Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Bakın barajı geçmelerinden bahsetmiyorum ben, terörist temsilcilerini bu memlekette söz sahibi yapanlar kimler? Onu soruyorum?
E akp onu herkes biliyor. çözüm sürecini kim başlattı? Onlara özgürlüğü kim verdi? Bu cesareti nerden buldu? Bunu herkes biliyor,biliyor da benm hazmedemedigim Atatürk'ün partisi nasıl onlara prim verdi?

Foxu izliyorum suan chpden de çok oy gitti. En cok chpliler hdpnin reklamini yapti. Forumda bile chpli uyeler hdp propagandası yaptı.

Akp şişirdi hdpyi. Chpnin başına düzgün adam gelmedi. Doğuda akp oylarında çok keskin düşüşler var. Sol görüşlü ama ulusalcı olmayan bir insanın oy verebileceği kaç parti var bu berbat ülkede? Bu arada hdpye falan vermedim. Ama verenleri anlayabiliyorum.

akp hdp koalisyon yaparsa işte o zaman vay halimize!

neyse ki bu iki partiye de verecek Oyum yok hiç olmadı bu felakette payım olmayacak.
Olası bir ihtimal bence. Hdp istediğini almak için akp ile koalisyona girebilir. O zaman vay halimize. Benim de payım yok. Şirin seloya oy verenler dinlesin vicdanını.

Hayir ya ben anlayamiyorum hazmedemiyorum.Suan ciddi anlamda çok kotuyum

kanald, akp ve chp başarısızken mhp ve hdp oylarını arttırarak başarılı diyor

Hayir degildim. Ben oylarimi hep gecersiz veririm. Siyaset bana göre degil Bir partinin yaptigi guzel seyleri destekleyebilirim..
Bu demek degil ki oy veriyorum
Keşke gecerli oy kullandanda akpye versen.. neyse o senin sahsi gorusundur bisey diyenem.
Oyle canla basla savunmustunki yorumunu okuyunca şaşırdım o sebepten yazdim..

Sandıkların büyük oranda açıldı. Son gelen seçim sonuçlarına göre Ak Parti seçimi önde götürüyor.

Ancak bir çok ilde oy oranları 2011'e göre düşmüş durumda...AK Parti'nin oy kaybı yaşadığı iller şöyle;

2011'e göre oy artışı yok tam tersine bu seçimde oy kaybettiği yerler Ağrı'da tam 28 puan birden düşmüş %47'den %18'e, Siirt'te %48'den %28'e, Bitlis'te %50'den %32'ye, muş'ta %42'den %24'e ve Van'da %40'tan %23'e, Diyarbakır'da %32'den %15'e, Iğdır'da %28'ten %11'e, Batman'da %37'den %20'ye, Gaziantep'te %61'den %47'ye, Urfa'da %63'ten 49'a düştüğü görüldü.
(Ulusalport)

Epey var be dans..Hdp ye gelene kadar hatrı sayılır sol partiler var..
Ama kaçının kıymeti biliniyor bu berbat ülkede diye sorarsan ondan hemfikir olurum.

Geçen hafta Güneydoğuda idim.
Gerçekten de hdp dışında 1 seçim bayrağı yoktu.
Hiç şaşırmadım hdp sonucuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…