- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pess !Son dakika : Soma'da AKP önde !!!
Pess...
Themisim akp hdpyle koalisyon yaparsa sasirmayalimkoyu bir milliyetçi olarak bu sonuçlardan hiç memnun değilim tabi ki
hdpnin neredeyse mhpeyle aynı oranda oy almasıinsanı çileden çıkartıyor
hele o senaryolardaki gibi akp nin mhpyle koalisyon yapmasını asla istemiyorum
Dua etmelisin oyle olmasi icin.koyu bir milliyetçi olarak bu sonuçlardan hiç memnun değilim tabi ki
hdpnin neredeyse mhpeyle aynı oranda oy almasıinsanı çileden çıkartıyor
hele o senaryolardaki gibi akp nin mhpyle koalisyon yapmasını asla istemiyorum
hdp pkk yı dağdanda indirirse kalır hatta chp ve mhpyi siler atar dahada hdp gitmez.hdp oylarımızın ödünç olduğunu biliyoruz dedi, yani muhtemelen bu sadece bu seçimlik kendileride kabul ediyor ama tabii bilinmez
chp mi sokmuş çcuklar bile inanmaz bunaChp mi soktu meclise?
Yok artık daha neler..
Meclise kimlerin soktuğunu bir daha bi araştırın siz..Hani şu davullarla zurnalarla şehre indirildikleri dönemden bahsediyorum.
Epey var be dans..Hdp ye gelene kadar hatrı sayılır sol partiler var..
Ama kaçının kıymeti biliniyor bu berbat ülkede diye sorarsan ondan hemfikir olurum.
beddua etmeyin arkadaşlar emanet oylar dendi,85 millet vekili akp ye gitmesin diye şimdilik geçti hdpALLAH kahru perişan eylesin amin
Koynumuzda yılan ne çokmuş dimi nazımutanıyorum utanıyorum şuan sadece utanıyorum bukadar vatan düşmanının Arasında yaşamakdan utanıyorum
Ne çokmuşsunuz şaşırdım
yok zaten bekliyorum ama o daha vahim iki ucu b...u değnekThemisim akp hdpyle koalisyon yaparsa sasirmayalim
Okuyunca sinirim bozuldu zaten.
Hos az önce chpli bir arkadaşımın eşi; bagkur borcunu sıfırladigi icin akp ye oy verdigini soyledikten sonra hic birsey diyemiyorum ben.
beddua etmeyin arkadaşlar emanet oylar dendi,85 millet vekili akp ye gitmesin diye şimdilik geçti hdp
sumoshh ben var seni anlamamak
araya girip bir şeyler yazıyorsun ama