Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Foxu izliyorum suan chpden de çok oy gitti. En cok chpliler hdpnin reklamini yapti. Forumda bile chpli uyeler hdp propagandası yaptı.
CHPnin 2011 genel secimlerindeki oy orani % 25.9. Pek bir degisiklik yok, su anda da % 25.5 larda zaten.. 2011 de HDPnin oyu & 0.74, AKP % 49. Oyun nerden geldigi belli degil mi?

Hpd bir daha gitmez.
Nerde yaşadığınızı düşündünüz ki.
Bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylardan biri apo olacak. Bu artık çok net.
Emeği geçen akpliler ve çicek böcek diyip hdpye oy veren sözde sosyalistler aferin çok iyi hal ettiniz. Nefret ettirdiniz şu ülkeden bir kez daha.

Yavaş yavaş kürdistan kuruluyor, hem de apaçık. Ama hâlâ akp oyları düştü hırsız diye sevinenler var. insallah erken secim olur ve bugun sadece bi kabus olarak kalır.

Fox'ta chp mhp dışarıdan destekli hdp koalisyonundan bahsediliyor sanmıyorum hdp ile koalisyon kuracaklarını.

Chp sağlam hazırlanmıştı umutluydum bu sefer hic mi yaprak oynamaz?

Hdp kismina hic girmek istemiyorum yazıklar olsun. En çok icimi sizlatan bebek katilinin yegeninin mecliste olmasi. Sirf bunun icin aglamak üzereyim

Hay ben onun bağkuruna.. Ne borcu ne sıfırlaması kim sıfırlamış ya. Kendileri vermemiş mi paralarını?
Keske savunucusu olsaydi da 3-5 kuruş icin vermeseydin deidm kadina. Bozustuk biraz ve caylar hemen icilip ayrildik.. sanirim kadinla artık görüşmeyiz.. hoş gerekte yok !!

hdp barajı geçemezdi,insanlar akp ye 85 koltuk bırakmamak için bir defaya mahsus getirdi,emanet deniyor

CHPnin 2011 genel secimlerindeki oy orani % 25.9. Pek bir degisiklik yok, su anda da % 25.5 larda zaten.. 2011 de HDPnin oyu & 0.74, AKP % 49. Oyun nerden geldigi belli degil mi?
Saraylim,akpden zaten gitti onu biliyoruz. Il dagilimlarinda bakarsan eğer chpden de kayiplar var. Mhp ve hdp yükseldi. Ak partiye çok görmüyorum da chpden gidenler zoruma gidiyor özellikle

Bir sonraki seçimde aponun dışarıda olacağını ben de düşünüyorum.
Hep nin kurulmasına binbir zahmetle yardım eden akp nin Azılı savunucularının şimdi hdp ye ateş püskürmesini anlamıyorum, anlamayacağım...

Saraylim,akpden zaten gitti onu biliyoruz. Il dagilinlarinda bakarsan eğer chpden de kayiplar var. Mhp ve hdp yükseldi. Ak partiye çok görmüyorum da chpden gidenler zoruma gidiyor özellikle
canım benim üzülme akp chp koalisyonu olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…