Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Bir sonraki seçimde aponun dışarıda olacağını ben de düşünüyorum.
Hep nin kurulmasına binbir zahmetle yardım eden akp nin Azılı savunucularının şimdi hdp ye ateş püskürmesini anlamıyorum, anlamayacağım...
Onlar neyi desteklediklerini biliyorlar mı hiç?? Kafalar hep 1500.

Kürdistan göz göre göre kuruluyor. O günleri görmektense ölürüm daha iyi

hdp barajı geçemezdi,insanlar akp ye 85 koltuk bırakmamak için bir defaya mahsus getirdi,emanet deniyor

Canım ne emanet oyundan bahsediyorsun.
Teröriste oy mu emanet edeceğiz.
Sırf akp almasın diye hdp ye vermek nedir.
Mantıksız bir işlem çıkıyor.
CHP, yine verseydi kendi partisine HDP ye verince Akp çökmüyor burada bir bilgi yanlışlığı var. CHP oy artırması gerekirken nerdeyse %2 lik bir oy oranı kazandırdı birilerine.
Yahu bu mantıkta gidip oy veren ben adamım demesin.
Oy namustur.
Namuslarını satmışlardır.

CHP, yine verseydi kendi partisine HDP ye verince Akp çökmüyor burada bir bilgi yanlışlığı var. CHP oy artırması gerekirken nerdeyse %2 lik bir oy oranı kazandırdı birilerine.
Oy namustur.
+1
Her kelimesine katılıyorum.

Oy namustur.
vallahi bende tvden yorumları izliyorum burada:KK51:

Kürdistan göz göre göre kuruluyor. O günleri görmektense ölürüm daha iyi

Kürdistan zaten BOP ile kurulmaya başlanmıştı. Yeni bir şey değil.
Yani bir partiden HDP'ye oy kayması Kürdistanı kurmaz.

arkadaşlar kusura bakmayın ama erdoğanın başkanlık diye tutturmasının sonucu bu, eğer tarafsız bir cumhurbaşkanı olsa belki akp oylarını korurdu antipati kazandı kendi taraftarlarından bile
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yahu bunca yıl hırsıza yolsuza ve hatta devlet terörünü yaratanlara oy verip, bu memleketin bu hallere gelmesine "hülololo" diye destek verip, hdpye oy verenlere beddua edenleri gördükçe akıl tutulması yaşıyorum..

Arkadaş bi dön önce kendini sorgula, kendinle yüzleş!

La havle ya..

Zaten canımız sıkkın, akp faşizminin bitmesine bile sevinemiyoruz, bir de gelip burada saçma sapan yorumlar yapılınca sinir oluyor insan..

Dönün o biyerlere sığdıramadığınız erdoğandan sorun bugün olanların hesabını..hdpye oy verenlerden değil..
memleketi mahvettiler, sayenizde!

Aman ya, okumucam şurayı, girmicem de.

Hangi lider birakti pardon..
2 koldan mitingte Davutoglu na ben mi eslik ettim !!
Cumhurbaşkanı olduğu için millet gıcık gitti hem sen partiyi bıraktın gittin hemde oy istiyorsun diye bir gıcıklık durumu oldu yani.

sinirden başıma ağrı girdi... mersinde hdp şölenleri başladı nasil mi? Her yerden silah sesleri geliyor! Her yerden pompalı tüfek sesleri geliyor! Eglenceleri bile vahşice!! sonumuz hayrolsun...

uzulmeyi biraktim ...chp mhp hdp bir koalisyon kursa.bu millet bunu haketti...gozunuzaydinolsun...kina yakin

X