- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 36
E akp onu herkes biliyor. çözüm sürecini kim başlattı? Onlara özgürlüğü kim verdi? Bu cesareti nerden buldu? Bunu herkes biliyor,biliyor da benm hazmedemedigim Atatürk'ün partisi nasıl onlara prim verdi?Bakın barajı geçmelerinden bahsetmiyorum ben, terörist temsilcilerini bu memlekette söz sahibi yapanlar kimler? Onu soruyorum?
Veterinerlerin uyarısını dinlememişler herhal :/denizlide kediler işbaşı yapmış
Foxu izliyorum suan chpden de çok oy gitti. En cok chpliler hdpnin reklamini yapti. Forumda bile chpli uyeler hdp propagandası yaptı.
Okuyunca sinirim bozuldu zaten.Ne dicen şimdi buna. Otur ağla yani.
Olası bir ihtimal bence. Hdp istediğini almak için akp ile koalisyona girebilir. O zaman vay halimize. Benim de payım yok. Şirin seloya oy verenler dinlesin vicdanını.akp hdp koalisyon yaparsa işte o zaman vay halimize!
neyse ki bu iki partiye de verecek Oyum yok hiç olmadı bu felakette payım olmayacak.
Hayir ya ben anlayamiyorumAkp şişirdi hdpyi. Chpnin başına düzgün adam gelmedi. Doğuda akp oylarında çok keskin düşüşler var. Sol görüşlü ama ulusalcı olmayan bir insanın oy verebileceği kaç parti var bu berbat ülkede? Bu arada hdpye falan vermedim. Ama verenleri anlayabiliyorum.
Bilgece sen akp li degilmiydin ?
Nasil gecersiz oy kullandigini anlamadim.
akp hdp koalisyon yaparsa işte o zaman vay halimize!
neyse ki bu iki partiye de verecek Oyum yok hiç olmadı bu felakette payım olmayacak.
Keşke gecerli oy kullandanda akpye versen.. neyse o senin sahsi gorusundur bisey diyenem.Hayir degildim. Ben oylarimi hep gecersiz veririm. Siyaset bana göre degilBir partinin yaptigi guzel seyleri destekleyebilirim..
Bu demek degil ki oy veriyorum
Chp'lilerin bir çoğu hdpye dönmedi mi? Burda bile "chp" partizanligi yapanlar "oyum tatlis selo başkana" demedi mi?
Sonuclara bakacak olursak akpnin oylari kaymis gözüküyor hdpye de zatenBakın barajı geçmelerinden bahsetmiyorum ben, terörist temsilcilerini bu memlekette söz sahibi yapanlar kimler? Onu soruyorum?
siz ayakkabı kutularını doldururken utandınız mı acaba?merak etmeyın bikac gun sonra hdp akpy le koalısyon yapıyoruz der utanmaz kım olur goruruz.Ben de hala inanamıyorum bu duruma.. Dediğin gibi sonumuz hayrolsun..
Onu da yaparlar utanmazlar..
Akp şişirdi hdpyi. Chpnin başına düzgün adam gelmedi. Doğuda akp oylarında çok keskin düşüşler var. Sol görüşlü ama ulusalcı olmayan bir insanın oy verebileceği kaç parti var bu berbat ülkede? Bu arada hdpye falan vermedim. Ama verenleri anlayabiliyorum.