak icin cizgili ceketini giyor.
%60 alaydık neremizi bozardı yahuyok onlar %49 oy fazla alamadıkları için mağduro yüzden o tarafın çirkeflikler saylanmıyor
Gecen secimde yaptilar. Ama sandik hilelerine yapamadilar. Gecen secim halk nasil sahip cikti sandiga.Dediğiniz gibi olsaydı geçen seçimde de sonuç istediği gibi olurdu.hatta bu seçim hdp yi baraj altı bırakip,anayasayı değiştirecek çoğunluk alırdı,mantıken.
Zaten var olan potansiyelini geri aldı,bazı sebeplerle akp ye küsmüş seçmeni tekrar kazandı,mantık dışı birşey yok bence.Değil işte. Oy oranı değil sayısıyla alakalı bişey o. Bir partinin bu kadar kısa sürede oy sayısını beş milyondan fazla arttırması çok mümkün değil.
orada %10 yok yalnız. AKP'nin oyu arttı, MHP'den ve HDP'den gelen oy belli ama kedi de ciğer de meydanda. ya kedi eksik ya ciğer.Aklı başında insan nasıl buluyor bak %10 artışını....
Yok bilgisayar yok kedi diye dellenmeyin hiç
vallaha %52 ağzınızı bozduğuna göre sence apranxx?%60 alaydık neremizi bozardı yahu
Mhp yi itselerdi o zaman? Yok ya çok şükür ülke ateş yerine dönmez,dönsün diye yaptıkları hiçbirşey tutmadı.pkk çok zayıfladı artık halk desteğini de kaybetti.Gecen secimde yaptilar. Ama sandik hilelerine yapamadilar. Gecen secim halk nasil sahip cikti sandiga.
Ama bu sefer is ciddi. 4 kolla sarildilar, herseyi goze aldilar. Bak ysk sisteme giremiyoz mesela. Ne isler donuyorsa artik!
Ayrica o hdp yi baraj altina itselerdi varya, adamlar pkk destekliler, Valla ulke simdi ates yerine donmustu. O biraz zor iste bu saatten sonra.
Ay oylemi geri zeka. Parasini senmi verdin.Sayın sivri zeka
O çizgili cekette marka
Belli tabii.. Adam 7 Haziranda meydan meydan dolasiyordu, ama bu secim oncesi, kendisi icin bu kadar kritik olan bir secimde hic kilini kipirdatmayip sakince bekledi. Kendi kaderini halka birakmadi anlayacagin, rahatligi ordan geliyor..Yapmadıkları iş değil işte. Yaparlar yani 3 gündür tv de çıkıyor "sandıktan çıkan sonuç ne olursa olsun kabulümüzdür" diyor rte. Babam 3 gün önce dedi bu böyle konuşuyorsa kesin iktidardır diye. Herşey belliydi demekki.
Artik ISID durur da, PKK ne yapar bilemem.. Yakinda AKP ile el sikisirlar gene diye dusunuyorum.
Bozmadım kızvallaha %52 ağzınızı bozduğuna göre sence apranxx?
Zaten var olan potansiyelini geri aldı,bazı sebeplerle akp ye küsmüş seçmeni tekrar kazandı,mantık dışı birşey yok bence.
yeme beni apranxx senin koalisyon zamanı ağzını da biliyozBozmadım kızazcuk coşkulandım...
Gerek yok.. Zaten dusman degiller..Ben akpnin PKK ile el sıkışmasından sonra isidle de el sıkışır diye korkuyorum açıkçası.
Onada bi çözüm sureci gelirse vay halimize
Ay oylemi geri zeka. Parasini senmi verdin.
Zaten sizin gibi asgari ucrete talimler avukatliklarini yapa dursunlar, adamlar avrupada magaza kapatiyorlar...
ne el sıkışması yahu? IŞİD 2 yıl üst üste İstanbul'da bayram namazı kıldı. ben evden çıkayım, onlar yerleşsin olmazsaBen akpnin PKK ile el sıkışmasından sonra isidle de el sıkışır diye korkuyorum açıkçası.
Onada bi çözüm sureci gelirse vay halimize
Ay mhp zaten akepenin vagonu. Bugun akepeyi iktidar yapan kim? Mhp degilde bahceli keske kalsaydi baraj alti, ne iyi olurdu.Mhp yi itselerdi o zaman? Yok ya çok şükür ülke ateş yerine dönmez,dönsün diye yaptıkları hiçbirşey tutmadı.pkk çok zayıfladı artık halk desteğini de kaybetti.
Gerek yok.. Zaten dusman degiller..
ne el sıkışması yahu? IŞİD 2 yıl üst üste İstanbul'da bayram namazı kıldı. ben evden çıkayım, onlar yerleşsin olmazsa
Heeeyeme beni apranxx senin koalisyon zamanı ağzını da biliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?