- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
Hdp neler ister ya doğuya özerklik mi ister hangi bakanlık benim olsun der isterde ister işimiz zor :)
hdp yi meclise sız soktunuzYavaş yavaş kürdistan kuruluyor, hem de apaçık. Ama hâlâ akp oyları düştü hırsız diye sevinenler var. insallah erken secim olur ve bugun sadece bi kabus olarak kalır.
Tayyip beyin chpyle koalisyon yapacagini hiç sanmıyorum tatlim. Hdpyle yaparsa bu kadar şaşırmycamcanım benim üzülme akp chp koalisyonu olur belki
Onlar neyi desteklediklerini biliyorlar mı hiç?? Kafalar hep 1500.Bir sonraki seçimde aponun dışarıda olacağını ben de düşünüyorum.
Hep nin kurulmasına binbir zahmetle yardım eden akp nin Azılı savunucularının şimdi hdp ye ateş püskürmesini anlamıyorum, anlamayacağım...
hdp barajı geçemezdi,insanlar akp ye 85 koltuk bırakmamak için bir defaya mahsus getirdi,emanet deniyor
Buyuk hayal kirikligi icerisindeyimAponun akrabası dilek öcalan mecliste milletvekili.
Ülkeye bak ya, aferin size iyi halt ettiniz. Barıştı güvercindi çiçekti böcekti diye hdpye oy veren sözde sosyalistler, solcular lafım size.
Erdoğan yanlış yaptı partisinin liderliğini bırakmayacaktı, lideri bırakıpta başarılı bir parti görmedim bu zaman kadar
+1Canım ne emanet oyundan bahsediyorsun.
Teröriste oy mu emanet edeceğiz.
Sırf akp almasın diye hdp ye vermek nedir.
Mantıksız bir işlem çıkıyor.
CHP, yine verseydi kendi partisine HDP ye verince Akp çökmüyor burada bir bilgi yanlışlığı var. CHP oy artırması gerekirken nerdeyse %2 lik bir oy oranı kazandırdı birilerine.
Yahu bu mantıkta gidip oy veren ben adamım demesin.
Oy namustur.
Namuslarını satmışlardır.
vallahi bende tvden yorumları izliyorum buradaCanım ne emanet oyundan bahsediyorsun.
Teröriste oy mu emanet edeceğiz.
Sırf akp almasın diye hdp ye vermek nedir.
Mantıksız bir işlem çıkıyor.
CHP, yine verseydi kendi partisine HDP ye verince Akp çökmüyor burada bir bilgi yanlışlığı var. CHP oy artırması gerekirken nerdeyse %2 lik bir oy oranı kazandırdı birilerine.
Yahu bu mantıkta gidip oy veren ben adamım demesin.
Oy namustur.
Namuslarını satmışlardır.
Kürdistan göz göre göre kuruluyor. O günleri görmektense ölürüm daha iyi
arkadaşlar kusura bakmayın ama erdoğanın başkanlık diye tutturmasının sonucu bu, eğer tarafsız bir cumhurbaşkanı olsa belki akp oylarını korurdu antipati kazandı kendi taraftarlarından bile
Cumhurbaşkanı olduğu için millet gıcık gitti hem sen partiyi bıraktın gittin hemde oy istiyorsun diye bir gıcıklık durumu oldu yani.Hangi lider birakti pardon..
2 koldan mitingte Davutoglu na ben mi eslik ettim !!
bi sakin ol arkadaşım yaKürdistan göz göre göre kuruluyor. O günleri görmektense ölürüm daha iyi
sinirden başıma ağrı girdi... mersinde hdp şölenleri başladı nasil mi? Her yerden silah sesleri geliyor! Her yerden pompalı tüfek sesleri geliyor! Eglenceleri bile vahşice!! sonumuz hayrolsun...