ee insanların mantığı ne diyeceksin neden akp ye bağışlamadınız diye kavga edecek halimiz yokvay be mantığa bak
CHPnin 2011 genel secimlerindeki oy orani % 25.9. Pek bir degisiklik yok, su anda da % 25.5 larda zaten.. 2011 de HDPnin oyu & 0.74, AKP % 49. Oyun nerden geldigi belli degil mi?Foxu izliyorum suan chpden de çok oy gitti. En cok chpliler hdpnin reklamini yapti. Forumda bile chpli uyeler hdp propagandası yaptı.
Hdp neler ister ya doğuya özerklik mi ister hangi bakanlık benim olsun der isterde ister işimiz zor :)Şimdi başkanlık sistemini en çok isteyen parti hdp. Dolayısıyla hdp koalisyona yanasabilir benim tahminimce.
Keske savunucusu olsaydi da 3-5 kuruş icin vermeseydin deidm kadina. Bozustuk biraz ve caylar hemen icilip ayrildik.. sanirim kadinla artık görüşmeyiz.. hoş gerekte yok !!Hay ben onun bağkuruna.. Ne borcu ne sıfırlaması kim sıfırlamış ya. Kendileri vermemiş mi paralarını?
Simdi bende duydum. Soktayim mhp hdp ile bir olmaz ki.Fox'ta chp mhp dışarıdan destekli hdp koalisyonundan bahsediliyorsanmıyorum hdp ile koalisyon kuracaklarını.
Evet harbim ben çok ümitliydim halkımın hdp ye haddini bildirceni düşünüyordumKoynumuzda yılan ne çokmuş dimi nazım
hdp barajı geçemezdi,insanlar akp ye 85 koltuk bırakmamak için bir defaya mahsus getirdi,emanet deniyorHpd bir daha gitmez.
Nerde yaşadığınızı düşündünüz ki.
Bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylardan biri apo olacak. Bu artık çok net.
Emeği geçen akpliler ve çicek böcek diyip hdpye oy veren sözde sosyalistler aferin çok iyi hal ettiniz. Nefret ettirdiniz şu ülkeden bir kez daha.
Saraylim,akpden zaten gitti onu biliyoruz. Il dagilimlarinda bakarsan eğer chpden de kayiplar var. Mhp ve hdp yükseldi. Ak partiye çok görmüyorum da chpden gidenler zoruma gidiyor özellikleCHPnin 2011 genel secimlerindeki oy orani % 25.9. Pek bir degisiklik yok, su anda da % 25.5 larda zaten.. 2011 de HDPnin oyu & 0.74, AKP % 49. Oyun nerden geldigi belli degil mi?
chp akp olur inşallahHdp neler ister ya doğuya özerklik mi ister hangi bakanlık benim olsun der isterde ister işimiz zor :)
Bir sonraki seçimde aponun dışarıda olacağını ben de düşünüyorum.Hpd bir daha gitmez.
Nerde yaşadığınızı düşündünüz ki.
Bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylardan biri apo olacak. Bu artık çok net.
Emeği geçen akpliler ve çicek böcek diyip hdpye oy veren sözde sosyalistler aferin çok iyi hal ettiniz. Nefret ettirdiniz şu ülkeden bir kez daha.
canım benim üzülme akp chp koalisyonu olur belkiSaraylim,akpden zaten gitti onu biliyoruz. Il dagilinlarinda bakarsan eğer chpden de kayiplar var. Mhp ve hdp yükseldi. Ak partiye çok görmüyorum da chpden gidenler zoruma gidiyor özellikle
ne olursa ihale solcuya kalıyo haha. akplilere vatan haini falan diyince davalık oluyoruz tabi vurun abalıya.